nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τελικά έγινε κανεις αυτό που ήθελε? Indiana Jones; Κι εγω αλλα μονο για το μαστίγιο! Ξεχασα....... Luke Skywalker, Batman αν ηταν μόνο για το μαστίγιο γιατί δεν γινόσουν βιτσιόζος? ακόμα προλαβαίνεις
geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τελικά έγινε κανεις αυτό που ήθελε? αν ηταν μόνο για το μαστίγιο γιατί δεν γινόσουν βιτσιόζος? ακόμα προλαβαίνεις Μη μου βαζεις ιδεες!
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τελικά έγινε κανεις αυτό που ήθελε? Ναι. Μουσικος ηθελα να γινω, μουσικος εγινα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι. Μουσικος ηθελα να γινω, μουσικος εγινα. Κι εγώ το ίδιο. Μάλλον το πρόβλημα είναι στους στόχους που βάζετε τελικά.
NansyM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγώ ήθελα να γίνω συντηρητής αρχαιοτήτων γιατί με τσάντιζε που δεν μας αφήναν να ακουμπήσουμε τα αρχαία κι έλεγα "θα σας δείξω εγώ" και τελικα έγινα ιδιωτική υπάλληλος μέχρι πριν απο λίγο καιρό τουλάχιστον τώρα τρώω τα έτοιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα