Προς το περιεχόμενο

Είναι αξιόπιστο το premiumfreedom.com ;

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα premium account αλλά το θέμα είναι. fileserve or filesonic?και τα 2 είναι στα 35 ευρώ 6 μήνες. δεν ενδιαφέρομαι για upload αλλά μόνο για download.

2ο το site που αναφέρω στον τίτλο είναι αξιόπιστο η θα μου 'φάει' τα λεφτά? γιατί δεν έχω paypal και θα χρησιμοποιήσω paysafecard

Δημοσ.

παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα premium account αλλά το θέμα είναι. fileserve or filesonic?και τα 2 είναι στα 35 ευρώ 6 μήνες. δεν ενδιαφέρομαι για upload αλλά μόνο για download.

2ο το site που αναφέρω στον τίτλο είναι αξιόπιστο η θα μου 'φάει' τα λεφτά? γιατί δεν έχω paypal και θα χρησιμοποιήσω paysafecard

φιλε μου στα fileserve/filesonic υπαρχουν πολυ λιγα αρχεια, εγω θα σου ελεγα rapidshare/megaupload...

Δημοσ.

Αντί να πληρώσεις 70 ευρώ για να πάρεις 6 μήνες ΜΟΝΟ σε FS και FSC θα σου πρότεινα να βρεις τρόπο να βγάλεις paypal και να πληρώσεις 28 ευρώ στο easybytez.com και να πάρεις FS, FSC, RS, MU ή ακόμα καλύτερα να δώσεις 20 ευρώ στο alldebrid.com και να πάρεις FS,FSC,RS,MU,HF,UP, DPS, κλπ κλπ

Αν είσαι ανήλικος και δεν μπορείς να βγάλεις paypal, δώσε 20 ευρώ δώρο σε κάποιον ενήλικο που έχει paypal και πάλι κερδισμένος θα είσαι.

Δημοσ.

Αντί να πληρώσεις 70 ευρώ για να πάρεις 6 μήνες ΜΟΝΟ σε FS και FSC θα σου πρότεινα να βρεις τρόπο να βγάλεις paypal και να πληρώσεις 28 ευρώ στο easybytez.com και να πάρεις FS, FSC, RS, MU ή ακόμα καλύτερα να δώσεις 20 ευρώ στο alldebrid.com και να πάρεις FS,FSC,RS,MU,HF,UP, DPS, κλπ κλπ

Αν είσαι ανήλικος και δεν μπορείς να βγάλεις paypal, δώσε 20 ευρώ δώρο σε κάποιον ενήλικο που έχει paypal και πάλι κερδισμένος θα είσαι.

+απειρο

Ελα μου?

:confused:

Δημοσ.

και αν τα είχατε γράψει χτές αυτά θα είχα γλυτώσει την ανανέωση στο fileserve... τον άλλο μήνα τώρα :(

Δημοσ.

+απειρο

:confused:

Ειπες οτι filesonic και fileserve δεν ανεβαζουν πλεον .Σε ποιο συμπαν ολα αυτα?

Εγω σε κανα 5ημερο θα παρω ξανα στο easybytez να ξαναδοκιμασω,ξαθως την προηγουμενη φορα που ειχα παρει,ειχε οριο στο download,και οι ταχυτητες δεν ηταν καλες σε ολους τους provider,αλλες φορες κολαγε κτλ.Το εχουν φτιαξει?Θα δειξει.

Δημοσ.

Ειπες οτι filesonic και fileserve δεν ανεβαζουν πλεον .Σε ποιο συμπαν ολα αυτα?

στον υπεργαλαξια Dbzakias οπου βρίσκεται και ο πλανητης Γη αυτο γινεται... αλλα και να μην ισχύει μη μου πεις πως συγκρίνεται με rs ή mu!

Δημοσ.

στον υπεργαλαξια Dbzakias οπου βρίσκεται και ο πλανητης Γη αυτο γινεται... αλλα και να μην ισχύει μη μου πεις πως συγκρίνεται με rs ή mu!

Εχεις δικιο ,δεν συγκρινεται,τα fileserve και σαφως καλυτερα.Για αυτο σε ρωταω σε ποιο συμπαν γιατι εδω στην γη πλεον ανεβαζουν με το τσουβαλι fs και ειδικα στο fsc που ειναι η καλυτερη περιπτωση αυτη την στιγμη.Απο ξενα κατεβαζεις και βλεπςι πολλα λινκ σε rapidshare?

To mu καλο αλλα πολλες φορες ο server πηγαινει πολυ αργα.

Δημοσ.

ανεβαζουν με το τσουβαλι rs

fixed. :P

κοιτα εγω οτι παω να κατεβασω, οτιδηποτε κι αν ειναι θα το βρω σε rs/mu σιγουρα και πολλες φορες σε hotfile. τα filesonic/fileserve κτλ ειναι πολυ καλα (και με καλες ταχύτητες ακουσα) αλλα η ποικιλια τους ειναι κλασεις κατωτερη απο των rs/mu...

Δημοσ.

fixed. :P

κοιτα εγω οτι παω να κατεβασω, οτιδηποτε κι αν ειναι θα το βρω σε rs/mu σιγουρα και πολλες φορες σε hotfile. τα filesonic/fileserve κτλ ειναι πολυ καλα (και με καλες ταχύτητες ακουσα) αλλα η ποικιλια τους ειναι κλασεις κατωτερη απο των rs/mu...

Αναλογως απο που κατεβαζεις.Ρωτα και αλλους τι ανεβαζουν παραπανω πλεον.

Δημοσ.

Filesonic Premium

Username: meestafreeski

Password: random

Premium Membership Valid Until:2011-07-06

Ερωτηση.Σε εναν κωδικο μπορουν ποσα ατομα μπορουν να συδενθουν?Απειρα?Δεν εχει download limits αν κατεβαζουν ταυτοχρονος?WTF?

Δημοσ.

Αναλογως απο που κατεβαζεις.Ρωτα και αλλους τι ανεβαζουν παραπανω πλεον.

επειδη και εγω upload κανω συνεχως και μεγαλα κομματια οποτε πρεπει να εχω premium με συμφερει το rs/mu (μιλαμε παντα για επαγγελματικά αρχεια κτλ και οχι για χαβαλε π.χ. ανεβασα ενα παιχνιδακι και με συμφερει το fs! ) βεβαια χρησιμοποιούμε direct links ετσι ωστε να μην υπερφορτωνουμε τους server μας, οποτε φαινεται λες και τα ανεβασαμε στην ιστοσελιδα μας. οποτε σου λεω, ψαξε το συγκεκριμενο θεμα καλυτερα! μεχρι στιγμης (για την χρηση που του κανεις βεβαια) μπορει να σε συμφερει το fs αλλα πιο μετα που θα εχεις απαιτησεις τρεχα γύρευε με αυτα...

@hotfile premium

για ποσο καιρο ακομα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...