Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω γενικα βαρος, δεν εχω σκοπο να κανω γυμναστικη συνεχως απλα επειδη ειμαι αδυνατος θελω να παρω λιγο "καλο" βαρος

και αποσο διαβασα στο ιντερνετ ενας καλος τροπος ειναι να φαω περισσοτερη πρωτεινη, που ομως ειναι δυσκολο με τις συμβατικες μεθοδους χωρις να τρως και περισσοτερα λιπαρα η υδατανθρακες ταυτοχρονα

αρα κατεληξα στο να παρω καποια πρωτεινη συμπληρωματικα με τα γευματα μου, μετα απο ενα search Ομως ειδα οτι εχουν ολες κατι ονοματα τυπου "brutal protein" και λοιπα και τρομαξα καπως. επισης υπαρχουν αρκετες κατηγοριες αποτι ειδα.

οποτε ρωταω τους πιο εμπειρους, ποια να παρω ??

αν θελετε προτεινετε μαρκα και απο που? απο ελληνικο σοπ προτιμω για να ερθει και γρηγοροτερα

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς. Αν θέλεις να πάρεις βάρος, απλά φάε περισσότερο φαγητό αλλά καλύτερα όχι junk food.

Χωρίς γυμναστική όμως δεν κάνεις και τίποτα, ειδικά να βάλεις "καλό" βάρος όπως λες.

Δημοσ.

οταν λεω για γυμναστικη εννοω οτι δε θελω να κανω γυμναστικη τυπου μποντι μπιλτινγκ.

κανενα πουσαπσ κανενα βαρακι και αλλα κλασικα κανω 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι σε εξαντλητικο επιπεδο. δεν θα βοηθησει λετε?

Δημοσ.

οταν λεω για γυμναστικη εννοω οτι δε θελω να κανω γυμναστικη τυπου μποντι μπιλτινγκ.

κανενα πουσαπσ κανενα βαρακι και αλλα κλασικα κανω 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι σε εξαντλητικο επιπεδο. δεν θα βοηθησει λετε?

Εφόσον όμως, δεν κάνεις τόσο εξαντλητική γυμναστική, δεν σου είναι χρήσιμη η πρωτεΐνη σε τόσο μεγάλη δόση.

Αύξησε την διατροφή σου σε αυγά και κοτόπουλο-κρέας και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

δηλαδη το να παιρνω μισο σκουπ μαζι με το πρωινο μισο με το βραδυνο δε θα μετρησει ασ πουμε? το να τρως καθε μερα 70 80 γραμμαρια πρωτεινης δεν ειναι και τοσο ευκολο...

Δημοσ.

Φιλε μυικο βαρος δεν γινεται να παρεις χωρις να σηκωσεις βαρη,σταδιακα και προσεκτικα βεβαια,οχι αποτομα.Αυτα που λες για push ups σε κρατουν σε μια φορμα,τιποτε παραπανω.

Επισης οσα βαρη και αν κανεις ,παιζει ρολο και η ανατομια του σωματος σου.Δηλαδη αν εχεις λεπτα κοκκαλα,ειναι εξαιρετικα δυσκολο να φταξεις μεγαλη μυικη μαζα.Πρεπει να δεχομαστε το σωμα μας οπως ειναι.

Η πρωτεινη που λες ,και στις μικρες ποσοτητες που αναφερεις,θα σε βοηθησει,αλλα τα αποτελεσματα ερχονται με καθαρη τροφη χωρις πολλα λιπαρα και βρωμικα φαγητα,και σκληρη γυμναστικη.Η whey απλα βοηθα λιγο,ειναι το 5%.

Δημοσ.

Αύξησε την διατροφή σου σε αυγά και κοτόπουλο-κρέας και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και εγω αυτο θα προτεινα για αρχη .Κανε και τα βαρη σου , στηθος πλατη , βαρακια.Ρωτα και τον γυμναστη η κανα διατροφολογο να σου βγαλει κανα προγραμμα .Φυσικα πραγματα οπως. :P

Αν το στυλ σου ειναι να τρως το καταπετασμα και να μενεις 60 κιλα μην το πιεζεις και πολυ με το βαρος-ογκο.Λεω εγω τωρα..

