thanos2718 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, Εχω ενα προβλημα με το Facebook!Δεν μπορει κανεις να γραψει στον τοιχο μου!Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο, εχετε καποια λυση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Προφανως τον εχεις κλειστο.Κοιτα στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου.Νομιζω στις ρυθμισεις απορητου.
thanos2718 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Προφανως τον εχεις κλειστο.Κοιτα στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου.Νομιζω στις ρυθμισεις απορητου. Δεν βρισκω εκει περα τιποτα!Μπορεις να μου καπως πιο σιγκεκριμενα? Τί έχεις fan page ή σελίδα χρήστη ? τι εννοεις?
anta_n Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Εννοεί αν είναι το προσωπικό σου προφίλ ή είναι σελίδα εταιρείας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Προφανως τον εχεις κλειστο.Κοιτα στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου.Νομιζω στις ρυθμισεις απορητου. Δεν βρισκω εκει περα τιποτα!Μπορεις να μου καπως πιο σιγκεκριμενα?τι εννοεις? Λογαριασμος/Ρυθμισεις απορρητου/Ποσαρμογη ρυθμισεων/Οι φίλοι μπορούν να δημοσιεύουν στον τοίχο μου/ Ενεργοποίηση
thanos2718 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ηταν ενεργοποιημενο αλλα αυτο << Ποιοι μπορούν να δουν τις δημοσιεύσεις φίλων στον τοίχο μου >> ηταν στο μονο εγω!Το εβαλα μονο φιλοι και εφτιαξε!Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.