Pinball1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Yπάρχει τρόπος στο ipod shuffle να αλλάζω album/playlist έτσι ώστε να περνάω πιο γρήγορα τα κομμάτια και όχι ένα-ένα τα μέχρι να φτάσω σε αυτό που θέλω;
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δε ξεω ποια εκδοση εχεις... Στο δικο μου που ειναι το τελευταιο, πατας 2 φορες το κπυμπι του voice over. Αρχιζει να σου λεει τις λιστες και μολις ακουσεις αυτη που θες, πατας play
Thresher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δε ξεω ποια εκδοση εχεις... Στο δικο μου που ειναι το τελευταιο, πατας 2 φορες το κπυμπι του voice over. Αρχιζει να σου λεει τις λιστες και μολις ακουσεις αυτη που θες, πατας play Αυτό ακριβώς. Κάνεις το κάθε άλμπουμ διαφορετική λίστα και αλλάζεις λίστες
Pinball1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Έχω κάνει διαφορετικές λίστες για τα albums αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι ότι το δικό μου δεν έχει κουμπί voice over. Συγκεκριμένα έχω αυτό: Να υποθέσω ότι με το συγκεκριμένο μοντέλο δεν γίνεται?
Thresher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς αυτό είναι το παλιό... Μπορείς π.χ. να το βάλεις στο "Shuffle" και να αλλάζεις στην τύχη μήπως πέσεις σε κομμάτι του album
Pinball1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Κατάλαβα. Μεγάλο λάθος τους πάντως που δεν είχαν συμπεριλάβει μια τόσο βασική λειτουργία, είναι καλό gadgetάκι αλλά με αυτή την έλλειψη χάνει πολύ. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση πάντως.
Thresher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Νομίζω οτι το λέει και το όνομα του shuffle οπότε γι αυτόν τον σκοπό μία χαρά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.