sta2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας απελπισμενα εδω και 2 μηνες ο Η/Υ δουλευει αψογα και χτες εκανα την βλακεια να βγαλω την καρτα ηχου οσο δουλευε ο Η/Υ και αμεσως εκανε reboot αλλα δεν ανοιγε η οθονη ολα φαινοντε να δουλευουν άψογα fanakia cpu hdd κανενα beep κατα την εκκινηση ολα αψογα κανενα προβλημα απλα δε λεει να στειλει σημα η gpu ενω και αυτης το fan και τα φωτα δουλεουν απ'οτι φαινοντε αψογα μεχρι και το cmos εκανα clear μηπως και αλλα ΔΕΝ HEEEELP!!! i3 sandy bringe 3.3Ghz 4gb ocz 1333Mhz gigabyte ph67-ud3-b3 Thermaltake 750W
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιζει να παιχτηκε κατι κακο εκει μεσα.... Δοκιμασε μια μια τις μνημες και βγαλε και ξαναβαλε την καρτα γραφικων.
sta2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αδερφε απειρες φορες το εκανα ο ιδιο και το ιδιο τιποτα ολα δουλευουν ρολοι μονο σημα δε στελνει τα 4 led ειναι 1,2 πρασινα 3 κιτρινο και 4ο κοκκινο αλλα απο οτι εχω βρει στο ιντερνετ δεν ειναι διαγνωστικα αλλα λενε ποσο ρευμα τραβαει η cpu η κατι τετοιο δεν μπορω να καταλαβω πως ολα μα ολα να ειναι ρολοι και να μην στελνει σημα απλα δε μπορω
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε πως ξερεις εαν δουλευουν ολα κανονικα???εκανε boot στα windows και ακουσες κανεναν ηχο?
sta2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αυτο λεω δεν κανει κανενα beep ολα δουλευουν απο hardware πλευρας τωρα γιατι να μην στελνει εικονα?
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μητρικη το κοβω και λιγοτερο καρτα γραφικων.λοιπον δοκιμασε μια τελευταια φορα και βγαλε ολα τα συστηματα απο πανω του και στησε τον εξω απο το κουτι και δες τι γίνεται.
sta2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δηλαδη αν τον στησω εξω απο το κουτι τι θα καταλαβω ξεκιναω και τα λεμε οσο το κανω
sta2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 λοιπον αλλαξα καρτα γραφικων και ανοιξε και bootare και ολα αλλα οταν βαζω την δικια μου παλι δεν στελνει σημα πραγμα το οποιο σημαινει πως φταιει η γραφικων...τι μπορει να ειναι ομως ενω ολα τισ γραφικων φαινοντε να δουλευουν fan φωτα κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.