RottenLungs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χειριστής αυτόματου συγκολλητή βυθιζόμενου τόξου... Πιο μικρός ήθελα να γίνω χειριστή αυτόματης ηλεκτρικής τέντας.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εγώ θα ήθελα να ποδοσφαιριστης γιατι στο δημοτικο οταν παιζαμε κανα ματσακι με βαζανε μονο τέρματοφυλακα...
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 1) εναεριος εποπτης ελεγκτης 2) κατασκοπος εξωγηνων (κοπικα στα αγωνισματα) 3) οδηγος υποθαλασσιων ΚΤΕΛ 4) καμικαζι 5) βοηθος δοκιμαστη ρομπας δυστυχος ολα ειναι υψηλοβαθμα και δεν καταφερα να μπω στις σχολες τους. τελικα εγινα ανεργος
lewnidas_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Κτηνίατρος, αθλητής μπάσκετ, επαγγελματίας οδηγός μηχανών, διατροφολόγος..... Και ακόμα ονειρεύομαι, δεν έχω γίνει τίποτα απο τα παραπάνω... :D
The_Judas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 1) Πιλότος αεροσκαφών 2) Πυρηνικός φυσικός ή γενικά τρελός πειραματικός επιστήμονας 3) Μισθοφόρος στρατιώτης 4) Γυρολόγος εξερευνητής (...where no man has gone before) 5) Αθλητής στίβου ή μπάσκετ. 6) Προγραμματιστής παιχνιδιών η/υ.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 κυνηγός φαντασμάτων +1, μαζί με το εκπαιδευτή πόκεμον ήταν πολύ τhς μόδας..
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Θυμαμαι ηθελα να γινω μια ηθοποιος αλλα δεν εγινα γιατι φοβομουν σκηνες με αιματα.Ποδοσφαιριστης αλλα ποτε δεν καταξιωθηκα σε ομαδα αν κ προσπαθησα.Κ γιατρος αλλα ποτε μου δεν ανοιξα βιβλιο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ώστε ήθελες να γίνεις μια ηθοποιός Κώστα;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Θυμαμαι ηθελα να γινω μια ηθοποιος αλλα δεν εγινα γιατι φοβομουν σκηνες με αιματα.Ποδοσφαιριστης αλλα ποτε δεν καταξιωθηκα σε ομαδα αν κ προσπαθησα.Κ γιατρος αλλα ποτε μου δεν ανοιξα βιβλιο. "...και πιλότος αλλά φοβόμουν τα αεροπλάνα. Και μπασκετμπολίστας, αλλά δεν έχω χέρια. Και αρχιτέκτονας, αλλά δεν έμαθα να σχεδιάζω." Με χιουμοριστική διάθεση.
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι μια ηθοποιος ηθελα να γινω ναι χα χα χα. Και μαγειρας αλλα δεν τα καταφερα γιατι εκαιγα τα φαγητα συνεχεια Αχαχαχα
g_alkis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Ούτε θυμάμαι γιατί.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Ούτε θυμάμαι γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα