Traumatias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ψάχνω να αγοράσω ένα digitizer (ανοίγω το θέμα εδώ γιατί δεν είδα να υπάρχει κάτι σε περιφερειακά για πισι οπότε...) το οποίο όμως δεν το θέλω για να γράφω και να το έχω για mousepad, το θέλω για σχεδιασμό στον υπολογιστή, επομένως καταλαβαίνω ότι οι τιμές ανεβαίνουν αλλά και πάλι μου είναι αδύνατον να αναγνωρίσω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους πέρα από το μέγεθος της επιφάνειας σχεδίασης...οπότε όποιος ξέρει, έχει ψάξει για digitizer ή οτιδήποτε παρακαλώ βοήθεια
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εκτός από το μέγεθος οι ποιο μεγάλες και ενδιαφέρουσες διαφορές είναι DPI με πόση ακρίβεια δηλαδή θα μεταφέρεται αυτό που κάνεις στην οθόνη Pressure-sensitivity αν σε ενδιαφέρει δηλαδή για καλλιτεχνική χρήση,πόσα επίπεδα πίεσις έχει,όσο πατάς τόσο ποιο έντονη γραμμή. Από εκεί και πέρα έχει πολλά κριτήρια για να διαλέξεις και περιγράφονται εδώ αρκετά καλά.
Traumatias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Χμμ πολύ χρήσιμο το λινκ, ευχαριστώ Δηλαδή, με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρει αυτό είναι κάτι παραπάνω από καλό για αρχή?
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Χμμ πολύ χρήσιμο το λινκ, ευχαριστώ Δηλαδή, με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρει αυτό είναι κάτι παραπάνω από καλό για αρχή? Μια χαρά φαίνεται αν και δεν έχω εμπειρία με αυτά ,πάντως αν δεν έχει κατάστημα τέτοιο στην γειτονιά σου μην δώσεις 20€ μεταφορικά μην τρελαθούμε. Σαν αρχή νομίζω είναι καλή επιλογή,αν θες γνώμες από κάπως ποιο ιδικά άτομα ψάξου λιγάκι εδώ. http://www.vcdc.gr/forum/
Traumatias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό σάιτ, δεν είχα ιδέα για την ύπαρξή του Ευχαριστώ πολύ!
Traumatias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γεια σας!Επαναφέρω το θέμα γιατί βρήκα αυτό, το οποίο δεν είναι της bamboo η οποία ξέρω ότι ειδικεύεται στα digitizers, αλλά έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και σχετικά χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με αντίστοιχο της προαναφερθείσας εταιρίας.Μπορώ να το εμπιστευθώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ψάχνω να αγοράσω ένα digitizer (ανοίγω το θέμα εδώ γιατί δεν είδα να υπάρχει κάτι σε περιφερειακά για πισι οπότε...) το οποίο όμως δεν το θέλω για να γράφω και να το έχω για mousepad, το θέλω για σχεδιασμό στον υπολογιστή, επομένως καταλαβαίνω ότι οι τιμές ανεβαίνουν αλλά και πάλι μου είναι αδύνατον να αναγνωρίσω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους πέρα από το μέγεθος της επιφάνειας σχεδίασης...οπότε όποιος ξέρει, έχει ψάξει για digitizer ή οτιδήποτε παρακαλώ βοήθεια here u are http://cgi.ebay.com/Wacom-21-5-Interactive-Pen-Display-22-Graphic-Tablet-/270646784216?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3f03ce30d8
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 here u are http://cgi.ebay.com/Wacom-21-5-Interactive-Pen-Display-22-Graphic-Tablet-/270646784216?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3f03ce30d8 με 2.5 χιλιαρικα, ε;
TheELF Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Έλα σιγά σε δολάρια είναι, είναι δυνατό το € αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.