Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τιμονι G27

GrafeioTeleton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις προσφατα μου καναν δωρο την G27(καινουργια).Το προβλημα οπως θα φανει στο video ειναι οτι καθως παταω καποιο κουμπι το τιμονι γυρναει αυταματα.Μεσα στο παιχνιδι δεν μου το κανει.Το δευτερο που τραβηξε την προσοχη ειναι οτι καποια φαση το τιμονι δεν ανταποκριθηκε για λιγο(αναψαν τα λαμπακια στο τιμονι)μεχρι να τρακαρει το αμαξι(Shift 2).

Το ερωτημα ειναι αμα ολα αυτα ειναι φυσιολογικα η να την επιστρεψω πισω τωρα που ειναι νωρις για αντικατασταση?Βασικα με εχει πιασει μια ανησυχια γιατι η αγορα εγινε απο ελληνικο site με τιμη στα 240ευρω..

Υ.Γ. Υπαρχει καποιος κατοχος G27 στις Σερρες να την τσεκαρει και να τον κερασω καφεδακι?

Δημοσ.

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers , restart και επανεγκατάσταση για να δεις εαν όντως είναι προβληματική.

Κάνε εγκατάσταση τους driver που έχεις στο συνοδευτικό CD και εαν δεις και πάλι τα ίδια δοκίμασε να κατεβάσεις από το site της εταιρίας τους πιο πρόσφατους

Δημοσ.

Το εκανα αυτο που μου ειπες και σε ευχαριστω αλλα το ξανακανει με αλλη κινηση ομως(δηλαδη με το που παταω το κουμπι κανει αριστερα δεξια το τιμονι και μετα μικρες απανατες κινησεις μεχρι να ευθυγραμιστει).Στους υπολοιπους κατοχους τι ακριβως κανει?

Δημοσ.

Μηπως πατωντας αυτα τα κουμπια με αυτον τον τροπο ελεγχει το ff;

Ειναι η πρωτη σου τιμονιερα; Δοκιμασε αλλο forum περισσοτερο εξειδικευμενο με racing sims που ξερουν τα παντα απο τιμονια!

Δημοσ.

Δεν εχει προβλημα η τιμονιερα.ολες ετσι ειναι.και η δικια μου ετσι κανει.ειναι κατι σαν calibrate.οποτε μην ανησυχεις....

• Moderators
Δημοσ.

Νορμαλ ειναι, και η G25 μου αυτο κανει στον πινακα ελεγχου της.

Οταν πατας το κουμπι και καλα εξομοιωνει κατι, π.χ. στουκα αυτοκινητου ή κάτι τετοιο. Πιο πολυ για εφφε υπαρχει αυτο παρα κατι ουσιωδες.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την καθυσηχαση.Την μονη ανησυχια που εχω ειναι που καμια φορα κανει επανεκκινηση καθως την χρησιμοποιω αλλα πιστευω οτι φταιει η θυρα Usb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...