ozzmaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ένα Laptop Lg S510 x.cp12hs και έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών που είναι η Νvidia 9600 gt στα 512. Λοιπών το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δω ούτε ένα βίντεο στο Youtube γιατί ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα και σβήνει το Laptop.... Μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών και αν ναι γνωρίζετε κάποια καλή? Ευχαριστώ
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ένα Laptop Lg S510 x.cp12hs και έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών που είναι η Νvidia 9600 gt στα 512. Λοιπών το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δω ούτε ένα βίντεο στο Youtube γιατί ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα και σβήνει το Laptop.... Μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών και αν ναι γνωρίζετε κάποια καλή? Ευχαριστώ καταρχας καλωσόρισες, υστερα παρακαλω κατεβασε το HW Monitor και αφου το εγκαταστησεις τρεξε το προγραμμα ως διαχειριστης. υστερα παρατηρησε τις θερμοκρασιες που λεει, ή καλυτερα ανεβασε εδω μια εικονα. μετα ανοιξε ενα video στο youtube και ξαναδες τις θερμοκρασιες στο hw monitor ετσι ωστε να ξερουμε αν φταιει η καρτα γραφικων ή ο επεξεργαστης. καλυτερα ανεβασε μια φωτογραφια για να σου πουμε. επισης κατεβασε τους καινουριους drivers της καρτας γραφικων σου εδω (πατας το AGREE & DOWNLOAD και αρχιζει να κατεβαινει)
ozzmaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 καταρχας καλωσόρισες, υστερα παρακαλω κατεβασε το HW Monitor και αφου το εγκαταστησεις τρεξε το προγραμμα ως διαχειριστης. υστερα παρατηρησε τις θερμοκρασιες που λεει, ή καλυτερα ανεβασε εδω μια εικονα. μετα ανοιξε ενα video στο youtube και ξαναδες τις θερμοκρασιες στο hw monitor ετσι ωστε να ξερουμε αν φταιει η καρτα γραφικων ή ο επεξεργαστης. καλυτερα ανεβασε μια φωτογραφια για να σου πουμε. επισης κατεβασε τους καινουριους drivers της καρτας γραφικων σου εδω (πατας το AGREE & DOWNLOAD και αρχιζει να κατεβαινει) Ευχαριστώ. εδώ ανέβασα μια φωτογραφία που είναι με το πρόγραμμα HW Monitor χωρίς να παίζει βίντεο στο youtube γιατί και να θέλω δεν μπορώ...το Laptop μου σβήνει... πείτε μου τι να κάνω.... έχω πάρει και βάση για το laptop αλλά .... όσο για τούς drivers πριν μια εβδομάδα έκανα format και έβαλα αυτούς από το site...
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ. εδώ ανέβασα μια φωτογραφία που είναι με το πρόγραμμα HW Monitor χωρίς να παίζει βίντεο στο youtube γιατί και να θέλω δεν μπορώ...το Laptop μου σβήνει... πείτε μου τι να κάνω.... έχω πάρει και βάση για το laptop αλλά .... όσο για τούς drivers πριν μια εβδομάδα έκανα format και έβαλα αυτούς από το site... ποτε μη βαζεις αυτους απο το σαιτ της κατασκευαστικης εταιριας... φωτο ειπες πως ανεβασες αλλα δεν μας εδωσες λινκ να την δουμε...
ozzmaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ποτε μη βαζεις αυτους απο το σαιτ της κατασκευαστικης εταιριας... φωτο ειπες πως ανεβασες αλλα δεν μας εδωσες λινκ να την δουμε... Αυτή είναι φωτογραφία συγνώμη που δεν την ανέβασα πριν...
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αυτή είναι φωτογραφία συγνώμη που δεν την ανέβασα πριν... ανοιξε απο πλαγια το κουτι σου (2 βιδουλες ειναι μονο και μετα τις ξαναβαζεις) και ξεσκονισε λιγο τον ανεμιστήρα της καρτας γραφικων σου...
ozzmaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ανοιξε απο πλαγια το κουτι σου (2 βιδουλες ειναι μονο και μετα τις ξαναβαζεις) και ξεσκονισε λιγο τον ανεμιστήρα της καρτας γραφικων σου... Ευχαριστώ πολύ!θα το δοκιμάσω και θα σας πω αύριο γιατί πρέπει να πάω στην δούλευα....και πάλι ευχαριστώ
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ πολύ!θα το δοκιμάσω και θα σας πω αύριο γιατί πρέπει να πάω στην δούλευα....και πάλι ευχαριστώ αντε καλο κουραγιο...
ozzmaz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αντε καλο κουραγιο... Σε ευχαριστώ. Σήμερα την καθάρισα (αν και πεδευτικα λίγο...)και είναι μια χαρά τι κάρτα!!!Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστώ. Σήμερα την καθάρισα (αν και πεδευτικα λίγο...)και είναι μια χαρά τι κάρτα!!!Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!!! δλδ τωρα πια εχεις κανονικες θερμοκρασιες; και μη ξεχασεις τους καινουριους drivers να βαλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.