Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποσο κλισε μπορει να ακουστει το πιλοτος? (τεσπα ακομα θα ηθελα)

τι να το κανεις απο την ''πιλοτικη'' και την αγαπημενη φυσικη , φτασαμε στην αγαπημενη οικονομικη επιστιμη...

και ποτε δεν θα μαθεις εαν εκανες σωστη/λαθος επιλογη...

@luci: so , και τι εγινες τελικα μετα απο τους ευσεβεις σου ποθους?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ από πέμπτη δημοτικού ήθελα να γίνω αυτό που έγινα.

Δημοσ.

άσχετο,εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου που μου λέγε διάβασε γιατί αλλιώς θα γίνεις βουλκανιζαντέρ ή θα σου πάρω να φυλάς πρόβατα.και εγώ έκλαιγα!χαχαχα.

χαχα κατι παρόμοιο μου έλεγε και ο παππούς μου... "αν δε διαβάσεις θα γίνεις εργάτης και θα σκάβεις"

Δημοσ.

Κλασικά πιλότος στην αρχή :P. Μετά που είδα ότι δεν παίζει φάση για κάτι τέτοιο, προγραμματιστής παιχνιδιών και στην σχολή είχα φτιάξει ένα απλό παιχνιδάκι (χωρίς collisions και πολλά πολλά... όταν είδα τον κώδικα του bump mapping όμως ξενέρωσα και το παράτησα το θέμα... ήθελα ο π@πάρας να φτιάξω εγώ το bump mapping χωρίς να πάρω έτοιμη την βιβλιοθήκη, χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: ). Ένα μεταπτυχιακό πάνω στα videogames ίσως να ήταν καλή ιδέα όταν τελείωνα την σχολή αλλά θα έπρεπε να φύγω Εξωτερικό και τότε δεν ήθελα. Το dj-ιλίκι ήρθε από το πουθενά όταν ήμουν στο ΤΕΙ αλλά όπως όλα τα ωραία, μετά από μερικά clubs και εκπομπές σε σταθμούς έπρεπε να επιλέξω. Είτε θα γινόμουν πόρνη της τραγικής μουσικής του Ηρακλείου για να βρω δουλειά, είτε θα έμενε σαν κ@βλα μου η όλη φάση με την μουσική που γουστάρω. Επέλεξα το δεύτερο.

Σε κάποια φάση της ζωής μου ήθελα να γίνω και Συντάκτης παιχνιδιών αλλά έχοντας μπει στον χώρο εδώ και αρκετά χρόνια και βλέποντας ότι δεν παίζουν φράγκα, κατάλαβα ότι πολύ απλά πρέπει να είμαι κωλόφαρδος για να πιάσω την καλή σε αυτό το θέμα. Σαν το Τζόκερ ένα πράγμα :P. Μου άρεσε παλιά που νόμιζα ότι έβγαζαν τρελά φράγκα οι Συντάκτες. Που να 'ξερα :lol:

Δημοσ.

Παθολόγος, οφθαλμίατρος, οδηγός στο WRC, παίκτης στο NBA, τεμπέλης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...