Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα η εμπειρία μου λέει, πως όταν έβγαιναν οι αποφάσεις στις συνελεύσεις των φοιτητών, σχεδόν πάντα πήγαιναν ελάχιστοι (1200 άτομα η σχολή, 100 στη συνέλευση). Μετά οι άλλοι παραπονούνταν γιατί πήραν αποφάσεις χωρίς αυτούς. Βέβαια μιλάμε για μια χώρα που πολλοί πιστεύουν πως όταν δεν ψηφίζουν, αυτό σημαίνει πως αυτό μεταφράζεται σε "κάνω επανάσταση ενάντια σε όλους", ενώ φυσικά μεταφράζεται σε "αποφασίστε χωρίς εμένα".

Κάτσε ρε συ. Εγώ στο πανεπιστήμιο πάω να παρακολουθήσω μαθήματα, να ξεστραβωθώ και να μάθω 5 πράγματα, να πάω για κανένα καφεδάκι με παρεούλα, να σπρώξω κανένα γκομενέτο, παρτάκια, εκδρομούλες, όλο το πακέτο. Δεν πάω για να ακούσω τον κάθε κακομοίρη που θέλει κάθε τρεις και λίγο συνέλευση για θέματα παντελώς αδιάφορα στον μέσο φοιτητή.

Κάνεις μάθημα ξέρω εγώ και μπουκάρει ο κάθε απίστευτος μετά συνοδείας προκειμένου να σε ενημερώσει για την πιο απίστευτη παπαριά που μπορεί να υπάρξει. Φυσικά και το κάνει εν ώρα μαθήματος γιατί με κανέναν άλλο τρόπο δεν μπορεί να απευθυνθεί σε ακροατήριο....μιας και κανένας δεν θέλει να ακούσει τις πίπες που δεδομένα θα εκστομίσει. Κάτι τέτοιοι γραφικοί κλείνουν τις σχολές.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εδω σε μενα στο τει αθηνας μπαίνανε καποτε με τα μηχανακια μεσα και κανανε παντηλικια!

χωρια οι παγκοι με τα cd dvd και τα ΄τσιγαρα'. Κανανε μονοημερες καταληψεις για να γινει το 3μερο 6μερο.. χωρις προσχήματα καν χωρις αιτια.. απλα καποιος πηγενε το πρωι και εβαζε λουκετο στην ΣτεΦ, κατάληψη μια βδομαδα πριν το πασχα/Χριστούγεννα ετσι για να κανουμε xtra διακοπες. Μπενουν στα εργαστηρια και θεωριες διακοπτουν και αρχίζουν τις ομιλίες και πολλα τετοια ομορφα..

Για να μην πω τις αηδίες που γινοντε καθε μαιο..

Και μπαίνει μετα η saya να μας πει ο ηλιος ξεπροβάλει απο την Δυση..

In the kitchen asap!!!!

Δημοσ.

Να μαντέψω...αυτά τα 120 άτομα ήταν αριστερών πεποιθήσεων :P

Ανοίγει η πόρτα, εισβάλλει η μίξη Τσε κ Στάλιν μαζί με τους μπράβους του και αρχίζει "συνάδελφοι <<insert random παπαριά>>", oh boy πόσο μου έχουν λείψει αυτά και κυρίως οι απαντήσεις του στιλ "άντε σπασε ρε μαλάκα" με τις ανάλογες εντάσεις :P

android.png

οχι. συνηθως του βριζουν μανα, θεια και παει λεγοντας. ^_^

κορυφαια ειναι επισης η καταληψη του στυλ βαζω λουκετο, και παμε για καφε.

επισης παρτυ εγινε στη δικια μου σχολη μερες κατάληψης, επειδη μεγαλο "στελεχος" παραταξης ειχε γενεθλια...καλα να ειναι οι καθαριστριες να τα μαζευουνε.

αμα πληρωνες διδακτρα και με καθε σπασμενη εδρα/καρεκλακι/παραθυρο η οτιδήποτε, ήξερες οτι την αλλη χρονια θα ειχες αυξηση, να δεις πως θα ετσουζε το κωλαρακι και θα ητανε ολα πενα.

τα βιβλία επισης που ειναι τζαπε, αλλο αυτο...να δεις εξω πως φευγουνε οι 500αρες καθε εξαμηνο.

τεσπα.

να σοβαρευτουμε σιγα σιγα λεω γω. γιατι τα εχουμε κανει ολα μπουρδελο.

Δημοσ.

πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι οι φοιτητες που δεν ανηκουν σε καμια παραταξη ειναι λιγοι.... με αποτελεσμα να μην γινεται ποτε αυτο που λες.... τι φυλακες να βαλουν?? ιδιωτικη αστυνομια οπως στους αγωνες??

Manuel, οκ ας μην καταργηθει πληρως το ασυλο.... ας τροποποιηθει... αυτο που γινεται τωρα ειναι κοροιδια.... παντως δεν εχω δει κανεναν να χρησιμοποιει το ασυλο τα τελευταια χρονια εκτος απο τους γνωστους μασκοφορους...

Oι φοιτητες που δεν ανηκουν πουθενα ειναι λιγοι ;Α οι πιο πολλοι καπου ανηκουν;Γιατι εχουμε αποχη;Γιατι νομιζω οτι μιλαω με ατομαπου με δουλευουν;

Δημοσ.

ακομα και με "δημοκρατικες" διαδικασιες οταν ειναι να ψηφιστει καταληψη, μεσω συνελευσεων, εχω δει μπραβουςν αν κλεινουν τις πορτες και να μην αφηνουν να μπεις να ψηφισεις, να ερχονται ομαδες των 50-100 ατομων απο αλλες σχολες και να ψηφιζουν και τετοια ομορφα....

Δημοσ.

οχι. συνηθως του βριζουν μανα, θεια και παει λεγοντας. ^_^

κορυφαια ειναι επισης η καταληψη του στυλ βαζω λουκετο, και παμε για καφε.

επισης παρτυ εγινε στη δικια μου σχολη μερες κατάληψης, επειδη μεγαλο "στελεχος" παραταξης ειχε γενεθλια...καλα να ειναι οι καθαριστριες να τα μαζευουνε.

αμα πληρωνες διδακτρα και με καθε σπασμενη εδρα/καρεκλακι/παραθυρο η οτιδήποτε, ήξερες οτι την αλλη χρονια θα ειχες αυξηση, να δεις πως θα ετσουζε το κωλαρακι και θα ητανε ολα πενα.

τα βιβλία επισης που ειναι τζαπε, αλλο αυτο...να δεις εξω πως φευγουνε οι 500αρες καθε εξαμηνο.

τεσπα.

να σοβαρευτουμε σιγα σιγα λεω γω. γιατι τα εχουμε κανει ολα μπουρδελο.

οκ και αλλος που θελει διδακτρα.

Δημοσ.

οκ και αλλος που θελει διδακτρα.

λεω πουθενα οτι μαρεσει να πληρωνω?

λεω οτι ακριβως επειδη δεν πληρωνεις,τα γραφεις στα @@ σου και κανεις οτι θες με πραγματα που δεν ειναι καν δικα σου.

Δημοσ.

ακομα και με "δημοκρατικες" διαδικασιες οταν ειναι να ψηφιστει καταληψη, μεσω συνελευσεων, εχω δει μπραβουςν αν κλεινουν τις πορτες και να μην αφηνουν να μπεις να ψηφισεις, να ερχονται ομαδες των 50-100 ατομων απο αλλες σχολες και να ψηφιζουν και τετοια ομορφα....

Καλα οκ παιδακια ,νομιζω φαινεται τι ρολο βαρατε .Οκ πρεπει να< καταργησουμε το ασυλο γιατι οι σχολες ειναι γεματες πρεζακια ,μαθημα δεν γινεται τα κλεινουν οποτε θελουν και ολα αυτα .Και σαφως να μπουν διδακτρα ωστε να παμε ολοι στα ιδιωτικα αφου κανεις δεν θα μπορει να διαμαρτυρηθει ξανα για τιποτα .Αρκει τα διδακτρα να μας τα πληρωσει ο καμπαμαρου που εχει τα λεφτα .Και μετα πηγαινουμε και σε καποια καλα ιδιωτικα που βεβαια αφου θα υπαρχουν διδακτρα δεν θα υπαρχει και μεγαλη διαφορα πχ για τους 4 εκατομμυρια που ζουν στην Αθηνα.Το εχω ξαναδει το εργακι .Παλιοτερα

Δημοσ.

