eSATA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αστροναύτης, Αρχαιολόγος, Μυστικός Πράκτορας, Μαφιόζος, Πιλότος.
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το πρώτο που μπορώ να θυμηθώ είναι σχεδιαστής video games. Ακόμα πρέπει να έχω κάπου απο εποχές game boy/δημοτικό ολόκληρα levels τύπου super mario αλλα με δικούς μου χαρακτήρες/splash screens κτλ που τα κολλούσα σελίδα σελίδα για να φαίνεται όλη η πίστα. Level editor κ έτσι Μετά με έπιασε το σχεδιαστής κόμιξ. Να'ναι καλά ο carl barks και το κάψιμο που είχα με τα Mickey mouse/ΚΟΜΙΞ και οποιοδήποτε παπιοπεριοδικό. Και απο αυτά πρέπει να έχω τις πρώτες μου προσπάθειες. Τέλος άρχισε το χάος. Απο web designer (το 97 όταν ήταν μια λέξη άγνωστη) σε τεχνικό υπολογιστών σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υπολογιστή.. σε ψυχολογία, σε αρχιτεκτονική σε πραγματικά ότι νάναι. Επαγγελματικός προσανατολισμός 0.
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μέλος παρακρατικής οργάνωσης μαφιόζος έμπορος...
athlios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βενζινάς. Με πάθος και μανία. Μιλησε μας για αυτο. εδιτ. βιαστηκα.
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Φιλοσοφος,καλος στις πολεμικες τεχνες,μαγος,ψυχολογος,ερευνητης,σκακιστης,μελος heavy metal group.Τα πιο πολλα τα εχω κανει.
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Britney Spears! Μετά ευτυχώς το μετάνιωσα και αποφάσισα ψυχολόγος. Μετά για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι, κατέληξα σε προγραμματίστρια και τώρα σπουδάζω Μηχανικός Αυτοματισμού. Συνοχή πάνω απ'όλα!
FedonasP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βιαστής - Πορτοφολάς... Να κάνω την δουλειά μου αγρια και ωραία και μετά να τσιμπάω και το πορτοφολάκι του θύματος χα0χ0αχ0α0χα0χ0α
Galatea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βιαστής - Πορτοφολάς... Να κάνω την δουλειά μου αγρια και ωραία και μετά να τσιμπάω και το πορτοφολάκι του θύματος χα0χ0αχ0α0χα0χ0α Δεν είναι τόσο αστείο btw.
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 πιλότος....ακόμα και τώρα, αλλα δε με παίρνει πλέον για αεροπορικές,οποτε θα ξεκινήσω σύντομα για μονοκινητήρια έτσι για την καύλα
kk1991 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 κτηνιατρος(για να σωσω ολα τα αδεσποτα και να μου δωσουνε τιμητικη πλακα) αρχαιολογος(για να βρω πρωτη τον ταφο του Μ.Αλεξανδρου και να με θαυμαζουν ολοι) μοριακη βιολογος(για να παρω nobel) πλαστικη χειρουργος(αυτο το αποφασισα οταν ειδα μια εκπομπη για τις εγχειρησεις αλλαγης φυλου που τις καναν στη βουλγαρια και δε θυμαμαι που αλλου για να τις κανουν πιο φτηνα και λογω των συνθηκων οι περισσοτεροι πεθαιναν απο μολυνσεις ειτε κατα τη διαρκεια της εγχειρησης ειτε μετα-ηθελα να γινο πλαστικος και ελεγα οτι θα τις εκανα παρα πολυ φτηνα αυτες τις εγχειρησεις για να μπορουν να ερχονται ολοι) σκηνοθετης(για να παρω oscar)
eu@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 αρχαιολογος(για να βρω πρωτη τον ταφο του Μ.Αλεξανδρου και να με θαυμαζουν ολοι) να που τα μεγαλα πνευματα ξανασυναντιουντε Κωνσταντινα!!
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Σκηνοθετης - ηθοποιος Και ακομα θελω ακόμα παιδί είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα