saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Η κωλοτουμπα ποια ειναι ? Οποιος ΦΟΙΤΗΤΗΣ βλεπει το Πανεπιστημιο σα χωρο ανταλλαγης πολιτικων αποψεων μπορει να συνεχισει να ανταλλαζει και χωρις ασυλο. Αυτο το λεω για σας που λετε οτι το ασυλο καταργει αυτη τη δυνατοτητα. Η δικη μου αποψη ειναι οτι το Πανεπιστημιο δεν αποτελει χωρο πολιτικης περισυλλογης παρα μονο σε οτι αφορα τη διαδικασια της παιδειας. Να τους πιασουν πως και για ποιο αδικημα οταν βανδαλιζουν σε χωρο με ασυλο? Μας το εξηγεις λιγο αυτο? Α μπραβο να αγιασει το στομα σου τωρα μιλας σωστα. Σε συνδυασμο με την καταργηση του ασυλου μια πολυ καλη κινηση ειναι να μπουν καμερες απο ακρη σε ακρη για τα Πανεπιστημια. Δεν βλεπω να εμποδιζεται απο αυτο η εκπαιδευτικη διαδικασια ουτε η καθημερινοτητα ενος σπουδαστη που παει να μορφωθει στο αντικειμνο του, αρα να μια εξαιρετικη ιδεα για περαιτερω παταξη των μπαχαλακηδων και κακοποιων στοιχειων. Mονο που αν το ηθελαν τοσο καιρο θα το ειχαν κανει .Στην Αγγλια και στην Αμερικη πως εγινε;Εδω οταν καποιοι τα σπανε στα γηπεδα με τις καμερες μεσα ,φατσα φορα στον αγωνιστικο χωρο και χωρις κουκουλες;Γιατι δεν τους εχουν πιασει.
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πριν λεγατε οτι δεν εμποδιζετε καμια δικινηση ιδεων (1) ,οτι ο καθενας να λεει οτι θελει .Τωρα μου λες στα πανεπιστημια παμε για να σπουδασουμε οχι για κομματικες (2),πολιτικες και οποιεσδηποτε αποψεις .Μην κανεις κωλοτουμπες ζαλιζομαι .. Διακίνηση ιδεών και κόμματικές απόψεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Κάτι που φαίνεται σε κάποιες συνελεύσεις όπου το "μαζί μας ή εναντίον μας" πάει σύννεφο. Αυτο ειναι που σου λεω .Εχεις και εσυ και καποιοι αλλοι εδω που ειστε και πολλοι περιεργως καποιες συγκεκριμενες αποψεις περι λαθρομεταναστων κτλ Άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης, έτσι; Δώσε έμφαση στο πρώτο συνθετικό να καταλάβεις την άποψή μου, ρατσιστής πάντως δεν είμαι. Διότι όταν ο άλλος είναι παράνομος και είτε μόνος του είτε με την βοήθεια κάποιων καταπατά τον θεσμό του ασύλου προς όφελός του, ε δεν συμφωνείς πως έχουμε πρόβλημα; .Μην περιμενεις να συμφωνησω οτι οι αποστεομενοι τυποι που βγηκαν απο την απεργεια πεινας τρωγαν χαμπουργκερ .Ακομη και αν στο εχει καποιος γνωστος σου που ηταν εκει γιατι τοτε θα σου πω οτι εχω γνωστο που εχει δει ufo .. Δεν περιμένω να συμφωνήσεις σε τίποτε, μην ανησυχείς; Mονο που αν το ηθελαν τοσο καιρο θα το ειχαν κανει .Στην Αγγλια και στην Αμερικη πως εγινε;Εδω οταν καποιοι τα σπανε στα γηπεδα με τις καμερες μεσα ,φατσα φορα στον αγωνιστικο χωρο και χωρις κουκουλες;Γιατι δεν τους εχουν πιασει. Μην ρωτήσεις μόνο γιατί δεν πιάνουν και όσους τα σπάνε στα εξάρχεια, η απάντηση είναι προφανής
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Η κωλοτουμπα ποια ειναι ? Οποιος ΦΟΙΤΗΤΗΣ βλεπει το Πανεπιστημιο σα χωρο ανταλλαγης πολιτικων αποψεων μπορει να συνεχισει να ανταλλαζει και χωρις ασυλο. Αυτο το λεω για σας που λετε οτι το ασυλο σας καταργει αυτη τη δυνατοτητα. Απο που κι ως που? Η δικη μου αποψη ειναι οτι το Πανεπιστημιο δεν αποτελει χωρο πολιτικης περισυλλογης παρα μονο σε οτι αφορα τη διαδικασια της παιδειας. Να τους πιασουν πως και για ποιο αδικημα οταν βανδαλιζουν σε χωρο με ασυλο? Μας το εξηγεις λιγο αυτο? Α μπραβο να αγιασει το στομα σου τωρα μιλας σωστα. Σε συνδυασμο με την καταργηση του ασυλου μια πολυ καλη κινηση ειναι να μπουν καμερες απο ακρη σε ακρη για τα Πανεπιστημια. Δεν βλεπω να εμποδιζεται απο αυτο η εκπαιδευτικη διαδικασια ουτε η καθημερινοτητα ενος σπουδαστη που παει να μορφωθει στο αντικειμνο του, αρα να μια εξαιρετικη ιδεα για περαιτερω παταξη και καταστολη των μπαχαλακηδων και κακοποιων στοιχειων πυο χρησιμοπιουν εκπαιδευτικους χωρους ως προπυργιο. Για βανδαλισμο ;Ας το βαλουν μεσα στα αδικηματα; Διακίνηση ιδεών και κόμματικές απόψεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Κάτι που φαίνεται σε κάποιες συνελεύσεις όπου το "μαζί μας ή εναντίον μας" πάει σύννεφο. Άλλο μετανάστης και άλλο λαθρομετανάστης, έτσι; Δώσε έμφαση στο πρώτο συνθετικό να καταλάβεις την άποψή μου, ρατσιστής πάντως δεν είμαι. Διότι όταν ο άλλος είναι παράνομος και είτε μόνος του είτε με την βοήθεια κάποιων καταπατά τον θεσμό του ασύλου προς όφελός του, ε δεν συμφωνείς πως έχουμε πρόβλημα; Δεν περιμένω να συμφωνήσεις σε τίποτε, μην ανησυχείς; Μην ρωτήσεις μόνο γιατί δεν πιάνουν και όσους τα σπάνε στα εξάρχεια, η απάντηση είναι προφανής Καλα και ο Καρατζαφερης ελεγε σε δελτιο ειδησεων οτι ειναι αριστερος λεει .So what?Kανενα προβλημα δεν εχουμε .Αστους να κανουν την διαμαρτυρια τους .Τι σε ενοχλει;Εκτος αν εισαι αυγκεκριμενων αποψεων η εχεις ευθυνη για την περιοχη..μιλαμε για τα πανεπιστημια οχι για τα εξαρχια .οκ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Για βανδαλισμο ;Ας το βαλουν μεσα στα αδικηματα; Το οποιο πως θα αποδειξουν οταν υπαρχει ασυλο? Θα παει ως μαρτυρας για το βανδαλισμο ο αναρχικος Β να πει οτι ειδε τον αναρχικο Α να σπαει τους υπολογιστες και να γεμιζει σπρει τους χωρους ας πουμε? Πως θα γινει? Φυσικα η απαντηση "αν ηθελαν να τους πιασουν θα το ειχανε κανει" καταλαβαινεις οτι δε συγκαταλαγεται στα επιχειρηματα κατα της καταργησης του ασυλου, για λογους που δε χρειαζεται να αναλυσουμε, εξαλλου υπαρχει δυσκολια συνενοησης σε πολυ πιο θεμελιωδη ζητηματα απο αυτο..
