driftingcris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάλογα το περιεχόμενο! Εναν Μανο θα βαλω...Δεν τον ξες... Εμενα ρε
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εναν Μανο θα βαλω...Δεν τον ξες... Εμενα ρε Σε ποιό σημείο του σπιτιού είσαι; Η μήπως είσαι στην εξοχή;
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 To "δεν το καταλαβε κανεις" μου θυμισε αυτο.. τρως κατι φλασιές πάντως... που τα ξεθάβεις αυτα βρε?
driftingcris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ποιό σημείο του σπιτιού είσαι; Η μήπως είσαι στην εξοχή; Σπιτι. Να βαλω νΑΙ Ή οΥ?
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σπιτι. Να βαλω νΑΙ Ή οΥ? Εμάς ρωτάς ρε; αμα θές εσυ βάλε
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ωχ αργει να απαντησει ο obsidian. κανα videaki θα φτιάχνει. βοήθεια μας.
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ωχ αργει να απαντησει ο obsidian. κανα videaki θα φτιάχνει. βοήθεια μας. Πήγες και στην Τήνο;
humoraddict Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πήγες και στην Τήνο; χαχαχα. πέρασα ξυστά στην επιστροφή
driftingcris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Να 'μαι και εγω. Φωτο προφιλ φατσαμπουκ Εχω και εγω καπελο σαν του Φλοριδη....
Obsidian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τώρα εσύ γιατί γελάς? ε? ε? Απο χθες γελαω με αυτα που ελεγες στον Πανο για το Συνταγμα. Το ειχες παρακανει και σημερα ξεχειλισε το ποτηρι.. my name is Addict. Santorini Addict. Θήρα shaken, not stirred. τρως κατι φλασιές πάντως... που τα ξεθάβεις αυτα βρε? Ειμαι κατασκοπος με καλη μνημη.. Ό,τι χειροτερο. ^^ Εγω που ζηλεψα την φωτο να βαλω μια δικη μου? Το emoticon και η αντιδραση του Doc1355 ειναι αναδρομικα..
Doc1355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Να 'μαι και εγω. Φωτο προφιλ φατσαμπουκ Εχω και εγω καπελο σαν του Φλοριδη.... Που κοιτάς; Κατι υπάρχει εκεί το βλέπω στο βλέμμα σου
driftingcris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Που κοιτάς; Κανω τον Φλοριδη ρρ. Ξες, αυτος που λεει οτι θελει να αγορασει τον ΠΑΟΚ
humoraddict Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να 'μαι και εγω. Φωτο προφιλ φατσαμπουκ Εχω και εγω καπελο σαν του Φλοριδη.... ποιος είναι ο Φλορίδης ρε παιδιά? Μήπως εννοείς τον Φλωρινιώτη?????
Doc1355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κανω τον Φλοριδη ρρ. Ξες, αυτος που λεει οτι θελει να αγορασει τον ΠΑΟΚ Δεν τον ξέρω τον κύριο..!
driftingcris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ξες, αυτος που λεει οτι θελει να αγορασει τον ΠΑΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα