giorgos1998 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 η πρωτεινη δεν εχει καποια σχεση με το αν θα τα βγαλεις περα η οχι στο γυμναστηριο η οπουδηποτε, απλο φαι ειναι, και πιο πανω που λενε ολοι πρωτεινες και πρωτεινες λες και μιλανε για τιποτα αναβολικα ειναι περιττα, η γνωστη whey δεν ειναι τιποτα παραπανω απο απλα καταλοιποα τυριου που τους αφαιρουνται τα λιπαρα και ετσι μενει η σκονη, τιποτα μαγικο, τιποτα που σε "φουσκωνει" τιποτα που σε κανει σαν τον τυπο που τη διαφημιζει, εσυ προφανως κουραζεσαι ειτε απο αβιταμινωση λογω ανεπαρκους διατροφης, ειτε επειδη δεν ξεκουραζεσαι αρκετα η απλα δεν σηκωνεις το προγραμμα που κανεις το προγραμμα δεν βγαζω γτ κανω αρκετες ωρες γυμναστικη την ημερα.... και τι προτινεις να κανω απο την στιγμη που λες οτι η πρωτεινες δεν ειναι για αυτον τον λογο?(οχι να κανω μικροτερο προγραμμα... εδω παλευω να κανω οσο το δυνατον περισσοτερο) αυτή εδώ πάρε η πιο καθαρή πρωτεΐνη ----->http://www.xtr.gr/el/whey-protein-2273g-optimum.html ευχαριστω φιλε αυτην σκευτομουνα και εγω.... αλλα να σε ρωτησω ξερεις μηπως τι ρολο παιζει το νατριο? γιατι ας πουμε η iso whey zero δεν εχει καθολου νατριο και κατι αλλα συστατικα απο οτι λεει, ενω αυτη εδω εχει.... χρειαζονται αυτα τα περαιτερω συστατικα??? και αν ναι γιατι...(μπορει να σου φανει χαζει η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα απο πρωτεινες!!! Υ.Γ Σορρυ για τα ορθογραφικα
flik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κακώς παλεύεις να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν υπάρχει σωστή ξεκούραση γενικά (ψυχολογική σωματική) και δεν το σηκώνει και η διατροφή σου αυτό το πρόγραμμα, θα δεις αντίθετα αποτελέσματα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 το προγραμμα δεν βγαζω γτ κανω αρκετες ωρες γυμναστικη την ημερα.... και τι προτινεις να κανω απο την στιγμη που λες οτι η πρωτεινες δεν ειναι για αυτον τον λογο?(οχι να κανω μικροτερο προγραμμα... εδω παλευω να κανω οσο το δυνατον περισσοτερο) συνεχισε ετσι και αργα ή γρηγορα θα βγαλεις τραυματισμους, υπερκοπωση και θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα. Η υπερπροπονηση ειναι χειροτερη απο την καθολου προπονηση.. Δωσε στο σωμα σου χρονο να ξεκουραστει γιατι αλλιως θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα απο τα επιθυμητα! Αν κρινω απο το ονομα εισαι 17 χρονων οποτε χαλαρωσε και ολα θα ερθουν σιγα σιγα! 2
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εγω εδω και καμποσο καιρο εχω μια γουει και μια καζειν απο προζις. Εχει γενικα τις καλυτερες τιμες αποσο εχω ψαξει. Τη γουει την παιρνω μετα τη γυμναστικη η με το πρωινο και την καζειν πριν τον υπνο η ενδιαμεσα μαζι με κανα γευμα η οχι. Γενικα δε κανω τοσο ιδιεταιρη γυμναστικη κανενα βαρακι κανα μονοζυγο και αυτα. Νομοζω μονο καλο μου εχει κανει αφου δεν αγχονομαι να φαω σωστα ΚΑΘΕ μερα και πολυ. Για να παρεις ακομα και το 1γρ ανα κιλο δεν ειναι ευκολο πρεπει να τρως πολυ και αυτο εκτως απο χρονο κοστιζει και χρηματικα περισσοτερο απο την σκονη. Οποτε τρωω φυσιολογικα οσο τραβαει η καρδια μου και χτυπαω και κανα σεικ π κ π.. Αυτα. Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη δοκιμασμενη στον εαυτο μου που και εγω ειμαι αδυνατος για το υψος μου και μονο με φαι θα ημνουν ακομα πιο αδυνατος
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Για να παρεις ακομα και το 1γρ ανα κιλο δεν ειναι ευκολο πρεπει να τρως πολυ και αυτο εκτως απο χρονο κοστιζει και χρηματικα περισσοτερο απο την σκονη. Οποτε τρωω φυσιολογικα οσο τραβαει η καρδια μου και χτυπαω και κανα σεικ π κ π.. Αυτα. Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη δοκιμασμενη στον εαυτο μου που και εγω ειμαι αδυνατος για το υψος μου και μονο με φαι θα ημνουν ακομα πιο αδυνατος τι να πάρεις ? 1γρ ανα κιλό ? για πες πόσα κιλά είσαι να δω έτσι απο περιέργεια και πόσο πολύ πρέπει να τρως τα υπόλοιπα no comment thx 1
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ειμαι 85 κιλα ξερογω.. Πες οτι θελω δλδ 90 γρ πρωτεινης. Αυτο σημαινει χοντρικα 30 σε καθε γευμα... Ε μονο στο μεσημεριανο μπορω να παρω τετοια ποσοτητα και παλι δυσκολο ειναι... Πρωινο τρωω καμια βλακειουλα και χτυπαω και ενα σεικ γουει.. Εκτως αν ειναι σκ οποτε θα μαγειρεψω κανονικο english breakfast που ειναι κανονικο γευμα Ομως ακομα και αυτο δε δινει 30γρ
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ιδιαιτερη γυμναστικη δε κανεις...."τρως καμια βλακειουλα" ....και κατα τ αλλα παιρνεις καζείνη και πρωτεινη ορου γαλακτος..... Ρε τι γινεται στον κοσμο! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 60γρ βρωμη = 10γρ 3 αυγα = 10γρ 200γρ κοτοπουλο = 32γρ 1 γιαουρτι 2% = 18γρ 200μλ γαλα 2% = 7γρ 1κουπα ρυζι = 5γρ 1 τοστακι = 10γρ 92γρ πρωτεινης τοσο απλα
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Περα απτο οτι οι τιμες που δινεις ειναι υπερβολικες (ενα.. Τοστακι δεν εχει 10γ πρωτεινης εκτως σν βαλεις 10 φετες ζαμπον μεσα) για να φαω πρωι πρωι 60γρ βρωμη, ενα ποτηρι γαλα και 3 αυγα θα μπυ παρει κανα 15 λεπτο να τα φτιαξω, κανα 20 λεπτο να τα φαω και κανα 20 λεπτο ακομα μεχρι να μ ερθει το χεσιμο. Χοντρικα δηλαδη θα πρεπει να ξυπνησω 1 ωρα νωριτερα... Ασε προτιμω με "χημιες"
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 το προβλημα τοτε δεν ειναι οτι δεν μπορεις αλλα το οτι δεν θες βαριεσαι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οσο για τη μια ωρα που λες! εχεις βρασει τα αυγα απο το προηγουμενο βραδυ οπως επισης βαζεις βρωμη και γαλα σε μπολ στο ψυγειο ετοιμα για το αλλο πρωι εσυ προτιμας τηγανιτα τις χημιες δεν θα προτιμουσες?
kabouras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 οκ μερικες φορες βραζω και εγω και τα κραταω για 3-4 μερες... αλλα αυτο με τα τηγανιτα ποτε δε καταλαβα το προβλημα? χρησιμοποιω ελαιολαδο περιπου 1 κουταλια ανα 2 αυγα και βαζω τη φωτια χαμηλα βραζει μεν το λαδι αλλα οχι σε υψηλη θερμοκρασια? δε βλεπω το λογο να ειναι τοσο βλαβερο αλλα αν θες διαφωτησε με? επισης μετον ιδιο τροπο λιγο πολυ φτιαχνω σχεδον τα παντα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://thessdiet.gr/articles/sumboules/giati-prepei-na-apofeugo-to-tiganisma
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 και κανα 20 λεπτο ακομα μεχρι να μ ερθει το χεσιμο. Ψάξε λίγο να δεις πόση ώρα (ή μάλλον πόσες ώρες) χρειάζεται για να «έρθει το χέσιμο» αφού φας. Πιθανότατα αυτά που έφαγες το προηγούμενο μεσημέρι ή βράδυ βγάζεις. Δε περνάει το φαί απ' το στόμα στον κώλο σε 20 λεπτά, δεν είμαστε μονάντερα. 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ειμαι 85 κιλα ξερογω.. Πες οτι θελω δλδ 90 γρ πρωτεινης. Αυτο σημαινει χοντρικα 30 σε καθε γευμα... Ε μονο στο μεσημεριανο μπορω να παρω τετοια ποσοτητα και παλι δυσκολο ειναι... Πρωινο τρωω καμια βλακειουλα και χτυπαω και ενα σεικ γουει.. Εκτως αν ειναι σκ οποτε θα μαγειρεψω κανονικο english breakfast που ειναι κανονικο γευμα Ομως ακομα και αυτο δε δινει 30γρ ok , είδα αυτό π ήθελα να δω thx για το reply
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα