dante14023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οκ το οτι καθε φορα στις φοιτητικες εκλογες νικητης οπως λενε τα καναλια βγαινει η αποχη ειναι μυθος .Κοιτα δεν μπορω να μιλαω για δρακους παραμυθια και αλλα δεινα .Δεν μπορω δηλαδη ,θα σπασουν τα νευρα μου και θα ξεσπασω πανω σου και δεν μου φταις και τιποτα .Αυτα που θες να πεις λες .Δικαιωμα σου. οκ, αν μιλας για τα τελευταια 2 χρονια θα συμφωνησω... μπορει πολλοι να μην ασχολουνται.. ομως δεν θυμαμαι να εχουν γινει και καταληψεις τα τελευταια 2 χρονια (απο φοιτητες) οπως ειχαν γινει το 07(?) 08(?) που ειχαν κλεισει ολα τα πανεπιστημια για 4-5 μηνες. τοτε θυμαμαι οι περισσοτεροι απο τους συμφοιτητες μου ηταν σε καποιο απο τα κομματα της σχολης... αυτο δεν σημαινει ομως οτι ηταν και πορωμενοι... πολλοι απο αυτους ουτε καν ψηφιζαν στις φοιτητικες εκλογες... το ασυλο ομως δεν εχει σχεση ουτε με τα κομματα των σχολων, ουτε με τα διδακτρα, ουτε με τα ιδιωτικα που εχουν αναφερθει πιο πανω...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 e? στην αγγλία δεν είναι δημοσια τα πανεπιστήμια... τι άσυλο να υπάρχει σε ιδιωτικό χώρο? Α δεν ειναι δημόσια τα Πανεπιστήμια στην Βρετανία ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk
saya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 οκ, αν μιλας για τα τελευταια 2 χρονια θα συμφωνησω... μπορει πολλοι να μην ασχολουνται.. ομως δεν θυμαμαι να εχουν γινει και καταληψεις τα τελευταια 2 χρονια (απο φοιτητες) οπως ειχαν γινει το 07(?) 08(?) που ειχαν κλεισει ολα τα πανεπιστημια για 4-5 μηνες. τοτε θυμαμαι οι περισσοτεροι απο τους συμφοιτητες μου ηταν σε καποιο απο τα κομματα της σχολης... αυτο δεν σημαινει ομως οτι ηταν και πορωμενοι... πολλοι απο αυτους ουτε καν ψηφιζαν στις φοιτητικες εκλογες... το ασυλο ομως δεν εχει σχεση ουτε με τα κομματα των σχολων, ουτε με τα διδακτρα, ουτε με τα ιδιωτικα που εχουν αναφερθει πιο πανω... Ok ολοι οι φοιτητες ειναι οργανωμενοι σε κομματα .Αλλα δεν ψηφιζουν απο αποψη .Κοιτα αν μου πεσουν τα μαλλια απο αυτα που ακουω θα πληρωσεις τα exte ok?Aρα μην το συνεχιζεις αλλο ,δεν σε συμφερει.
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πάντως αυτο με το άσυλο δεν ξέρω καμια άλλη χώρα να το καταστρατηγεί τόσο παράφορα.Ασε που δεν ξέρω εάν ισχύει κιόλας πχ στην Βρετανία.Τι να πω,ολο κουλαμαρες η Ελλάδα.Ντρέπομαι όταν τα ακούω αυτα,αλήθεια Sent from my iPhone using Tapatalk Για σπαστο και ξαναριξτο λιγο αυτο... Δεν ξερεις καν αν ισχυει το ασυλο στη Βρετανια που μενεις, λογικα ουτε σε αλλες χωρες, αλλα η ελλαδα καταστρατηγει τοσο παραφορα κατι που ισως οι αλλες χωρες να μην το εχουν καν... Λογικο κενο βρισκω.
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Α δεν ειναι δημόσια τα Πανεπιστήμια στην Βρετανία ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk όχι φυσικά...άσχετα αν παίρνουν funding... United Kingdom In the United Kingdom all universities, with the sole exception of the University of Buckingham,[10] are currently funded mainly by government teaching and research grants.[citation needed][dubious – discuss] At all universities, excluding the University of Buckingham, the government also regulates tuition fees,[11] student funding and student loans. The government commissions and regulates a research assessment and teaching review. However, unlike in some Continental European countries, the British government does not own universities' assets, and university staff are not civil servants. Government regulation arises as a condition of accepting funding from bodies such as HEFCE and any university can choose to leave the HEFCE regulated system at any time.[12] With the release of the 2010 Browne report and the Government's Comprehensive Spending Review, this model of funding higher education has been changed. From 2012 much more of the responsibility for funding undergraduate university teaching will be placed on students rather than the British government.[13] The government will continue to fund research, give limited funding to master's degrees and will continue to contribute (albeit in a reduced manner) to most undergraduate degrees, particularly those in the natural sciences.[14] http://en.wikipedia....#United_Kingdom
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αδιάβαστος ο τοξοβολίνος σχετικά με τα unis του UK; Πω πω δούλεμα που σου έρχεται
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Για σπαστο και ξαναριξτο λιγο αυτο... Δεν ξερεις καν αν ισχυει το ασυλο στη Βρετανια που μενεις, λογικα ουτε σε αλλες χωρες, αλλα η ελλαδα καταστρατηγει τοσο παραφορα κατι που ισως οι αλλες χωρες να μην το εχουν καν... Λογικο κενο βρισκω. Σιγα μην σου το σπασω κιολασ επειδή βρίσκεις λογικά κενά να πούμε!Το μπουρδελο της Ελλάδας αναφορικά με άσυλα κ παπατζες δεν το βρίσκεις Βρετανία.Φαντάζομαι κ να υπάρχει το άσυλο δεν το κάνουμε ζήτημα στο νησί κ γι αυτο δεν έτυχε να το πάρω πρεφα.Κατα τα αλλα το μπουρδελο της ασυλοποιησης κ της καταστρατήγησης ενός μουφοθεσμου δεν βλέπω να απαντάται σε άλλη χώρα.Δεν ξέρω αν στο εσπασα καλα τώρα Sent from my iPhone using Tapatalk
dante14023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ok ολοι οι φοιτητες ειναι οργανωμενοι σε κομματα .Αλλα δεν ψηφιζουν απο αποψη .Κοιτα αν μου πεσουν τα μαλλια απο αυτα που ακουω θα πληρωσεις τα exte ok?Aρα μην το συνεχιζεις αλλο ,δεν σε συμφερει. Δηλαδή όλοι όσοι είναι στα κόμματα των σχολών και το ξαναλέω, των σχολών, πρέπει να είναι και πορωμενοι; Εγω ξέρω άτομα που ψήφισαν συγκεκριμένο κόμμα επειδή έκανε το καλύτερο πάρτυ... Τι μου λες τώρα... Επίσης ξέρω άτομα από κόμματα της σχολής που δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί βαριοντουσαν... Δεν νομίζω ότι λέω παράλογα πράγματα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 όχι φυσικά...άσχετα αν παίρνουν funding... United Kingdom In the United Kingdom all universities, with the sole exception of the University of Buckingham,[10] are currently funded mainly by government teaching and research grants.[citation needed][dubious – discuss] At all universities, excluding the University of Buckingham, the government also regulates tuition fees,[11] student funding and student loans. The government commissions and regulates a research assessment and teaching review. However, unlike in some Continental European countries, the British government does not own universities' assets, and university staff are not civil servants. Government regulation arises as a condition of accepting funding from bodies such as HEFCE and any university can choose to leave the HEFCE regulated system at any time.[12] With the release of the 2010 Browne report and the Government's Comprehensive Spending Review, this model of funding higher education has been changed. From 2012 much more of the responsibility for funding undergraduate university teaching will be placed on students rather than the British government.[13] The government will continue to fund research, give limited funding to master's degrees and will continue to contribute (albeit in a reduced manner) to most undergraduate degrees, particularly those in the natural sciences.[14] http://en.wikipedia....#United_Kingdom Τι παπατζες ειναι αυτές ρε;ποιος το έχει γράψει το άρθρο να πούμε στην βικι;κανας παρταλος;Τι σημαίνει περνω funding απο την Κυβέρνηση ;Ότι είμαι ιδιώτης ;Τα unies σαφώς κ έχουν κρατική υπόσταση στο νησι με ελάχιστες εξαιρέσεις Sent from my iPhone using Tapatalk
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σιγα μην σου το σπασω κιολασ επειδή βρίσκεις λογικά κενά να πούμε!Το μπουρδελο της Ελλάδας αναφορικά με άσυλα κ παπατζες δεν το βρίσκεις Βρετανία.Φαντάζομαι κ να υπάρχει το άσυλο δεν το κάνουμε ζήτημα στο νησί κ γι αυτο δεν έτυχε να το πάρω πρεφα.Κατα τα αλλα το μπουρδελο της ασυλοποιησης κ της καταστρατήγησης ενός μουφοθεσμου δεν βλέπω να απαντάται σε άλλη χώρα.Δεν ξέρω αν στο εσπασα καλα τώρα Sent from my iPhone using Tapatalk Ετσι οπως το γραφεις δειχνεις οτι ενοχλεισαι που ο θεσμος αυτος καταστρατηγειται απο το κρατος, με το να μην το βαλει στο τελευταιο πακετο νομων του. Εκει βρηκα και το παραδοξο. Αν οχι, my bad then.
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 άντε καλά...έχεις δει κατάληψη σε κάνα πανεπιστήμιο; έχεις δει κανένα να κλειδαμπαρώνεται μέσα και να μη μπορεί να μπει η αστυνομία?δύσκολα
pournaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Σημασια εχει αν οι καθηγητες πληρωνονται απο το κρατος η απο το ταμειο του εκαστοτε παν/μιου, και αν μπορει ο διευθυντης η ο συλλογος να απομακρυνει - απολυσει ενα καθηγητη. Διοτι ενα παν/μιο που ναι μεν παιρνει επιχορηγησεις ας πουμε για ερευνες, και ελεγχεται για αυτες, αλλα πληρωνει μονο του τα εξοδα του (μισθους, συντηρησεις κλπ), δεν το λες και δημοσιο. Αντιθετα ενα παν/μιο που μπορει να μην παιρνει φραγκο επιχορηγηση για ερευνες, αλλα οι καθηγηταγες του να ειναι καρεκλοκενταυροι του δημοσιου, δεν το λες ιδιωτικο. Τωρα ποιο απο τα δυο ισχυει στο "νησι"...
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μα φυσικά το πρώτο. τα πάντα είναι εσωτερικά στο εκάστοτε πανεπιστήμιο.
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εχετε την εντυπωση οτι τωρα με τη καταργηση θα βελτιωθει κατι? εχετε την εντυπωση οτι η κυβερνηση οτι κανει το κανει για το καλο μας?
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δίκιο. Άλλα το ένα πρόβλημα δεν αναιρεί το άλλο. Αντίθετα, ο συνδυασμός είναι τρομακτικός. Δεν αντιλέγω, εξάλλου είμαι κι εγώ κατά του ασύλου με τη μορφή που έχει πάρει. Το θέμα είναι πως... οι Έλληνες που έχουμε συνηθίσει έχουν ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Ας αρχίσω από κάτι light : αφισοκόλληση, τίγκα αντιαισθητικό και παράνομο. Αν καταργηθεί το άσυλο, θα καθαρίσουν οι σχολές; Απλά θα τις κολλάνε βράδυ. Ή μήπως ελπίζει κάποιος πως χωρίς άσυλο, οι παρατάξεις θα πάρουν πόδι; Δεν θέλω να ακούγομαι σαν μίζερος γέρος, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Γι' αυτό εστιάζω στη νοοτροπία. Ένας έλεγε να μπουν συμβολικά δίδακτρα μπας και εκτιμηθεί κάτι. Αυτό είναι το θέμα δηλαδή, δημόσιο = σκατά. Μπορώ να τον καταλάβω μέχρι ενός σημείου πάντως, με ό,τι έχουμε δει, δε θέλει και πολύ ν' αρχίσεις να καταριέσαι και να απαιτείς μαζική ιδιωτικοποίηση. Γιατί όταν ο άλλος θα πληρώνει ή θα πρέπει να σοβαρευτεί για να πληρώνεται, θα γίνεται και σωστή δουλειά. Πάλι στη νοοτροπία καταλήγουμε όμως. Για να μη μιλήσω για τον ηλίθιο τρόπο λύσης ενός προβλήματος, που υποτίθεται πως μας μάστιζε εδώ και χρόνια. "Α, τι ωραία, στη καινούργια version του νόμου δεν θα το αναφέρουμε καν. PROFIT".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα