Προς το περιεχόμενο

Απορία για RAM

SoToS99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα τη συγκεκριμένη Transcend Το πρόβλημα είναι ότι την αγόρασα από κεκτημένη ταχύτητα, κ γενικά είχα φρικάρει κ ήθελα να τελειώνω με το θέμα pc γιατί παιδευόμουν πολλές ώρες στο πλαίσιο. έκανα καινούριο pc κ λόγο του ότι είχα ξεφύγει στη τιμή ο πωλητής θεώρησε σωστό να κόψουμε από τις μνήμες.

Τώρα εγώ ρωτάω που το έχω μετανιώσει.

Τη δίνω και αγοράζω 2 x 2 gb για να είναι dual channel?

Η αν πάρω μία ίδια ακόμα κ θα δουλεύουν σε dual channel?

Δημοσ.

Πες μας βασικά πράγματα πρώτα για το υπόλοιπο σύστημα motherboard επεξεργαστή κτλπ.

Edit: Αν πάρεις αλλη μία ίδια ακριβώς θα δουλεύει σε dual channel η ακόμα και αν δεν βρέις την ίδια ακριβώς να κοιτάξεις να έχει ίδια τα Timings και voltage.

Φυσικά πρέπει να το υποστηρίζει η motherboard και αν πάρεις 4gb να υποστηρίζε η motherboard τα 8gb

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι αυτός Intel CPU Intel Core i3 2100(s1155, 3.1GHz)

και

η μητρική είναι αυτή Gigabyte H67MA-USB3-B3 (s1155, H67, DDR3)

Τα υποστηρίζει κανονικά αφου παίρνει μεχρι 32gb :shock: όπως λέει οπότε όπως ειπες και εσυ η την δίνεις και παίρνεις 2 x 2gb και κάνεις dual channel η κρατάς την υπάρχουσα παίρνεις και αλλα 4 με τα ιδια χαρακτηριστικά η την ιδια ακριβώς μνήμη και κάνεις παλι dual channel στα 8gb αυτην την φορά.

Είναι καθαρά για τι χρήση το θέλεις το pc οποτε και η ram που θα βάλεις.

Δημοσ.

θέλω από 4gb και πάνω.

Απλά η απορία μου είναι αν θα δουλέψει dual channel. γτ μ έχει μπερδέψει η ετικέτα που έχουν στα site πχ αυτή είναι dual i άλλη είναι single.

Δημοσ.

Για απλή καθημερινή χρήση είναι υπεραρκετα τα 4GB και ούτε το dual channel σου χρειάζεται... Αργότερα αμα χρειαστεί πέρνεις αλλο ενα dimm των 4αρων !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...