MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ποιος ειναι ο κλεμενος εξοπλισμος;Το κουμπιουτερ;Που ξερεις ποιου ειναι;Ξερω εγω μου λες κλεινει ενα αντρο εγκληματικοτητας εκλεισε το ιντερμιντια .Τι να πω δεν καταλαβα τι εννοουσες.Ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα τελοσπαντων. Μπορεις να μου δειξεις που αποκαλω το ιντιμιντια ως αντρο εγκληματικοτητας? *Πως να καταλαβεις τι εννοω οταν παραποιεις , η δεν διαβαζεις οσα γραφω και σου δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις..
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μπορεις να μου δειξεις που αποκαλω τον ιντιμιντια αντρο της εγκληματικοτητας? *Πως να καταλαβεις τι εννοω οταν παραποιεις , η δεν διαβαζεις οσα γραφω και σου δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις.. Και φτανουμε στο σημειο μαλιστα να λεμε οτι ειναι και σωστη η αποφαση καταργησης ασυλου. Καταντησαν τους φοιτητικους χωρους να τους κανουν ανδρο εγκληματικοτητας μερικοι. Και πριν εγραφες για blog οχι για γιαφκα .Ειναι εγκληματικο το να εχεις blog;Και ποιοι ειναι οι εξοπλισμοι τα κουμπιουτερ;Που ξερουμε ποιου ειναι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και φτανουμε στο σημειο μαλιστα να λεμε οτι ειναι και σωστη η αποφαση καταργησης ασυλου. Καταντησαν τους φοιτητικους χωρους να τους κανουν ανδρο εγκληματικοτητας μερικοι. Ξαναρωταω λοιπον. Που γραφω εγω οτι το αντρο της εγκληματικοτητας ειναι το ιντιμιντια? Δυσκολευεσαι τοσο πολυ, επι 3 συνεχομενα ποστ να αντιληφθεις οτι η φραση "φοιτητικος χωρος" δεν εχει την ιδια σημασια με το ονομα "ιντιμιντια'? Επιμενεις οτι ειναι συνωνυμα, επιμενεις οτι ειπα το ιντιμιντια αντρο της εγκληματικοτητας στην παραπανω φραση? Και πριν εγραφες για blog οχι για γιαφκα .Ειναι εγκληματικο το να εχεις blog; Αντε παλι. Πραγματικα, καμια ελπιδα συνενοησης, κολησε η βελονα στο οτι ειπα εγω εγκλημα το να εχεις blog, εγκληματικο το ιndymedia λογω των αποψεων του κλπ κλπ. Να κατσω να σου απαντησω για 3η φορα το ιδιο πραγμα τωρα? Κανενα νοημα.
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ξαναρωταω λοιπον. Που γραφω εγω οτι το αντρο της εγκληματικοτητας ειναι το ιντιμιντια? Δυσκολευεσαι τοσο πολυ, επι 3 συνεχομενα ποστ να αντιληφθεις οτι η φραση "φοιτητικος χωρος" δεν εχει την ιδια σημασια με το ονομα "ιντιμιντια'? Επιμενεις οτι ειναι συνωνυμα? Αντε παλι. Πραγματικα, καμια ελπιδα συνενοησης, κολησε η βελονα στο οτι ειπα εγω εγκλημα το να εχεις blog, εγκληματικο το ιndymedia λογω των αποψεων του κλπ κλπ. Να κατσω να σου απαντησω για 3η φορα το ιδιο πραγμα τωρα? Κανενα νοημα. Οχι ,δεν συνενοουμαστε .. Αστο..Γραφεις οτι κατι ειναι εγκληματικο .Τι δεν εχω καταλαβει..
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αντε παλι.Πραγματικα, καμια ελπιδα συνενοησης, κολησε η βελονα Καλωσήρθες στο νήμα που όλοι σχεδόν οι άλλοι παρατήσαμε για αυτόν ακριβώς το λόγο. Καλά κουράγια και με έναν πόνο όταν σου βγει η πίστη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οχι ,δεν συνενοουμαστε .. Αστο..Γραφεις οτι κατι ειναι εγκληματικο .Τι δεν εχω καταλαβει.. Θα στο ζωγραφισω μπας και... Τα παρακατω ειναι πολυ μικρο παραδειγμα ανδρων εγκληματικοτητας σε Πανεπιστημιακους χωρους λογω ασυλου Καλωσήρθες στο νήμα που όλοι σχεδόν οι άλλοι παρατήσαμε για αυτόν ακριβώς το λόγο. Καλά κουράγια και με έναν πόνο όταν σου βγει η πίστη. Η πλακα ειναι οτι ΚΑΝΟΥΝ πως δεν καταλαβαινουν για να παρουσιασουν τον πολυ σοβαρο τους αντιλογο σε φανταστικα πραγματα που δεν ειπωθηκαν ποτε, αλλα θα τους βολευε να εχουν ειπωθει..
