kiriak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Διοργάνωση διαγωνισμού: Tsaba.gr Λήξη διαγωνισμού: 25/6/11 ή μέχρι τη συμπλήρωση 10.000 εγγεγραμμένων Δώρα διαγωνισμού: 1 iPad Wi-Fi 16GB της εταιρίας Apple 10 σετ μανικιούρ ή 10 σετ αξεσουάρ αυτοκινήτου Συμμετοχή στο διαγωνισμό (ακολουθήστε τις οδηγίες) http://tsaba.gr/index2.html
stigmes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος και η προσφορά πού ακριβώς είναι ?
moredread Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος η λέξη προσφορά σου λέει κάτι φίλε μου? τι άλλο θα δουμε...
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 23 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Reported ριπορτεντ
stigmes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 1 Ιουλίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων/αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 1 Ιουλίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων/αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης τα σχόλια γιατί τα σβήσατε ? ας εξηγήσει κάποιος
_Yanni_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα στην παρέα του insomnia. Ονομάζομε Γιάννης και είμαι ένα μέλος από την ομάδα του Tsaba.gr Έτυχε να βρεθώ πάνω σε αυτό το πόστ και έκανα εγγραφή για να απαντήσω στο φίλο "florevil" για την ερώτηση "φέικ?" ;-) ΌΧΙ φίλε μας "florevil", το iPad2 ΔΕΝ είναι ψεύτικο, φέικ, ιμιτασιόν (εάν εννοείς αυτό) αλλά και ούτε ο διαγωνισμός του Tsaba.gr (εάν εννοείς αυτό) όπου έληξε στις 25 Ιουνίου 2011 και στις 23:59μμ ώρα Ελλάδος.... ΔΕΝ είναι ψεύτικος. Ας μου επιτραπεί να αναφέρω ότι το Tsaba.gr έκανε αυτό τον διαγωνισμό για λόγους μάρκετινγκ όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο και μη. Σκοπός του Tsaba.gr είναι να γνωστοποιήσει την παρουσία του στους χρήστες από το διαδίκτυο, ταυτόχρονα προσφέροντάς την ευκαιρία να διεκδικήσουν το νέο iPad2 της Apple όπου και θα το κερδίσει ένας τυχερός/τυχερή. Ο διαγωνισμός είχε ως εξής: 1) Όποιος ήθελε να πάρει μέρος, έπρεπε να κάνει "Μου Αρέσει" ("Like") σε μία από τις 16 σελίδες μας στο Facebook. 2) Κατόπιν θα έπρεπε να κάνει το "α" ή το "β" (βλέπε από κάτω) α) Nα κάνει τον εαυτό του "Επισήμανση" ("Tag") σε μία από τις φωτογραφίες με το iPad που υπήρχαν μέσα στις σελίδες μας... ή β) Να γράψει κάτω από την φωτογραφία την πρόταση "ΠΩ, ΠΩ... TSABA ΤΟ ΠΗΡΑ!!!" Έτσι λοιπόν όσοι ακολούθησαν αυτά τα 2 βήματα πήραν και μέρος στον διαγωνισμό. Οι συμμετοχές μετράνε ΜΙΑ ανά χρήστη. Οι διπλές συμμετοχές διαγράφονται. Στις 5 Ιουλίου θα γίνει και η κλήρωση όπου θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Tsaba.gr καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook. Επίσης θα κληρωθούν επιπλέον 10 δώρα μικρότερης αξίας για τους πρώτους 10 τυχερούς που θα κληρωθούν σε ηλεκτρονική μορφή. Τέλος, μίας και το έφερε η συζήτηση για το Tsaba.gr ας μου επιτραπεί από τον διαχειριστή και τον "kiriak" που άνοιξε το θέμα, να αναφέρω δύο λόγια για το Tsaba.gr Το Tsaba.gr θα είναι σύντομα σε 16 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με καθημερινές προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις της κάθε πόλης, με εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να φτάσουν ακόμα το 100% (υφίσταται στην δικαιοδοσία της εκάστοτε επιχείρησης που δίνει την προσφορά). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας να με διαβάσετε. Για οποιανδήποτε απορία, διευκρίνηση είμαι στην διάθεση σας. Με εκτίμηση, Γιάννης Τ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.