Δημοσ.

Τι εχετε παθει ρε ολοι με τις πρωτεινες?

Οι πρωτεινες ειναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Ποιος σας ειπε οτι θα παρετε μυικα κιλα με πρωτεινες? Οι πρωτεινες δεν ειναι η ΑΙΤΙΑ, ειναι το ΜΕΣΟΝ

Φιλε Bardos, εχεις τοσες ενεργειακές αναγκες που δεν μπορεις να παρεις τα γραμμάτια πρωτείνης απο μπιφτεκια, μπριζολες, κοτοπουλο, τονο και ασπραδια αυγων?

Αφου λες οτι δεν κανεις γυμναστικη...

ΕΠΙΣΗΣ, αυξηση μυικου ογκου χωρις και λιγο λιπακι δεν γινεται. Ξεχνα πρωτεινες για φουσκωμα. Το φουσκωμα γινεται με πρωτεινες και υδατανθρακες, και συνηθως σε περιοδους ογκου παιρνουμε συμπληρωματα με περισσοτερους υδατανθρακες.

Οι πρωτεινες που ακους απλα (χοντρικα θα στο πω) "αντικαθιστουν" τους μυες που "Εσπασες" κανοντας βαρη ΑΡΑ αν δεν κανεις βαρη, σιδερα, ατσαλια, σπρωξιμο κτλ δεν τις χρειαζεσαι, δεν θα πανε να κατσουν απο μονες τους πανω στους μυς σου για να τους κανουν μεγαλυτερους. Πρεπει να χαλασεις τους μυς κανοντας βαρη και να τους δωσεις ετσι ερεθισμα να ξαναχτιστουν μεγαλυτεροι. ΤΟΤΕ ειναι που παιρνεις πρωτεινες που ειναι τα "τουβλα"

Αν τις παρεις τωρα, χωρις να γυμναζεσαι, ειναι σαν να εχεις δωσει σε εναν αρχιτεκτονα ενα σχεδιο για σπιτι 50τμ και να του εχεις δωσει και τουβλα για 100τμ. Απλα ο αρχιτεκτονας δεν θα ξερει τι να τα κανει

Δημοσ.

παιδια δε κανω γυμναστικη τυπου μποντυμπιλτινγκ αλλα ειμαι 2.10 και 90 κιλα...

ακομα και αυτο που λενε 1γρ ανα κιλο σωματικου βαρους δηλαδη 90 γραμμαρια καθαρη πρωτεινη την ημερα αποκλειεται να μπορεις να παρεις με φυσιολογικη τροφη/ φυσιολογικη ποσοτητα τροφης.

Δημοσ.

παιδια δε κανω γυμναστικη τυπου μποντυμπιλτινγκ αλλα ειμαι 2.10 και 90 κιλα...

ακομα και αυτο που λενε 1γρ ανα κιλο σωματικου βαρους δηλαδη 90 γραμμαρια καθαρη πρωτεινη την ημερα αποκλειεται να μπορεις να παρεις με φυσιολογικη τροφη/ φυσιολογικη ποσοτητα τροφης.

Αν κάνεις την διατροφή που πρέπει τα παίρνεις άνετα αυτά τα γραμμάρια. Αλλά για να γίνει έτσι πρέπει να πάρεις πολύ καλό πρωινό, μετά δεκατιανό, μετά μεσημεριανό μετά ένα ενδιάμεσο γεύμα και το βράδυ πάλι φαγητό. Αυτό μόνο αν είσαι σπίτι και τρώς καλό φαΐ.

πχ αν είσαι φοιτητής και ξυπνάς στις 2-3 τρώς για μεσημέρι στις 5-6 δεν γίνεται να πάρεις την απαραίτητη ποσότητα. Εγώ πχ χτες όλη μέρα έφαγα ενα πακετάκι κριτσίνια και ήπια και ένα σκουπ πρωτεΐνη. Προχτές που έφαγα κανονικά δεν πήρα.