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οσο πας με μπερδευεις .Αυτο ειναι δωματιο με υπολογιστες .Τι εννοεις οτι γραφονται προκυρηξεις τρομοκρατικης οργανωσης;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οσο πας με μπερδευεις .Αυτο ειναι δωματιο με υπολογιστες .Τι εννοεις οτι γραφονται προκυρηξεις τρομοκρατικης οργανωσης; (?????????????????????????) Καλη συνεχεια στο τρολαρισμα σου, ο arxaggelos με καλυψε παραπανω.
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σαν τον χριστοδουλο που διαβαζε και ακουγε φασαρια τοτε με την χουντα, ετσι και η σαγια βλεπει δωματιο με pc. Αντε και σε καλα lan parties.
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εχω την εντυπωση οτι θες να υπονοησεις κατι αλλα οχι να το πεις ξεκαθαρα.Για να μην υπαρχει αντιλογος .Mου λες για αντρο εγκληματικοτητας και εκει που περιμενα να δω γιαφκα βλεπω αιθουσα με κουμπιουτερ .Το να εχει καποιος blog με οποιεσδηποτε αποψεις δεν ειναι εγκλημα νομιζω .Εκτος αν εγκλημα εννοεις την καταληψη του χωρου . Αυτο που οποιος σας δυσκολευει σε μια συζητηση ειναι τρολ ,ειναι πολυ διαδεδομενο .Ε;Ψιλοκαρμπον βασικα..
tritonas00 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πω πωω μιλαμε για ultra - epic fail.. saya αν οντως ειναι τρολλαρισμα --> στους mods. Αν ομως τα λες σοβαρα υπαρχει μεγαλο προβλημα και πρεπει να το κοιταξεις.
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σαν τον χριστοδουλο που διαβαζε και ακουγε φασαρια τοτε με την χουντα, ετσι και η σαγια βλεπει δωματιο με pc. Αντε και σε καλα lan parties. Βλεπεις οπλα η οτιδηποτε παρανομο;Εκτος σου ειπα αν εχουν χρησιμοποιηθει στο να γραψουν προκυρηξεις . πω πωω μιλαμε για ultra - epic fail.. saya αν οντως ειναι τρολλαρισμα --> στους mods. Αν ομως τα λες σοβαρα υπαρχει μεγαλο προβλημα και πρεπει να το κοιταξεις. Κοιτα επειδη υπαρχει κατι που λεγεται αντρικος εγωισμος ,το εισαι τρολ πλεον το μεταφραζω στο δεν ξερω τι να σου απαντησω .Γενικα δεν καταλαβαινω τι εννοειται αλλα τεσπα.
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ξεχασα, η αιθουσα ειναι για να την κανουν μερικα ζωα ενα μπουρδελο, οχι για μαθηματα. Εχεις δικιο. Τοσες ιδεες διακινουνται, κανα μαθημα θα γινει εκει μεσα? Σου ειχα βαλει και παλια photo απο μαρξιστικη διαδηλωση στο ucl που δεν ειχε γινει τιποτα ουτε αστυνομια ουτε καβγαδες. Μαντεψε αν εχουν το ιδιο ηλιθιο ασυλο στο ucl...
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ξεχασα, η αιθουσα ειναι για να την κανουν μερικα ζωα ενα μπουρδελο, οχι για μαθηματα. Εχεις δικιο. Τοσες ιδεες διακινουνται, κανα μαθημα θα γινει εκει μεσα? Σου ειχα βαλει και παλια photo απο μαρξιστικη διαδηλωση στο ucl που δεν ειχε γινει τιποτα ουτε αστυνομια ουτε καβγαδες. Μαντεψε αν εχουν το ιδιο ηλιθιο ασυλο στο ucl... Τελος παντων δεν ειναι απαραιτητο να καταλαβω .Αστο..
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 μηπως σε τρολλαρω και εγω συμφωνα με τα λεγομενα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα