dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εχει ερθει ο δευτερος απληρωτος λογαριαμος και δεν προκειται να τον πληρωσω γιατι θα φυγω για καλοκαιρι...μετα απο ποσο καιρο σου το κοβουν??σκεφτομαι να το αφησω μεχρι να το κοψουν για να βαλω cyta...θα χω κανενα προβλημα??
_chris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις σκοπό να τους πληρώσεις καθόλου επειδή θα πας σε άλλη εταιρία ή απλά θέλεις να το πληρώσεις αργότερα;
dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις σκοπό να τους πληρώσεις καθόλου επειδή θα πας σε άλλη εταιρία ή απλά θέλεις να το πληρώσεις αργότερα; θελω να αλλαξω εταιρεια
_chris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 προφανώς κάθε εταιρία έχει άλλη τακτική. μπορεί να μη σε αφήσουν να φύγεις, μπορεί να σε θυμηθούνε κάοια στιγμή, μπορεί και να σε ξεχάσουν. ίσως παίζει ρόλο και το ποσό. γνωστός μου, Μέγα-Τζαμπατζής, έφυγε από forthnet, εδώ και ένα χρόνο για Hol αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό. μέχρι τώρα δεν τον έχουν ενοχλήσει. ο ίδιος είχε αφήσει και απλήρωτο λογαριασμό στην cosmote. μετά από κάποιο διάστημα του ήρθε χαρτί από δικηγόρο. Υ.Γ πάντως ασχολίαστη η πρόθεση σου
dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 προφανώς κάθε εταιρία έχει άλλη τακτική. μπορεί να μη σε αφήσουν να φύγεις, μπορεί να σε θυμηθούνε κάοια στιγμή, μπορεί και να σε ξεχάσουν. ίσως παίζει ρόλο και το ποσό. γνωστός μου, Μέγα-Τζαμπατζής, έφυγε από forthnet, εδώ και ένα χρόνο για Hol αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό. μέχρι τώρα δεν τον έχουν ενοχλήσει. ο ίδιος είχε αφήσει και απλήρωτο λογαριασμό στην cosmote. μετά από κάποιο διάστημα του ήρθε χαρτί από δικηγόρο. Υ.Γ πάντως ασχολίαστη η πρόθεση σου μαλλον θα το πληρωσω τελικα για να μαι σιγουρος..
dkmaster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν θα σε αφήσουν να φύγεις αν δεν το πληρώσεις. off topic στις διακοπές σου το ξενοδοχείο θα το πληρώσεις που σου παρείχε υπηρεσίες; Γιατί μου φαίνεται υπερβολικά τζαμπατζίδικος ο τρόπος σκέψεις σου.
theomalegan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Θα φύγεις απο την hol που έχει αστάθειες για να πάς στην cyta που έχει την πιο ασταθείς τεχνική υποστήριξη απο όλες τις εταιρίες με βάση την δική μου εμπειρία.
dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 η hol ειναι πιο ακριβη για αυτο θα εξοφλησω αυτο το λοφαριασμο και μετα θα το κοψω,,,θα βαλω μαλλον conx σε συνδυασμο με το διοδος αλλα δεν ξερω αν θα εχει και παγιο...
anta_n Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν είναι να βάλεις πάγιο ΟΤΕ στο κεφάλι σου γιατί φεύγεις εξαρχής. Θα πληρώνεις πάγιο, θα πληρώνεις το Δίοδος και θα πληρώνεις και τα τηλέφωνα που κάνεις. Πιό ακριβά θα σου βγει.
dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν είναι να βάλεις πάγιο ΟΤΕ στο κεφάλι σου γιατί φεύγεις εξαρχής. Θα πληρώνεις πάγιο, θα πληρώνεις το Δίοδος και θα πληρώνεις και τα τηλέφωνα που κάνεις. Πιό ακριβά θα σου βγει. νομιζα οτι λογο διοδος δεν εχε παγιο αλλα τελικα ακυρο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.