b_real Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μιλάτε για βανδαλισμούς,ναρκωτικά κλπ φωτογραφιζοντας εναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο. Μας έπιασε ο πόνος για τα spray στους τοίχους Κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας μερικοί έδω μέσα. Να ρωτήσω και κάτι άσχετο,η πλατεία ομονοίας είναι άσυλο και οι αστυνόμια απλά κοιτάει τα ντιλέρια να γίνονται και δεν κάνει κάτι;; Κοίτα να δεις η ελλάδα είναι γεμάτη απο παραδείγματα που η αστυνόμια θέλει αλλα δεν την αφήνει το άσυλο να επέμβει.Αλλά τώρα θα καθαρίσουν όλα
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλα και ο Καρατζαφερης ελεγε σε δελτιο ειδησεων οτι ειναι αριστερος λεει .So what?Kανενα προβλημα δεν εχουμε .Αστους να κανουν την διαμαρτυρια τους .Τι σε ενοχλει;Εκτος αν εισαι αυγκεκριμενων αποψεων η εχεις ευθυνη για την περιοχη.. Αν δεν έχεις πρόβλημα κάποιος να βρίσκεται λαθραία στην χώρα σου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τότε πάσο Προσωπικά σου είπα, δεν έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη, πέραν του οτι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παραβιάζεται ο νόμος. Back on-topic, shall we?
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το οποιο πως θα αποδειξουν οταν υπαρχει ασυλο? Θα παει ως μαρτυρας για το βανδαλισμο ο αναρχικος Β να πει οτι ειδε τον αναρχικο Α να σπαει τους υπολογιστες και να γεμιζει σπρει τους χωρους ας πουμε? Πως θα γινει? Φυσικα η απαντηση "αν ηθελαν να τους πιασουν θα το ειχανε κανει" καταλαβαινεις οτι δε συγκαταλαγεται στα επιχειρηματα κατα της καταργησης του ασυλου, για λογους που δε χρειαζεται να αναλυσουμε, εξαλλου υπαρχει δυσκολια συνενοησης σε πολυ πιο θεμελιωδη ζητηματα απο αυτο.. Να ειναι υπευθυνος καποιος καθηγητης μεσα και μετα αν γινουν ζημιες να εχει ευθυνη αυτος;Οχι ,μια χαρα εκει επαφιεται γιατι μπορει να μην ειναι ικανοι να τους πιασουν και να τα ριχνουν στο ασυλο,στον κακο καιρο ,στον αναδρομο Ερμη,κτλ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μιλάτε για βανδαλισμούς,ναρκωτικά κλπ φωτογραφιζοντας εναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο. Μας έπιασε ο πόνος για τα spray στους τοίχους Κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας μερικοί έδω μέσα. Να ρωτήσω και κάτι άσχετο,η πλατεία ομονοίας είναι άσυλο και οι αστυνόμια απλά κοιτάει τα ντιλέρια να γίνονται και δεν κάνει κάτι;; Κοίτα να δεις η ελλάδα είναι γεμάτη απο παραδείγματα που η αστυνόμια θέλει αλλα δεν την αφήνει το άσυλο να επέμβει.Αλλά τώρα θα καθαρίσουν όλα Ωραια αφου η αστυνομια δε συλλαμβανει τελικως τα κακοποια στοιχεια και δε κανει καλα τη δουλεια της γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ για τη καταργηση του ασυλου? Αφου δεν συλλαμβανει κανεναν αφου δεν θελει, τι αγχωνεστε λοιπον? Οσο για τους αναρχες που βανδαλιζουν κλπ, ε ναι ποιον ιδεολογικο χωρο να φανταστω οταν ας πουμε το 95% των φωτο μεσα στις διαλυμενες σχολες καθε φορα ειναι γεματο με αναρχικα συνθηματα και τα αναρχικα Α κλπ? Μηπως μπηκαν και εκει οι μπατσοι,οι πρυτανεις και οι τσατσοι του συστηματος και τα γραψαν στον τοιχο για να κατηγορησουν εκ των υστερων τα αδικημενα αναρχοπαιδια της επαναστασης? Να ειναι υπευθυνος καποιος καθηγητης μεσα και μετα αν γινουν ζημιες να εχει ευθυνη αυτος;Οχι ,μια χαρα εκει επαφιεται γιατι μπορει να μην ειναι ικανοι να τους πιασουν και να τα ριχνουν στο ασυλο,στον κακο καιρο ,στον αναδρομο Ερμη,κτλ.. Κλαιω. Οποτε θα λεει ο καθηγητης στους αναρχικους "ε καλε παιδια, εγω ειμαι υπευθυνος εδω περα, εδω ειναι Πανεπιστημιο μη μας χαλασετε τα pc και μη μας ζωγραφισετε τους τοιχους, ΤΖΟΥΣ απο δω, γιατι αν κανετε ζημιες θα με μαλωσει ο πρυτανης" και οι αναρχικοι θα φευγουν. Επισης μια πολυ καλη ιδεα ειναι να βαλουν τους λεκτορες να φυλανε Γερμανικα νουμερα μεσα στα εργαστηρια των σχολων. *Ολα αυτα για να μην καταργηθει το ασυλο, ετσι? Θα κανουν οι καθηγητες τους αστυνομικους, απλα για να υπαρχει ασυλο και να μη γινονται συλληψεις (ειπαμε αυτο καιει).
