marantonis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ναι!ο machete είναι η έμπνευση μου! Δε τολμω καν να φανταστω πως θα 'ταν τα παιδικα σου χρονια
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Πολλοί αναρωτιέστε πως μου την βάρεσε να ασχοληθώ με αυτά. Ας σας λύσω λοιπόν την απορία. Κατά καιρούς βλέπω όνειρα πως είμαι ninja και ότι βγαίνουν κάτι φρικιά από το πουθενά και προσπαθώ να σωθώ χρησιμοποιώντας ένα σπαθί Katana. Άλλες φορες βλέπω το ίδιο όνειρο και την θέση του katana την παίρνουν δυο ματσέτες και είχα δει και μια φορα ότι είχα και βαλλίστρα. Φυσικά δεν πιστεύω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί τα τέρατα κλπ που βλέπουμε στα όνειρα μας είναι απλά της φαντασίας μας αλλα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό πως είναι κάποιο σημάδι , πως κάποτε θα μου χρειαστεί να προστατεύσω τον εαυτό μου με αυτά! Αποφάσισα λοιπόν να μετατρέψω το σώμα μου σε πολεμική μηχανή , να μάθω αρκετές πολεμικές τέχνες και να εκπαιδευτώ στα Katana! Αυτά. Ελπίζω να μην το πάρουν για trolling οι αγαπητοί mods γιατί δεν είναι. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2011 από nicoc89 1
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 μήπως να κόψεις λίγο το χό; γενικά σε τι μορφή πιστεύεις θα δεχτείς τόσο μεγάλη επίθεση ώστε να χρειάζεσαι όλα αυτά για να προστατευτείς; το μετατροπή σώματος σε "πολεμική μηχανή" θέλει πολύ ιδιαίτερα πράγματα όπως μυαλό και πειθαρχεία και και και που λένε πιο πάνω.....οπότε...
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 μήπως να κόψεις λίγο το χό; γενικά σε τι μορφή πιστεύεις θα δεχτείς τόσο μεγάλη επίθεση ώστε να χρειάζεσαι όλα αυτά για να προστατευτείς; το μετατροπή σώματος σε "πολεμική μηχανή" θέλει πολύ ιδιαίτερα πράγματα όπως μυαλό και πειθαρχεία και και και που λένε πιο πάνω.....οπότε... Zombie apocalypse, είναι ξεκάθαρο πιστεύω. 1
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για να έχεις battle-ready katana, δηλαδή ακονισμένο και όχι διακοσμητικό χρειάζεται να ασχολείσαι με πολεμική τέχνη που να το απαιτεί ή να είσαι συλλέκτης. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις άδεια. Εγώ έχω katana σπίτι μου. Κανονικό (πολεμικών τεχνών, από high-carbon ατσάλι, όχι tamahagane βέβαια). Και κόβει. Πολύ. Βέβαια δε κυκλοφορώ ποτέ με αυτό, αλλά και στο σπίτι που το έχω, παράνομο είναι.
akpe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Η βαλλίστρα σκέφτομαι να είναι τέτοιου τύπου με διόπτρα. 1) για βαλλίστρα θέλεις άδεια ή/και να είσαι μέλος σε σκοπευτικό σύλλογο 2) για διόπτρα το ξεχνάς, απαγορεύονται γενικώς Zombie apocalypse, είναι ξεκάθαρο πιστεύω. http://www.amazon.com/Zombie-Survival-Guide-Complete-Protection/dp/1400049628
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 http://www.amazon.com/Zombie-Survival-Guide-Complete-Protection/dp/1400049628 πιστεύω θα το αγοράσει....είναι μέρος της εκπαίδευσης...
NT1G Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Είδατε τι έχει το βιβλίο στο εξώφυλλο. Όπλο και ματσέτα. Τυχαίο;
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 φίλε ΝΤ1G ας μην τρολλάρουμε, δεν έχει καμία σημασία το εξώφυλλο...σημασία έχει το τι γνώση δίνει στον αναγνώστη...
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Παίξε κανά left 4 dead να ξελαμπικάρει το μυαλό.... ΑΑΑ... και κόψε το χό.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Προτιμώ να είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τότε πάρε όπλο και δυο κούτες σφαίρες. Με σπαθιά και μαχαίρια πάντως, στη σύγχρονη εποχή δεν αμύνεσαι. Εάν έμπαινα σπίτι σου θα έμπαινα με 9άρι και σιγαστήρα, όχι με katana και shuriken. Αυτά ίσως σε καμιά ταινία.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τότε πάρε όπλο και δυο κούτες σφαίρες. Με σπαθιά και μαχαίρια πάντως, στη σύγχρονη εποχή δεν αμύνεσαι. Εάν έμπαινα σπίτι σου θα έμπαινα με 9άρι και σιγαστήρα, όχι με katana και shuriken. Αυτά ίσως σε καμιά ταινία. τα όπλα είναι παράνομα . και δεν είπα πως τα θέλω για να προστατευτώ από ληστές .
alex22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 machete don't text (σορρυ αλλα θα εσκαγα αν δε το λεγα).
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μήπως ξέρετε σε τι τιμές κυμαίνονται οι ματσέτες οι μεγάλες που είναι σαν σπαθιά? σαν αυτές στην ταινία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις