Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ δυνατό και ανέλπιστο νέο!

Αλλά τι να το κάνεις;Θα πάει άπατο από την πειρατεία και μετά η R* θα χει απογοητευθεί χειρότερα και δε θα ξαναβγάλει τίποτα για pc. :-D

Πάντως πραγματικά, προσωπική μου άποψη είναι πως έχουν αποδυναμωθεί πολύ τα exclusives στις 2 κονσόλες πλέον...

Δημοσ.

Γιατί όλοι μιλάνε για πειρατεία στο pc λές κα στις κονσόλες δεν υπάρχει..? :unsure:

Στο pc μέχρι να το σπάσουν αργεί 2-3 μέρες. Στη κονσόλα με το που βγεί το περνάς και παίζει απευθείας.

Δημοσ.

Υπάρχει δεν υπάρχει πούλησε μερικά μύρια...Στο pc τι ακριβώς θα πουλήσει;

Ό,τι πούλησε και το fable 3,το ac brotherhood και τόσα άλλα που βγήκαν καθυστερημένα στα pc...

Δε λέω να μη βγαίνουν, προς θεού.Απλά αμφιβάλλω για την επιτυχία που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια.Τόσο καιρό μετά έχει πέσει πλέον το hype τους.

Δημοσ.

Θα πουλήσει σε αυτούς που δεν έχουν κονσόλα (θεωρητικά).

Αντιθέτως, είμαι σίγουρος πως μόλις μαθεύτηκε οτι θα βγεί και στο pc, το hype ανέβηκε.

Δημοσ.

Ό,τι πούλησε και το fable 3,το ac brotherhood και τόσα άλλα που βγήκαν καθυστερημένα στα pc...

Δε λέω να μη βγαίνουν, προς θεού.Απλά αμφιβάλλω για την επιτυχία που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια.Τόσο καιρό μετά έχει πέσει πλέον το hype τους.

Το Fable 3 έπεσε με το The Witcher 2, σιγά μην αγόραζαν το Fable 3 :P. Το Brotherhood το σκότωσε η Ubisoft με το 'always-online' protection system και μην ξεχνάμε ότι το Revelations θα βγει για πρώτη φορά στην ιστορία των Assassins Creed τίτλων ταυτόχρονα η PC έκδοση με την console. Αν είχε αποτύχει το Brotherhood, σίγουρα δεν θα έβγαιναν ταυτόχρονα τα Revelations ;)

Δημοσ.

Υπάρχει δεν υπάρχει πούλησε μερικά μύρια...Στο pc τι ακριβώς θα πουλήσει;

Το αυτο που ειπε ο john. Επισης μην ξεχναμε για τις πετσοκομμενες και κακες εκδοσεις που παιρνει το PC απο τα διαφορα παιχνιδια γυρω γυρω οποτε και ο gamer δεν ενδιαφερεται τοσο πολυ. Οταν κυκλοφορεις ενα παιχνιδι καργα κλειδωμενο και δεν μπορει να το πειραξει ο PCάς τοτε τι να το κανει?

Δημοσ.

ΤΤο Brotherhood το σκότωσε η Ubisoft με το 'always-online' protection system και μην ξεχνάμε ότι το Revelations θα βγει για πρώτη φορά στην ιστορία των Assassins Creed τίτλων ταυτόχρονα η PC έκδοση με την console. Αν είχε αποτύχει το Brotherhood, σίγουρα δεν θα έβγαιναν ταυτόχρονα τα Revelations ;)

[Offtopic]

Το Brotherhood δεν είχε "always-online" protection, μήπως το μπερδεύεις με το Assassin's Creed 2; Πάντως για το Revelations, αμφιβάλλω ότι θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις κονσόλες (δυστυχώς), κάθε χρόνο εκεί στη Ubi ταυτόχρονα ανακοινώνουν τα Assassin's και τελικά την τελευταία στιγμή αναβάλλονται για Φλεβάρη-Μάρτη.

[/Offtopic]

Great news πάντως η PC έκδοση του LA Noire, μάλλον δεν θα χρειαστεί να το αγοράσω τελικά για PS3...

Δημοσ.

[Offtopic]

Το Brotherhood δεν είχε "always-online" protection, μήπως το μπερδεύεις με το Assassin's Creed 2; Πάντως για το Revelations, αμφιβάλλω ότι θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις κονσόλες (δυστυχώς), κάθε χρόνο εκεί στη Ubi ταυτόχρονα ανακοινώνουν τα Assassin's και τελικά την τελευταία στιγμή αναβάλλονται για Φλεβάρη-Μάρτη.

[/Offtopic]

Great news πάντως η PC έκδοση του LA Noire, μάλλον δεν θα χρειαστεί να το αγοράσω τελικά για PS3...

Ναι άκυρο, my bad. Είχα στο μυαλό μου το AC2

Δημοσ.

Το θέμα ξέρετε ποιό είναι;Ότι μόνο στα pc βρίσκουμε κάθε φορά αυτές τις τυχαίες συμπτώσεις.Τη μια το fable κυκλοφόρησε μαζί με το witcher, την άλλη δεν ήταν και τόσο καλό όσο θέλαμε, αλλά καλύτερο από το του 360, αλλά παρόλ αυτά στο 360 πούλησε απείρως περισσότερο.Την άλλη το brotherhood είχε το δείνα (και όχι δεν είχε το always on drm, όπως είπε και ο Sephir...) και τέλοσπάντων όλο και κάτι θα μας φταίει.Όχι ότι είχανε βγει τόσο καιρό πριν, τα είχαμε δει σε φίλους, βιντεάκια από δω και από κει χίλιες φορές και λέμε σιγά μην δώσω 50 ευρώ πλέον, αφού το βρίσκω τσάμπα.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το κόστος μεταφοράς τους για pc από τη στιγμή που αναπτύσσονται για 360 κατά κύριο λόγο, δεν είναι τόσο τρομακτικό.Επομένως σκέφτονται ίσως και να φρεσκάρουν τις πωλήσεις τους στις κονσόλες με το να ξαναβγάλουν στην επιφάνεια το παιχνίδι τους και κατά τα λοιπά στο pc ό,τι πιάσουν.

Προσωπική εκτίμηση είναι αυτή, μη με φάτε, αλλά τα νούμερα των πωλήσεων εμένα αυτά μου λένε.

Δημοσ.

Το Fable 3 έπεσε με το The Witcher 2, σιγά μην αγόραζαν το Fable 3 :P. Το Brotherhood το σκότωσε η Ubisoft με το 'always-online' protection system και μην ξεχνάμε ότι το Revelations θα βγει για πρώτη φορά στην ιστορία των Assassins Creed τίτλων ταυτόχρονα η PC έκδοση με την console. Αν είχε αποτύχει το Brotherhood, σίγουρα δεν θα έβγαιναν ταυτόχρονα τα Revelations ;)

και για το brotherhood ειχαν πει οτι θα το εβγαζαν ταυτοχρονα αλλα το καθεστηρεσαν 4 μηνες. δεν τους πιστευω. ειναι μεγαλοι ψευτες και απατεωνες.

Δημοσ.

@Bigi444444

Σκέψου το αλλιώς : Πόσοι προτιμούν κονσόλες έναντι pc καθαρά απο διάρκεια ζωής? Πόσο κοστίζει ένα gaming pc και πόσο ένα X360/PS3? Αξίζει τόσα λεφτά για ένα pc για το οποίο βγαίνουν σπάνια παιχνίδια της προκοπής?

Απο αυτά και μόνο, είναι φυσιολογικό να γίνονται περισσότερες πωλήσεις στις κονσόλες.

Δημοσ.

Καλά είναι πολύ σχετικό αυτό που λες, για εμένα τουλάχιστον.Ο καθένας το βλέπει εντελώς διαφορετικά.

Τέλοσπάντων, το βλέπω να το γυρνάμε για ακόμα μια φορά το θέμα σε pc vs consoles.Να δούμε πως θα το βγάλουν κι ετούτο αν και προσωπικά δε νομίζω να μπω στον κόπο καθώς δεν είναι του στυλ μου.Καθόλη τη διάρκεια πριν την κυκλοφορία του που γινόταν ο τρελός χαμός με άφηνε παγερά αδιάφορο σαν παιχνίδι, το ίδιο και τώρα.

Απλά θεωρώ πως είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για το pc gaming σε μια περίοδο που οι Κασσάνδρες δίνουν και παίρνουν και μια αναπάντεχη εξέλιξη για εμένα επίσης.

αν και ομολογουμένως θα προτιμούσα το rdr κι εγώ.Εκεί είχε φύγει προπαραγγελία με τα μπούνια...

Δημοσ.

Πολλοί ΑΑΑ τίτλοι μαζεμένοι το φθινόπωρο.Δε θα ξέρουμε με ποιό να πρωτοασχοληθούμε. :-D :-D

Αλήθεια πού είναι όλοι αυτοί που λέγαν για θάνατο του pc gaming για άλλη μια φορά? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το να παίζουμε πορτς γραμμένα για το hardware του 2005 δεν είναι κατόρθωμα. το pc υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχει λόγο να εχελιχθει.

Οι εταιρείες δουλεύουν πάνω στις ίδιες μηχανές γραφικών για χρόνια(assasins).η εξέλιξη έχει παγώσει

Από αυτή την άποψη το pc gaming πεθαίνει

Δημοσ.

Καλά δεν είναι μόνο τα γραφικά.Γενικά το gaming με ελάχιστες εξαιρέσεις έχει μείνει στάσιμο.Κατά αυτή την άποψη θα πρεπε να λέγαμε το gaming έχει πεθάνει γενικώς αλλά μόνο whining κατά του pc ακούω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...