Oι φοιτητες που δεν ανηκουν πουθενα ειναι λιγοι ;Α οι πιο πολλοι καπου ανηκουν;Γιατι εχουμε αποχη;Γιατι νομιζω οτι μιλαω με ατομαπου με δουλευουν;

δεν σε δουλευω καθολου.... φυσικα και ειναι λιγοι... το ποσοι ειναι στα κομματα της σχολης δεν εχει να κανει αν ειναι ενεργοι πολιτες η οχι... ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν ασχολουνται καθολου... οι περισσοτεροι 1 χρονο τουλαχιστον θα τον φανε στα κομματα.... (τα φοιτητικα εννοω) και φυσικα ασχολουνται γιατι τα "μεγαλα κεφαλια" των φοιτητικων κομματων πληρωνονται η τελειωνουν τις σχολες πιο γρηγορα... ολο αυτο ειναι ενα στυλ διαφημισης των κομματων και να δειχνουν μια συγκεκριμενη εικονα προς τα εξω.... κοιτα ποσο κοσμο εχω εγω, κοιτα τι εκανα εγω και τετοια....

εκτος αν εκανες λαθος παραθεση, εγω δεν εχω πει τιποτε για διδακτρα κτλ... και φυσικα τα διδακτρα και τα ιδιωτικα δεν εχουν καμια σχεση με το ασυλο....

Δημοσ.

δεν σε δουλευω καθολου.... φυσικα και ειναι λιγοι... το ποσοι ειναι στα κομματα της σχολης δεν εχει να κανει αν ειναι ενεργοι πολιτες η οχι... ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν ασχολουνται καθολου... οι περισσοτεροι 1 χρονο τουλαχιστον θα τον φανε στα κομματα.... (τα φοιτητικα εννοω) και φυσικα ασχολουνται γιατι τα "μεγαλα κεφαλια" των φοιτητικων κομματων πληρωνονται η τελειωνουν τις σχολες πιο γρηγορα... ολο αυτο ειναι ενα στυλ διαφημισης των κομματων και να δειχνουν μια συγκεκριμενη εικονα προς τα εξω.... κοιτα ποσο κοσμο εχω εγω, κοιτα τι εκανα εγω και τετοια....

Οκ το οτι καθε φορα στις φοιτητικες εκλογες νικητης οπως λενε τα καναλια βγαινει η αποχη ειναι μυθος .Κοιτα δεν μπορω να μιλαω για δρακους παραμυθια και αλλα δεινα .Δεν μπορω δηλαδη ,θα σπασουν τα νευρα μου και θα ξεσπασω πανω σου και δεν μου φταις και τιποτα .Αυτα που θες να πεις λες .Δικαιωμα σου.

Δημοσ.

Καλα οκ παιδακια ,νομιζω φαινεται τι ρολο βαρατε .Οκ πρεπει να< καταργησουμε το ασυλο γιατι οι σχολες ειναι γεματες πρεζακια ,μαθημα δεν γινεται τα κλεινουν οποτε θελουν και ολα αυτα .Και σαφως να μπουν διδακτρα ωστε να παμε ολοι στα ιδιωτικα αφου κανεις δεν θα μπορει να διαμαρτυρηθει ξανα για τιποτα .Αρκει τα διδακτρα να μας τα πληρωσει ο καμπαμαρου που εχει τα λεφτα .Και μετα πηγαινουμε και σε καποια καλα ιδιωτικα που βεβαια αφου θα υπαρχουν διδακτρα δεν θα υπαρχει και μεγαλη διαφορα πχ για τους 4 εκατομμυρια που ζουν στην Αθηνα.Το εχω ξαναδει το εργακι .Παλιοτερα

Για να εχει ενδιαφερον δεν μας λες και τι θα επρεπε να αλλαξει στα πανεπιστημια ? :D

Αν νομιζεις δηλαδη οτι πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες , μεταρυθμισεις , στο τροπο λειτουργιας κλπ.

Δημοσ.

Επιτέλους ευχάριστα νέα!

Οι νεολαίες των κομμάτων πότε θα σταματήσουν να λυμαίνονται το χώρο του πανεπιστημίου;

Δημοσ.

Πάντως αυτο με το άσυλο δεν ξέρω καμια άλλη χώρα να το καταστρατηγεί τόσο παράφορα.Ασε που δεν ξέρω εάν ισχύει κιόλας πχ στην Βρετανία.Τι να πω,ολο κουλαμαρες η Ελλάδα.Ντρέπομαι όταν τα ακούω αυτα,αλήθεια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...