El_Creco Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σημερα ειπα να καθαρισω λιγο το γραφειο μου και εβγαλα ολα τα καλωδια του υπολογιστη αφου καθαρισα τον χωρο τα ξανασυνδεσα και απο τοτε ολα καλα εκτος απο την οθονη που εχει γεμισει χιονια τι μπορει να φταιει το εχει αντιμετωποιησει ξανα κανεις κατι τετοιο?
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Χιόνια??? Το καλώδιο της οθόνης το έλεγξες και από τις 2 πλευρές? Μήπως κουνήθηκε η πλευρά που κουμπώνει στην οθόνη;
El_Creco Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι το εχω ειδα δεν εχει τιποτα ειναι καλα βιδωμενο στην θεση του...χιονια φιλε οπως στο λεω δεν ξερω τι παιζει πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραγμα.
Zergoulini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Με τι την εχεις συνδεδεμενη την οθονη, dvi? vga? . Κοιτα μηπως εχει μπει τιποτα στα φις απο το καλωδιο (σκονη ή οτιδηπωτε). Επισεις δοκιμασε την σε αλλο pc να δεις τι γινεται. Αν ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση απλα στηλε την πισω.
El_Creco Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τελικα ολα καλα εκανα παλι αποσυνδεση-καθαρισμο καλο-συνδεση και ολα καλα.ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ γιατι ειναι και 4 μηνες που το πηρα το εργαλειο. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.
sifounas1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα με την οθονη μου και θα ηθελα την βοηθεια σας. χωρις καποια συγκεκριμενη κινηση μου μαυριζει η οθονη για κανα 2 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται βγαζοντας μνμ οτι η οθονη σταματησε να λειτουργει και το προγραμμα ανακτηθηκε με επιτυχια. τι πρεπει να κανω? να σημειωσω οτι το κανει οποτε γουσταρει.
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Μήπως ευθύνεται αυτή;
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Μήπως ευθύνεται αυτή; Που είναι και το πιθανότερο...
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ε ναι, και ίσως να ευθύνεται η θερμοκρασία. Ας μας πει όμως.
sifounas1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Μήπως ευθύνεται αυτή; εχω την gigabyte gt 220 1gb ddr3 της invidia
maik42 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 και εμενα με την ιδια καρτα μου το κανει αυτο,χειμωνα - καλοκαιρι χωρις να εχω ποτε προβλημα με ανεβασμενες θερμοκρασιες. μονο που δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα και η εικονα επανερχεται σε 1-2 δευτετερολεπτα. ισως να ειναι καμια μ@....α της καρτας. εδω που τα λεμε δεν εναι και καμια της προκοπης.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 για δες μηπως εχει σταματησει το ανεμιστηρακι της
sifounas1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και εμενα με την ιδια καρτα μου το κανει αυτο,χειμωνα - καλοκαιρι χωρις να εχω ποτε προβλημα με ανεβασμενες θερμοκρασιες. μονο που δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα και η εικονα επανερχεται σε 1-2 δευτετερολεπτα. ισως να ειναι καμια μ@....α της καρτας. εδω που τα λεμε δεν εναι και καμια της προκοπης. για τα λεφτα της πιστευω καλη ειναι δεν εχω παραπονο αλλα τωρα τι κανουμε με το προβλημα αυτο Γενικότερα πες μας θερμοκρασίες που βλέπεις. για βοηθησε με λιγο με τις θερμοκρασιες γιατι δεν το εχω και πολυ. που θα τις δω?
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 HWMonitor, gpu-z για παράδειγμα. Τα κατεβάζεις, τα τρέχεις και βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.