Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κόλπο με τον ανεμιστήρα είναι το πιο απλό, αποτελεσματικό και χωρίς χημικά και τέτοια.

Απλά βάζεις έναν ανεμιστήρα να φυσάει από πάνω σου. Πατάς και το κουμπί για να πηγαίνει πέρα δώθε και να είσαι προστατευμένος από 180 μοίρες.

Δημοσ.

Το κόλπο με τον ανεμιστήρα είναι το πιο απλό, αποτελεσματικό και χωρίς χημικά και τέτοια.

Απλά βάζεις έναν ανεμιστήρα να φυσάει από πάνω σου. Πατάς και το κουμπί για να πηγαίνει πέρα δώθε και να είσαι προστατευμένος από 180 μοίρες.

Πραγματι. Επρεπε να το 'χα σκεφτει πιο νωρις. Ουτε ταμπλετες χρειαζεσαι ουτε τιποτα. Ζητω ο ανεμιστηρας.

Δημοσ.

ο ανεμιστήρας βοηθάει και στον ύπνο γιατί είναι ο "μόνος" ήχος συνεχές στο δωμάτιο και κάνουμε πιο υγιεινό ύπνο από το να ακούγαμε κάποιο αμάξι η κάποιο θόρυβο κάθε τοσο...

το θέμα είναι να αγοράσεις ένα καλό ανεμιστήρα να μην τρίζει κιόλα :P

Δημοσ.

Βάλτε σίτες -----) profit

Πέρσι άλλαξα κουφώματα και έχωσα παντού σίτες. Ούτε ένα κουνουπάκι φέτος, ούτε ένα κατσαριδάκι, nada!!!!!!

Βέβαια έχω καλομάθει και έχω πόρτες παράθυρα τέντα έτσι, γιατί έχει ένα αεράκι μούρλια.......δυστυχώς όμως οι σίτες δεν προστατεύουν από Pakibangladeshianοκαζαμπούμπους......οπότε έχω και ένα baigon δίπλα να το χρησιμοποιήσω ως paper σπρέι αν χρειαστεί :P

Δημοσ.

Για τα κουνούπια το έχουμε ξαναπεί πρόσφατα:

Carnivorous_Plant.jpg

H_mino112.jpg

carnivorous_plant.jpg

(Όχι δεν το έχω δοκιμάσει, ακόμα)

Βάλτε σίτες -----) profit

Πέρσι άλλαξα κουφώματα και έχωσα παντού σίτες. Ούτε ένα κουνουπάκι φέτος, ούτε ένα κατσαριδάκι, nada!!!!!!

Βέβαια έχω καλομάθει και έχω πόρτες παράθυρα τέντα έτσι, γιατί έχει ένα αεράκι μούρλια.......δυστυχώς όμως οι σίτες δεν προστατεύουν από Pakibangladeshianοκαζαμπούμπους......οπότε έχω και ένα baigon δίπλα να το χρησιμοποιήσω ως paper==>??(peper μάλλον :-D ) σπρέι αν χρειαστεί :P

Συνδέεις την σίτα με τον ένα πόλο της πρίζας και στο χερούλι ο άλλος

Όταν έρθει η ώρα κρατάς την ασφάλεια με τα 2 χέρια για να μην πέσει και να συνεχίσει να ρίχνει

Δημοσ.

Και εγώ με ανεμιστήρα την βγάζω παιδιά...

Θέλω να βάλω και σίτα βέβαια... θα γίνει κάποτε και αυτό!

Δημοσ.

ο ανεμιστήρας βοηθάει και στον ύπνο γιατί είναι ο "μόνος" ήχος συνεχές στο δωμάτιο και κάνουμε πιο υγιεινό ύπνο από το να ακούγαμε κάποιο αμάξι η κάποιο θόρυβο κάθε τοσο...

το θέμα είναι να αγοράσεις ένα καλό ανεμιστήρα να μην τρίζει κιόλα :P

dzn_Air-Multiplier-by-Dyson-5.jpg

Τούτο 'δώ το ματζαφλάρι που κάνει τριακατοστάρικα. (Dysons air multiplier)

Το είδα στα mediamarkt και μου βγήκαν κάτι τριτοκοσμικά που έκρυβα μέσα μου.Σάν να έκανα μετάβαση απο καθοδικό σωλήνα σε 40αρι full HD panel.

Δημοσ.

Σπρει σιτρονελας.

Σωτηριο.

(εκτος αν εχεις να κανεις με δρακοντες οπως πχ στην εξοχη, οπου εκει δεν σε σωζει τιποτα βεβαιως βεβαιως.)

Δημοσ.

Το καλυτερο αντικουνουπικο ειναι η αδερφη μου..ουτε ταμπλετες ουτε τιποτα... :lol: :lol: :lol:

Ολα τα κουνουπια σε αυτην πανε, καθοτι (τρομαρα της) θεωρειται γλυκοαιματη..

Δημοσ.

Το πιο σωτηριο απ'ολα ειναι οι σιτες, αλλα θελει να τα σταξεις και λιγο.

Σε σωζουν ομως και απο τις που***ες τις μυγες.

Δημοσ.

Το καλυτερο αντικουνουπικο ειναι η αδερφη μου..ουτε ταμπλετες ουτε τιποτα... :lol: :lol: :lol:

Ολα τα κουνουπια σε αυτην πανε, καθοτι (τρομαρα της) θεωρειται γλυκοαιματη..

Την χαρίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...