Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα στα τζαμπο ειχα δει περσυ που ειχαν.οταν φερουν τα καλοκαιρινα λογικα θα φερουν και αυτο.

Δημοσ.

Κάποιος να απαντήσει άμεσα: ξέρετε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει ηλεκτρικές ρακέτες (για τα κουνούπια);

edit: και όχι δεν εννοώ ότι θα είναι για να τις χρησιμοποιήσουν τα κουνούπια. Εγώ πάνω στα κουνούπια.

Φυσικά!Ενοοείται αυτό!

Δημοσ.

βασικα στα τζαμπο ειχα δει περσυ που ειχαν.οταν φερουν τα καλοκαιρινα λογικα θα φερουν και αυτο.

ω σ'ευχαριστώ κοριτσόγατο :3

Φυσικά!Ενοοείται αυτό!

Διακρίνω μια πονηρή πρόθεση;

Εγώ πάνω στα κουνούπια ("θα το χρησιμοποιήσω"<--*εννοείται* ;)).

Τώρα;

Δημοσ.

Πως γίνεται να'ναι κάποιος "κουνουποβάτης" ρε συ ennoeitai; :P

Μην την ψάχνεις. Πρέπει πρώτα να κάνεις διαλογισμό, ιστορίες.

Δημοσ.

Με βάση τα όσα γράψατε παιδιά, αγόρασα κάθε λογής βότανο (βασιλικός, λεβάντα, κλπ) και την λάμπα που καίγονται τα κουνούπια μόλις την πλησιάσουν. Προσπερνούν άνετα τις γλάστρες με τα βότανα & την λάμπα δεν την πλησιάζουν, παρόλο που είναι πλήρες σκοτάδι.Τίποτα. Μια μεγάλη τρύπα στο νερό.

Μόνο με κάτι υγρά τύπου vapona κλπ που τα βάζεις στο ρεύμα έκανα δουλειά.

Δημοσ.

Ναι αλλα τοτε θα πρεπει να εχεις ανοιχτα τα παραθυρα. Οποτε θα πλακωσουν οι κατσαριδες.

Μπορεις βεβαια να βαλεις σιτα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο ολα τα παρασιτα.

Περσι εγω που με ειχαν καταφαει τα κουνουπια, δοκιμασα και ενα εντομοαπωθητικο γαλακτωμα, αν και δε μου αρεσε καθολου η ιδεα. Μολις βλεπω ενα κουνουπι λοιπον αλοιφω τα εκτεθειμενα μου σημεια, τα ποδια απ τα γoνατα και κατω, τα χερια μεχρι πανω και τις ωμοπλατες ως το λαιμο. Τελικα το κουνουπι με τσιμπησε στο λαιμο:lol:

Δημοσ.

Με βάση τα όσα γράψατε παιδιά, αγόρασα κάθε λογής βότανο (βασιλικός, λεβάντα, κλπ) και την λάμπα που καίγονται τα κουνούπια μόλις την πλησιάσουν. Προσπερνούν άνετα τις γλάστρες με τα βότανα & την λάμπα δεν την πλησιάζουν, παρόλο που είναι πλήρες σκοτάδι.Τίποτα. Μια μεγάλη τρύπα στο νερό.

Μόνο με κάτι υγρά τύπου vapona κλπ που τα βάζεις στο ρεύμα έκανα δουλειά.

δοκιμασε το κλασικο φιδακι.βρομαει αλλα βοηθαει ;)

Δημοσ.

Mια είναι η λύση, οινόπνευμα. Κατεβάστε καμια βότκα ή 3-4 μπουκάλια μπύρα και ούτε που θα σας ενοχλήσουν. :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει όσοι έχετε γάτα, τραβάει τα κουνούπια σαν μαγνήτης, ίσως είναι θέμα θερμοκρασίας σώματος.

Εγώ πάντως έχω γάτα και δεν τραβάει τίποτα. Όλα πάνω μου έρχονται. Μπορεί να'χει παλιώσει και να θέλει αλλαγή.

Δημοσ.

Εγω εδω και 2 χρονια, εχω μια σιτα της tesa με 10e

που μπαινοβγαινει με "χρατς-χρατς" και εχω βρει τη υγεια μου.

Απο βασιλοπουλο την πηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...