skatopaido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 http://www.tp-link.com/products/productdetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-ANT2408CL πηρα ο τρομπ@ς αυτη την κεραια για να πιανω καλυτερο σημα και το κουμπωσα στην ενσωματωμενη καρτα δικτυου στην μητρικη αλλά παπαλα,μαλλον ειναι μονο για να δινει σημα οχι για να παιρνει,σωστα?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αφου εχεις το αλλο θεμα αυτο τι το ανοιξες?και σου απαντησαμε εκει. οπως σου ειπα και στο αλλο η κεραια μια ασυρματη καρτα στελνει και λαμβανει και η κεραια το ιδιο αν και η κεραια μονη της δεν κανει τιποτα.ειναι σαν να ενισχυει αυτο που κανει η καρτα.οποτε δεν υπαρχει κεραια που θα κανει την καρτα σου να μην λαμβανει εκτος αν παρεις κεραια για a και οχι για b,g
skatopaido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δεν εχω αλλο θεμα ,χωθηκα τσοντα μηπως μου απαντησει κανενας,εχω παραγγειλει αυτη http://www.wlanshop.gr/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=14 και θα της βαλω την κεραια που πηρα και ο θεος βοηθος
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αν θυμαμαι καλα αυτη που πηρες ειναι 500Mw.leei upgrade μεχρι 1 watt.ειτε 500 ειναι ειτε 1000 θα πιανει πολυ καλυτερα απο την αλλη.απλα 1000 mw ειναι λιγο ψησιμο αλλα οκ.αν και στο ebay 500 την βλεπω οχι 1000.στο official site Θα λεει ποσο ειναι.
skatopaido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036H αυτη πρεπει να ειναι δεν ξερω αν αλλαζει κατι με το V5 στο τελος .τι ενοεις ψησιμο?την 1 w ηθελα παντως για ψυχολογικους λογους
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 α.καποιοι γραφουν 500 καποιοι γραφουν 1000.απλα το θεωρω λιγο πολυ να εχεις 1 watt συνεχεια κοντα σου.απο την αλλη βλεπω ενα utility που λεει Power control.ελπιζω απο εκει να μπορεις να την ελλατωσεις λιγο .γιατι 500 mw ειναι πολυ πιο πολυ απο τα 100 που ειναι η onboard σου.να στο πω πολυ απλα.με 300 mw access point και κατευθυντικο Panel σε 802.11 b επαιξε λινκ σε 250-300 μετρα αποσταση.και δεν ηταν και τελειως κατευθυντικα.επισης επαιξε με 300 Mw και Link που ειχε κατι δεντρα αναμεσα βεβαια το κακο εσενα ειναι οτι το ρουτερ σου παραμενει 100 mw αλλα εκειδεν μπορεις να κανεις και πολλα.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 θα μπορουσε αυτη η καρτα να συνδυαστει και με ενα access point Της air live που ειναι 300mw αντι για 100.υπαρχουν διαφορες λυσεις .οτι ειναι και μπορω να βοηθησω μου λες.απλα και με αυτην την καρτα εννοειται θα εισαι καλυτερα απο πριν
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 θα μπορουσε αυτη η καρτα να συνδυαστει και με ενα access point Της air live που ειναι 300mw αντι για 100.υπαρχουν διαφορες λυσεις .οτι ειναι και μπορω να βοηθησω μου λες.απλα και με αυτην την καρτα εννοειται θα εισαι καλυτερα απο πριν Πέρα απο την κάρτα της alfa,τα AP της airlive είναι όλα στα 300mw ή είναι ανάλογα με το μοντέλο;Πχ υπάρχει το wl-5460 και το wl-5470 που κοστίζει σχεδόν 2x απο το πρώτο. Εχω ένα καταραμένο κλιμακοστάσιο,κανονικό bunker,και για έναν όροφο έχω τεράστιες απώλειες.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν θυμαμαι για το αν ειναι ολα.καλο θα ηταν να δεις στο manual η αμα εχουν εικονα απο το μενου που το ρυθμιζεις μεσα απο 100 νομιζω εως 300 mw.αλλιως καλωδιο που ειναι το πιο φτηνο.
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Με ένα πρόχειρο ψάξιμο,είδα οτι και τα δύο AP που ανέφερα έχουν δυνατότητα επιλογής ισχύος σήματος (Tx power level).Το θέμα είναι οτι δέν υπάρχει κάποιο slider,άλλα προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τύπου level1-2-3 κλπ. και δέν γίνεται λόγος σε mW άλλα dB. Βέβαια με έναν καλκιουλάτορα βλέπω οτι τα 26dB αναλογούν σε περίπου 400mW!!! Ντανκε πάντως!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 σε ενα παλιο που ειχα δει ηταν σε mw.τωρα στο site που μπηκα και εγω βλεπω αυτο που λες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.