Προς το περιεχόμενο

Αντιμετωπιση προβληματος

ice124man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους καταρχην μιας και ειναι το πρωτο μου postαρισμα.

Εδω και 2-3 μερες το pc μου στα καλα καθουμενα τρωει κολλημα κι αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη(σα να ανοιγωκλεινει) και να κολανε τα παντα και το κλεινω με το κουμπι του restart.Επειδη εχω και 2η οθονη,την συνδεσα μηπως και ηταν αυτο το προβλημα.Στην αρχη ολα καλα,μα μετα απο λιγο κι ενω ειχα φυγει απ'το σπιτι και το ειχα αφησει ανοιχτο με σβηστη οθονη,οταν γυρισα μετα απο 3 ωρες κι αναψα την οθονη ειχαν κολησει τα παντα μεχρι και η ωρα του pc!Και με το που κουνησα το ποντικι αρχισε παλι να αναβοσβηνει και η οθονη.

Εψαξα αρκετα το forum και σε παραπλησια προβληματα με το δικο μου,αναφερανε την καρτα γραφικων.Εχεις κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει μιας και ειμαι και ψιλοασχετος μ'αυτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ξενικάς απο το να δοκιμάσεις μια αλλη κάρτα γραφικών να πάρεις μια ιδέα τι γίνεται, αν έχει onboard κάρτα γραφικών η motherboard δοκιμάζεις απο εκει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο για την αμεση ανταποκριση.

@ SPANK : Εχω μια Asus P5B κι απ'οτι ειδα δεν εχει onboard καρτα γραφικων.Οποτε τι αλλες επιλογες εχω?

@ TheELF : Εχω windows xp και στα power options που πηγα δεν βρηκα κατι να απενεργοποιησω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο για την αμεση ανταποκριση.

@ SPANK : Εχω μια Asus P5B κι απ'οτι ειδα δεν εχει onboard καρτα γραφικων.Οποτε τι αλλες επιλογες εχω?

@ TheELF : Εχω windows xp και στα power options που πηγα δεν βρηκα κατι να απενεργοποιησω.

Όπως σου είπα αφου δεν έχεις onboard να δανειστείς απο κάπου μια κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

@ SPANK : Και να καταφερω να δανειστω μια,δεν εχω τις γνωσεις για να την συνδεσω.Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο η να το παω σε καποιο καταστημα να το κοιταξουν?

Δημοσ.

@ SPANK : Και να καταφερω να δανειστω μια,δεν εχω τις γνωσεις για να την συνδεσω.Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο η να το παω σε καποιο καταστημα να το κοιταξουν?

Βρές εσυ και θα σου πούμε ακριβώς πως θα το κάνεις δεν ειναι καθόλου δύσκολο.

Μήν το πας σε κατάστημα γιατι και αυτοί τους ίδιους ελέγχους θα κάνουν με αυτα που σου λέμε εδώ να τα κάνεις μόνος σου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...