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Να ειναι υπευθυνος καποιος καθηγητης μεσα και μετα αν γινουν ζημιες να εχει ευθυνη αυτος; Σε έναν όμορφο κόσμο, αγγελικά πλασμένο... ίσως
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ωραια αφου η αστυνομια δε συλλαμβανει τελικως τα κακοποια στοιχεια και δε κανει καλα τη δουλεια της γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ για τη καταργηση του ασυλου? Αφου δεν συλλαμβανει κανεναν αφου δεν θελει, τι αγχωνεστε λοιπον? Οσο για τους αναρχες που βανδαλιζουν κλπ, ε ναι ποιον ιδεολογικο χωρο να φανταστω οταν ας πουμε το 95% των φωτο μεσα στις διαλυμενες σχολες καθε φορα ειναι γεματο με αναρχικα συνθηματα και τα αναρχικα Α κλπ? Μηπως μπηκαν και εκει οι μπατσοι,οι πρυτανεις και οι τσατσοι του συστηματος και τα γραψαν στον τοιχο για να κατηγορησουν εκ των υστερων τα αδικημενα αναρχοπαιδια της επαναστασης? Α ,καλα εσυ θα με τρελανεις τελειως .Πριν μου ελεγες να καταργησουμε το ασυλο να τους πιασουν .Γιατι ειναι κακοποια στοιχεια ,ειναι απαραδεκτο ,πρεπει να συλληφθουν οπωςσδηποτε .Τωρα μου λες καλα και αφου δεν τους πιανει τι σας νοιαζει;Οκ..παραιτουμαι απο την συζητηση. Σε έναν όμορφο κόσμο, αγγελικά πλασμένο... ίσως Οπουδηποτε ,εκτος Ελλαδας οπως φανηκε σε Αμερικη και Αγγλια.
