dinosyfs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 λοιπον παιδες 2χρονο μοτερ 200 κυβικα της yamaha..γουρουνιτσα εχω (blaster) και ψαχνω απεγνωσμενα για καλο λαδι....υπαρχουν αρκετα καλα αλλα θελω συγκεκριμενα ενα και το ψαχνω πως και πως.....δεν ειναι φραουλολαδο (το ξερω γιατι αυτο χρησιμοποιω της ipone) ειναι καποιο που δυστυχως δεν γνωριζω...το μονο χαρακτηριστικο του ειναι οτι εχει τελεια μυρωδια στην καυση του...μπορει καποιος να βοηθησει?? και αφηστε τους υπολοιπους να κανουν σε 4 χρονους οτι κανουμε εμεις σε 2..χαχα...ευχαριστω προκαταβολικα...
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλως όρισες αλλά..................... :blink:
dava Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 λοιπον παιδες 2χρονο μοτερ 200 κυβικα της yamaha..γουρουνιτσα εχω (blaster) και ψαχνω απεγνωσμενα για καλο λαδι....υπαρχουν αρκετα καλα αλλα θελω συγκεκριμενα ενα και το ψαχνω πως και πως.....δεν ειναι φραουλολαδο (το ξερω γιατι αυτο χρησιμοποιω της ipone) ειναι καποιο που δυστυχως δεν γνωριζω...το μονο χαρακτηριστικο του ειναι οτι εχει τελεια μυρωδια στην καυση του...μπορει καποιος να βοηθησει?? και αφηστε τους υπολοιπους να κανουν σε 4 χρονους οτι κανουμε εμεις σε 2..χαχα...ευχαριστω προκαταβολικα... τι λαδι παιρνει??π.χ 10w-40??
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
dinosyfs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 βασικα δεν ξερω αν τιθεται θεμα ιξωδους στην διχρονη μηχανη....μπορει να παιζει ρολο η ρευστοτητα σε σχεση με τον κυβισμο αλλα το θεμα μου ειναι η μυρωδια της καυσης που απεχει χιλιομετρα απο την λαδιλα....αυτο ψαχνω... σε ευχαριστω αλλα...δεν σου λεει κατι ε?
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 λοιπον παιδες 2χρονο μοτερ 200 κυβικα της yamaha..γουρουνιτσα εχω (blaster) και ψαχνω απεγνωσμενα για καλο λαδι....υπαρχουν αρκετα καλα αλλα θελω συγκεκριμενα ενα και το ψαχνω πως και πως.....δεν ειναι φραουλολαδο (το ξερω γιατι αυτο χρησιμοποιω της ipone) ειναι καποιο που δυστυχως δεν γνωριζω...το μονο χαρακτηριστικο του ειναι οτι εχει τελεια μυρωδια στην καυση του...μπορει καποιος να βοηθησει?? και αφηστε τους υπολοιπους να κανουν σε 4 χρονους οτι κανουμε εμεις σε 2..χαχα...ευχαριστω προκαταβολικα... H οποια μοιαζει με?
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 H οποια μοιαζει με? γεμιστα. Και το λάδι εισαγεται απο τη ΑΜΑΝ Τελεσοπινγκ... Πάντως λάδι με μυρωδια μονο φράουλα εχω δει και σαν λάδι ειναι για κλαμματα, απλα απαραδεκτο!
kage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 -δεν θα προτιμουσες να χες ενα καλο λαδι τυπου castrol-motul εστω καποιο full synthetic αντι για εκεινα που βαζουν οτι μλκ τους κατεβει? -μονο φραουλα(ipone,putoline,rock oil) ηξερα αλλα καλυτερα να ρωτησεις σε φορουμ σαν το www.moto.gr Παντως αν ειναι full synthetic βαλε και με φραουλα και με τροπικα φρουτα ή οτι αλλο ειναι. οταν σου απαντησουν πες μου ποιο ειναι και το αλλο που λες.
Tomahawk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Θα σου πρότεινα να αφήσεις τη μυρωδιά και να ασχοληθείς με τη ποιότητα του λαδιού καλύτερα! Προτίμησε Torco, Castrol και Motul (και για Bel Ray έχω ακούσει καλά λόγια)... Μπες στο trade-wind.gr, έχει πολύ φθηνά λάδια και στα στέλνει επαρχία (αν είσαι εκτός Αθηνών και δε σε βολεύει να πας). Κανε και μια βόλτα απο moto.gr και bikenet.gr
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 γεμιστα. Και το λάδι εισαγεται απο τη ΑΜΑΝ Τελεσοπινγκ... Πάντως λάδι με μυρωδια μονο φράουλα εχω δει και σαν λάδι ειναι για κλαμματα, απλα απαραδεκτο! Εχω δει και ενα με τροπικα φυτα λεει αρωμα.. .το ειχε ενας φιλος για ενα mini moto που ειχε και μυριζε καλα σχετικα...
dinosyfs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αυτα ψαχνω τα torco gp7 τα οποια και περιμενω...πιστευω πως τα κορυφαια λαδια ειναι τα torco και τα bell ray..γιαυτο και ειναι και δυσευρετα...οχι οτι και τα castrol motul ειναι ασχημα.οσο για ipone φραουλα δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερο...
Tomahawk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω οτι χρειάζεται τα gp7, "παραείναι" καλό λάδι, εκτός κι αν ο κινητήρας της γουρουνας σου είναι αγωνιάρικος! Χρησιμοποιείται πιο πολύ σε κινητήρες cross το gp7! Με τα 710 ή το TTS θα βολευτείς μια χαρά πιστεύω! Αλλιώς Torco T2i
dinosyfs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αγωνιαρικος....δεν θα τον ελεγα και τοσο αγωνιαρικο...200 κυβικα διχρονο μοτερ ειναι...ουτε μικρος ουτε μεγαλος αλλα το θεμα ειναι η χρηση του απο εμενα..τετοια αποψη εχω και γω οτι τα gp7 υπερκαλυπτουν..θα δειξει μαλλον προς motul με βλεπω...τουλαχιστον μια δοκιμη θα κανω...οτι λαδι και να ειναι βασικα αν ειναι συνθετικο ειναι ενταξει το μοτερ...κατα μεγαλο ποσοστο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.