Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1

Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread.

Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο).

Αφου μαζευτουν τα ατομα τοτε συζηταμε μερος και ημερομηνια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να 'μαι και εγώ.....

Καλή ιδέα Μάνο... Μέσα και εγώ...

Νice άντε να μαζευόμαστε τα καλά παιδιά! :mrgreen:

Δημοσ.

+1

Eυλογη ηταν η χθεσινη απορια του benign και ο Doc εκανε τα λογια πραξη με αυτο το thread.

Πρωτη προτεραιοτητα ειναι η συμμετοχη. Οσοι σιγουρα θα ερθουν να το 'δηλωσουν' και ας κανει ο Doc ενα edit στο πρωτο post με confirmed λιστα οσων ερθουν για Αθηνα / Θεσσαλονικη (ή και τα δυο).

Σωστος ο Οψιδιανος! +1

Δημοσ.

+1

Σωστός...θα γίνει λίστα!

Εγώ είμαι στα καλά δηλαδή; :devil:

Για εμένα ναι!

Δημοσ.

και γω μεσα για Αθήνα ! :) Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ ! Τωρα για αλλες περιοχες δε γνωριζω :P Απλα αν ειναι καπου που ειναι ευκολο να πας, ε ισως υπαρξει κι μεγαλυτερη συμμετοχη!

Δημοσ.

οοοοοοοοοοοο με κάνεις και κοκκινίζω :wub:

:devil: :devil: :devil:

χεχεχε λοιπόν παιδιά κάνω edit το αρχικό πόστ μου με ονόματα!!!

Δημοσ.

Προτεινω το κέντρο πχ θησειο μοναστηρακι στυλ επειδη ειναι ευκολο να ερθει καποιος με τα ΜΜΜ !

Μοναστηράκι με 40 βαθμούς? Δε νομίζω Τάκη! :P

Δημοσ.

τον Αυγουστο

τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ

γιατι δεν προτεινεται

σε καποιον καυσωνα

?

Eσύ για Αθήνα;

Δημοσ.

Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε .

Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. :devil:

Δημοσ.

Και εγω μεσα εννοειται,αυτο ελειπε .

Εν τω μεταξυ εχω μια ιδεα.Στην αρχη να μην συστηθουμε και αφου κατσουμε σε ενα ωραιο μερος,να παιξουμε παιχνιδι ''μαντεξε ποιος/ποια ειμαι'' με clues. :devil:

Ok κάτσε να σε βάλω μέσα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...