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μιλάτε για βανδαλισμούς,ναρκωτικά κλπ φωτογραφιζοντας εναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο. Μας έπιασε ο πόνος για τα spray στους τοίχους Κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας μερικοί έδω μέσα. Να ρωτήσω και κάτι άσχετο,η πλατεία ομονοίας είναι άσυλο και οι αστυνόμια απλά κοιτάει τα ντιλέρια να γίνονται και δεν κάνει κάτι;; Κοίτα να δεις η ελλάδα είναι γεμάτη απο παραδείγματα που η αστυνόμια θέλει αλλα δεν την αφήνει το άσυλο να επέμβει.Αλλά τώρα θα καθαρίσουν όλα Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η αδυναμία της αστυνομίας να επιχειρήσει στην ομόνοια (λόγω φόβου ή/και συμφερόντων) δεν έχει σχέση με την αδυναμία της να επιχειρήσει στο άσυλο. Και στο κάτω κάτω αν εσένα σε κλέψουν στην ομόνοια θα μπορείς να την καλέσεις. Αν σε κλέψουν μέσα στη σχολή σου θα βγείς και κερατάς και ζημιωμένος αφού δεν έχει σημασία για ποιόν λόγο ήρθανε, εδώ έχουμε άσυλο. Οπουδηποτε ,εκτος Ελλαδας οπως φανηκε σε Αμερικη και Αγγλια. Βεβαίως, αφού εκεί αν μπείς σε μια σχολή και σπάσεις το οτιδήποτε σε έχουν πάει σηκωτή, σεκιουριτάδες ή μπάτσοι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α ,καλα εσυ θα με τρελανεις τελειως .Πριν μου ελεγες να καταργησουμε το ασυλο να τους πιασουν .Γιατι ειναι κακοποια στοιχεια ,ειναι απαραδεκτο ,πρεπει να συλληφθουν οπωςσδηποτε .Τωρα μου λες καλα και αφου δεν τους πιανει τι σας νοιαζει;Οκ..παραιτουμαι απο την συζητηση. Ε ναι κανετε κωλοτουμπες και παω με τα νερα σας διοτι με οτι κωλοτουμπα και να κανεις βγαινεις οφφσαιντ. Απτη μια λες οτι θα εισβαλουν οι μπατσοι και δε θα σας αφηνουν να κανετε πολιτικες συζητησεις μεσα στα Πανεπιστημια. Και σου απαντω οτι το ασυλο ειναι το μονο μετρο για να περιοριστουν καποιοι βανδαλισμοι, ετσι οπως καταντησαν τα πραγματα. Καπακια μου κανεις κωλοτουμπα και μου λες, μα οι μπατσοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους και αν ηθελαν θα τους ειχανε συλλαβει. Και σου απαντω οτι αφου δεν κανουν καλα τη δουλεια τους, μην αγχωνεσαι απτην καταργηση του ασυλου δεν τρεχει μια!
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ε ναι κανετε κωλοτουμπες και παω με τα νερα σας διοτι με οτι κωλοτουμπα και να κανεις βγαινεις οφφσαιντ. Απτη μια λες οτι θα εισβαλουν οι μπατσοι και δε θα σας αφηνουν να κανετε πολιτικες συζητησεις μεσα στα Πανεπιστημια. Και σου απαντω οτι το ασυλο ειναι το μονο μετρο για να περιοριστουν καποιοι βανδαλισμοι. Καπακια μου κανεις κωλοτουμπα και μου λες μα οι μπατσοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους και αν ηθελαν θα τους ειχανε συλλαβει. Και σου απαντω οτι αφου δεν κανουν καλα τη δουλεια τους, μην αγχωνεσαι απτην καταργηση του ασυλου δεν τρεχει μια! Α ,καλα αν περιμενεις την διακινηση ιδεων να την εμποδισουν οι μπατσοι σωθηκες .Εγω πιο πολυ οτι θα σκοτωθουν μεταξυ τους φοβαμαι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α ,καλα αν περιμενεις την διακινηση ιδεων να την εμποδισουν οι μπατσοι σωθηκες .Εγω πιο πολυ οτι θα σκοτωθουν μεταξυ τους φοβαμαι.. Τελικα διευκρινησε μας γιατι σε ενοχλει η καταργηση του ασυλου...
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η αδυναμία της αστυνομίας να επιχειρήσει στην ομόνοια (λόγω φόβου ή/και συμφερόντων) δεν έχει σχέση με την αδυναμία της να επιχειρήσει στο άσυλο. Και στο κάτω κάτω αν εσένα σε κλέψουν στην ομόνοια θα μπορείς να την καλέσεις. Αν σε κλέψουν μέσα στη σχολή σου θα βγείς και κερατάς και ζημιωμένος αφού δεν έχει σημασία για ποιόν λόγο ήρθανε, εδώ έχουμε άσυλο. Βεβαίως, αφού εκεί αν μπείς σε μια σχολή και σπάσεις το οτιδήποτε σε έχουν πάει σηκωτή, σεκιουριτάδες ή μπάτσοι Μια χαρα τα σπασανε απλως υπρχε καμερα και τους πιασανε μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα