Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες GTX-8800

stabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω εδω και λιγους μηνες εχει να κανει με την καρτα γραφικων μου (EVGA GTX-8800),

Εχω το μηχανημα της υπογραφης και διαπιστωνω οτι αναβοντας το, πριν κανω οτιδηποτε αλλο, ξεκιναει με 69-70 βαθμους (το βλεπω απο το αντιστοιχο gadget της οθονης, ελπιζω να δινει σωστες τιμες...) Αν μαλιστα τρεξω κανενα παιχνιδι & παιξω για λιγη ωρα, ξεπερναει τους 80...

Ειναι νορμαλ αυτο? Ομολογω οτι δεν θυμαμαι τι γινοταν πριν π.χ. ενα 6μηνο, ή ενα χρονο (με την ιδια καρτα), αλλα δεν μου φαινεται και τοσο "καλο"...

Σε ενα δευτερο pc που εχω (ενα htpc, με τελειως διαφορετικο configuration και χωρις συνδεση internet, μονο για ταινιες) στο ξεκινημα βλεπω 39 βαθμους κατι που μου φαινεται πιο νορμαλ (επαναλαμβανω, με τελειως διαφορετικο configuration)

Καπου ειχα διαβασει (ισως και εδω, δεν θυμαμαι) οτι η νεες versions του Firefox δημιουργουν ενα τετοιο bug... Ισχυει αυτο, ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Γενικα το μηχανημα ειναι ΟΚ (φτου-φτου!!!) δεν κολλαει, δεν σερνεται, ουτε αυτο που αναφερω με τις θερμοκρασιες μου δημιουργει καποιο "αμεσο" προβλημα... Τι λετε???

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Σταυρος

Δημοσ.

Κατα καιρους το κανω. Τωρα ναι, εχει λιγη σκονη...

Καθαρισε μια καλα την σκονη.αν και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια παστα Arctic Cooling Thermal Paste Ceramique 22Gr η την ιδια αλλα σε μικροτερη συσκευασια και να αλλαξεις την παστα και στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων.ταυτοχρονα θα καθαρισεις και καλυτερα ετσι τις ψυχτρες.

Τοτε θα δεις καλη διαφορα στις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Ακριβώς όπως ειπε ο θάνος με την αλλαγή πάστας κατα πασα πιθανότητα θα φτιάξει η κάτασταση.

Δημοσ.

Καλά κάνε ότι σου είπαν, αλλά δυστιχώς για σένα έχεις πέσει στη γενιά καρτών γραφικών με ένα σχετικό κατασκευαστικό πρόβλημα και μην περιμένεις πολλά... Γενικά η κάρτα σου θα λειτουργεί πάντα γύρω στους 70 βαθμούς υπό καλές συνθήκες με πιθανότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο η θερμοκρασία. Υπάρχει, ή μάλλον υπήρξε ένα πρόβλημα με το πρήτιο που χρησιμοποιήθηκε στις συγκεκριμένες κάρτες και ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ισχυε παλιοτερα, το παρατηρησα προσφατα οπως αναφερω και πιο πανω... Μπορει να θεωρηθει "επικινδυνο", ή απλα θα λειτουργει ετσι? Δεν με χαλαει βεβαια μια χμμμμμμ... ανανεωση (!!!!!!!) αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...