Δημοσ.

τετοιου ειδους χρηση εχω στο μυαλλο μου... αν υπαρχει καμια προταση σχετικα με τι τυπο να παρω ευπροσδεκτη... η ολες ιδιες ειναι?

Δημοσ.

τετοιου ειδους χρηση εχω στο μυαλλο μου... αν υπαρχει καμια προταση σχετικα με τι τυπο να παρω ευπροσδεκτη... η ολες ιδιες ειναι?

κοίτα για πρωτείνη τύπου whey.από τις πιο γνωστές είναι της ON.

πάντως όπως είπανε και οι προηγούμενοι,μόνη της δε θα κάνει τίποτα.είναι συμπλήρωμα και όχι φαγητό!

επιτέλους πρέπει να καταλάβουν μερικοί πως δεν είναι η μαγική σκόνη που γίνεσαι θεοτούμπανο σε 1 μήνα!

και 90g τα φτάνεις για πλάκα,χώρις συμπληρώματα!

Δημοσ.

Ε όχι και δε μπορείς να πάρεις 90gr πρωτεΐνης από το φαγητό σου. Ένα τηγανητό μπούτι κότας έχει ~30gr πρωτεΐνης. Την ίδια περιεκτικότητα πάνω-κάτω έχει και μία μπριζόλα φιλέτο των 100gr, όπου σε ένα γεύμα συνήθως τρώμε δύο τέτοιες. Άνετα καλύπτεις αυτή την ποσότητα με το φαγητό σου. Εκτός και αν τρως μονάχα σαλάτες.

Δημοσ.

Σωστες ειναι ολες οι συμβουλες που δινονται αλλα τα τροφιμα ειναι πλεον ειδος πολυτελειας,γαλα,κρεας,αυγα,ψαρια ειναι πανακριβα.Δεν ειναι κακο μαζι με την κανονικη του τροφη να συμπληρωσει με whey που ειναι αντικειμενικα η ανωτερη βιολογικα ποιοτητα πρωτεινης που υπαρχει.Επισης δεν γινεται να κανει τοσα πολλα γευματα,στην καθημερινοτητα εχουμε σπουδες,εργασια,και αλλες ασχολιες μακρια απο το σπιτι μας που δεν γινεται να ανοιγουμε ενα μπωλ και να τρωμε,ετσι?Οποτε περα απο καλες σε γενικες γραμμες καλο ειναι να ειναι και εφαρμοσιμες οι συμβουλες παιδες.

Εν τω μεταξυ οταν εισαι 2,10 υψος και 90 κιλα,ειναι μεγαλο προβλημα ,το σωμα σου λογικα θα εχει την δυνατοτητα σχηματισμου μεγαλων μυων αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι φιλοι ,με τετοιο μεγαλο αναστημα που εχεις ,πρεπει να πλακωθεις στο φαι.Αν εισαι οικονομικα ανεξαρτητος πιασε το ποιοτικο φαγητο,αν οχι και επισης αν εισαι πολυ απασχολημενος με σπουδες,εργασια κτ.λ. λυπαμαι αλλα ειναι πολυ δυσκολο.Σορρυ που στο χαλαω αλλα με τετοιο υψος θελει πολυ φαγητο.Ειναι δυσκολο να αποκτησεις με τετοιο αναστημα σημαντικη μυικη μαζα αλλιως.

Τελος το bodybuilding δεν ειναι κακο,αντιθετα ειναι αριστη γυμναστικη ,μη κοιτας κατι τεραστια ζωα στα περιοδικα που εχουν ξεσκιστει στα αναβολικα,(αυτοι ειναι απαραδεκτοι).Αν εισαι νεος μπορεις να φτιαξεις ενα φανταστικο σωμα με χρονο και κοπο βεβαια,με φυσικο τροπο.Και να εισαι και μυωδης και καλαισθητος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...