Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ειναι κλισε?

Οτι εχουμε τα χειροτερα πανεπιστημια στην ευρωπη,χειροτερα κι απο τουρκια?

Οτι ολοι οι τοιχοι ειναι με αφισες κομματων, σκουπιδια, γκραφιτυ ακομα και μεσα στις ταξεις?

Οτι ο καθενας κανει οτι θελει σπαει οτι θελει?

Οτι δεν υπαρχουν ουτε κιμωλιες για τους πινακες αφου θα τις κλεψουνε?

Οτι μεσα στον χωρο,γινονται αγοραπωλησιες ναρκωτικων?

Οτι ειναι η χαρα του κλεφτη?

Οτι καθε παρεακι 20ατομων μπορει να διακοψει καθε μαθημα για "διαμαρτυρια"?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

saya πλακα κανεις ε?οτι λεει ο katz γινεται σε ολα τα πανεπιστημια/τει..

Μην επηρεαζεσαι απο βλακειες και εσυ .Και ακους τι λεει ο καθενας γενικα οι Ελληνες ειμαστε της υπερβολης ,ζηλιαρηδες καιθ καρμηρηδες θα ακουσεις πολλα επειδη μπηκες σε πανεπιστημιο και καποιοι αλλοι οχι .Αν καποιοι θελουν να πιστευουν οτι καπνιζουμε χασις στους διαδρομους και μας παιρνανε μαθηματα ετσι αστους να το νομιζουν .Αν αισθανονται καλυτερα ετσι.Εσυ μην επηρεαζεσαι..

Δημοσ.

Ποιο ειναι κλισε?

Οτι εχουμε τα χειροτερα πανεπιστημια στην ευρωπη,χειροτερα κι απο τουρκια?

Οτι ολοι οι τοιχοι ειναι με αφισες κομματων, σκουπιδια, γκραφιτυ ακομα και μεσα στις ταξεις?

Οτι ο καθενας κανει οτι θελει σπαει οτι θελει?

Οτι δεν υπαρχουν ουτε κιμωλιες για τους πινακες αφου θα τις κλεψουνε?

Οτι μεσα στον χωρο,γινονται αγοραπωλησιες ναρκωτικων?

Οτι ειναι η χαρα του κλεφτη?

Οτι καθε παρεακι 20ατομων μπορει να διακοψει καθε μαθημα για "διαμαρτυρια"?

Την Τουρκια γιατι την ανεφερες;Επειδη εχει ιδιωτικα;Και τοσες νμερες εδω μεσα ολο τυχαια αναφερεται μια ιδθιωτικη σχολη;Ναι ,ολα ειναι κλισε.Λες να ειμαστε τοσο ηλιθιοι να πουλανε ναρκωτικα μεσα στο προσωπο μας;Τι θες να βαλουμε στους τοιχους αφισες του αγαποημενου σου συγκροτηματος;

Δημοσ.

Εκτός του ότι οι καταλήψεις θα κρίνονται πλέον παράνομες (σαν αυτή αύριο και μεθαύριο καλή ώρα) και ο προστάτης του πολίτη (μπάτσος) θα τις ανοίγει για να κάνει μάθημα ο αγανακτισμένος φοιτητής, τι άλλη διαφορά θα έχει το πανεπιστήμιο χωρίς άσυλο; Θα γίνονται καλύτερα τα μαθήματα ας πούμε; Θα αποκτήσουμε σαν λαός παιδεία;

Δημοσ.
Κανας αντιρρησιας δε θα πει την αποψη του να γελασουμε και λιγακι;

με τις απαντησεις που θα παρει;

Δημοσ.

Εκτός του ότι οι καταλήψεις θα κρίνονται πλέον παράνομες (σαν αυτή αύριο και μεθαύριο καλή ώρα) και ο προστάτης του πολίτη (μπάτσος) θα τις ανοίγει για να κάνει μάθημα ο αγανακτισμένος φοιτητής, τι άλλη διαφορά θα έχει το πανεπιστήμιο χωρίς άσυλο; Θα γίνονται καλύτερα τα μαθήματα ας πούμε; Θα αποκτήσουμε σαν λαός παιδεία;

Παιδεια σαν λαος δεν εχουμε οσο αφηνουμε τον καθενα να λεει βλακειες;Αν υπαρχει δικιο γιατι να μην γινει καταληψη;

Δημοσ.

Σωστός. Αν και το να σταματάνε όλα από το σπίτι είναι μακακία too.

Αριστερός δεν είμαι και είναι από τα λίγα πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνω αλλά μου κάθετε καλύτερα μια τέτοια συμπεριφορά από το "μπαίνω σε παράταξη, γλύφω, μαθαίνω τα θέματα πριν γράψω, παίρνω άριστα, περνάω τα μαθήματα με χίλια, γίνομαι βοηθός καθηγητή, στο τέλος μπορεί να γίνω και καθηγητής εγώ ο ίδιος".

Εκτός αυτού θα ήθελα να μάθω αν τους είδες με τα ίδια σου τα μάτια ή εδώ μπαίνει το "όλα ξεκινάνε από το σπίτι".

Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μάθω αν οι απόψεις που μεταφέρεις είναι δικές σου 100%. Αν όντος δηλαδή την έχεις ψάξει και έχεις βγάλει τα συμπεράσματα που αναφέρεις.

Ο άλλος που σου έγραψα πριν πίστεψε με είναι ακόμη πιο επικίνδυνος.

Με λίγα λόγια αν μου έλεγες να διαλέξω μεταξύ των δύο θα έλεγα "σπάστα αγόρι μου" λιγότερη ζημιά θα μου κάνεις.

Όσον αφορά το άσυλο η γνώμη μου είναι ότι ήταν απλά μια τούρτα από εκείνες που πετάγεται μια γκόμενα και σου λέει χρόνια πολλά. Ούτε η τούρτα τρώγεται, ούτε η γκόμενα γαμιέται.

γιατί , το βρίσκεις περίεργο κάποιος να πιστεύει αυτά που γράφει ?

Δημοσ.

Ε ,ναι θα μπορουν να επιβαλλουν διδακτρα και ουτε καταληψη θα μπορουμε να κανουμε να το αποτρεψουμε .Μπροστα προς το μεσαιωνα.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά για σκεφτείτε λιγάκι πόσους θα σακατεύουν οι ματατζήδες αν μπορούν να

μπαίνουν κιόλας.

Και όχι, δεν θα είναι οι μπαχαλάκιδες αυτοί που θα πάνε στο νοσοκομείο.

Δημοσ.

Την Τουρκια γιατι την ανεφερες;Επειδη εχει ιδιωτικα;Και τοσες νμερες εδω μεσα ολο τυχαια αναφερεται μια ιδθιωτικη σχολη;Ναι ,ολα ειναι κλισε.Λες να ειμαστε τοσο ηλιθιοι να πουλανε ναρκωτικα μεσα στο προσωπο μας;Τι θες να βαλουμε στους τοιχους αφισες του αγαποημενου σου συγκροτηματος;

Το πολυτεχνειο της τουρκιας φιλε δεν ειναι ιδιωτικο και αμα πας θα παθεις πλακα

Αμα δεν εχεις παρει χαμπαρι τα πρεζακια στα πανεπιστημια ,ε τοτε τι να πω..

Οσον αφορα τις αφισες, να ΜΗΝ εχει καθολου αφισες δεν γινεται??

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά για σκεφτείτε λιγάκι πόσους θα σακατεύουν οι ματατζήδες αν μπορούν να

μπαίνουν κιόλας.

Και όχι, δεν θα είναι οι μπαχαλάκιδες αυτοί που θα πάνε στο νοσοκομείο.

Παρντον;

Απο την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε τέσσερις προτάσεις για αλλαγές στον νόμο Γιαννάκου. Συγκεκριμένα ζητούσε όλα τα πανεπιστήμια να ορίσουν τους χώρους στους οποίους γίνεται εκπαίδευση και έρευνα και ισχύει το άσυλο. Να γίνει καταγραφή των χώρων που είναι κατειλημμένοι από ιδιώτες. Να προτείνουν τα πανεπιστήμια τον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλασσόταν η πνευματική και υλική τους περιουσία. Επίσης, τότε η κυρία Διαμαντοπούλου ζητούσε κάθε πανεπιστήμιο να προβλέπει διαδικασία «εφημερίας» στον κανονισμό λειτουργίας του, ώστε να ειδοποιείται το πρυτανικό συμβούλιο σε περίπτωση που εμποδίζεται η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...