Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα τα σπασανε απλως υπρχε καμερα και τους πιασανε μετα..

Μόνο που η πλειοψηφία των σχολών στο εξωτερικό, τουλάχιστον από όσους ξενιτεμένους μιλούσα, διαθέτει είτε σεκιουριτάδες είτε αστυνομική παρουσία τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Και βέβαια εκεί η αστυνομία έρχεται στο πεντάλεπτο, όχι στο μιαμισάωρο ^_^

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• saya

saya 419 αναρτήσεις

• YiN

YiN 109 αναρτήσεις

• akpe

akpe 100 αναρτήσεις

• -nick-

-nick- 62 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικα διευκρινησε μας γιατι σε ενοχλει η καταργηση του ασυλου...

Θα γινεται μια διαμαρτυρια για τους μεταναστες .Μια που δεν θα υπαρχει πια ασυλο θα μπαινουν ελευθερα ακροδεξιοι ,θα σκοτωνονται μεταξυ τους θα μπαινει και η αστυνομια .Θα πιανει ακροαριστερους .Και πολυ πιθανον να εχουμε θυματα..

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ οταν κάνεις quote προσπάθησε τουλάχιστον να απαντάς στα ερωτήματα και μην λες μόνο τα δικά σου.

Ειναι τελικά άσυλο η πλατέια ομονοίας και οι αστυνομικοί κάθονται και κοιτάνε γι'αυτο τον λόγο ναι η όχι;

Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναφέρεσαι συνέχεια σε βανδαλισμούς και διαλυμένες σχολές σαν να πρόκειται για την καθημερινότητα,στην ίδια χωρα ζούμε δεν είμαστε εξωγήινοι,ξέρουμε τι γίνεται και τι όχι

Οι γενικεύσεις και οι υπερβολές είναι πολύ προφανής μέθοδος για να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου

Δημοσ.

Θα γινεται μια διαμαρτυρια για τους μεταναστες .Μια που δεν θα υπαρχει πια ασυλο θα μπαινουν ελευθερα ακροδεξιοι ,θα σκοτωνονται μεταξυ τους θα μπαινει και η αστυνομια .Θα πιανει ακροαριστερους .Και πολυ πιθανον να εχουμε θυματα..

Δηλαδή τώρα που υπάρχει, οι ακροδεξιοί δεν θα μπορούν να μπούν;

Δημοσ.

Μόνο που η πλειοψηφία των σχολών στο εξωτερικό, τουλάχιστον από όσους ξενιτεμένους μιλούσα, διαθέτει είτε σεκιουριτάδες είτε αστυνομική παρουσία τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Δες weeds να δεις τι διακινηση ουσιων γινεται στην Αμερικη στις σχολες..

Δημοσ.

Το οποιο πως θα αποδειξουν οταν υπαρχει ασυλο? Θα παει ως μαρτυρας για το βανδαλισμο ο αναρχικος Β να πει οτι ειδε τον αναρχικο Α να σπαει τους υπολογιστες και να γεμιζει σπρει τους χωρους ας πουμε? Πως θα γινει?

Λοιπόν αυτή η παράγραφος μου θύμισε την εποχή (μέσα 90's νομίζω) που ήταν ο Μαρκάτος πρύτανης, και φυσικά, λάβρος υπέρ του ασύλου, σε κάποια στιγμή είπε πως <<αν η αστυνομία θέλει να επέμβει από εμένα θα πάρει άδεια;>>

Δηλαδή από την μία επ' ουδενί δεν έπρεπε η αστυνομία να κάνει το.. μέγα έγκλημα να πιάσει τους αλητήριους μέσα στο ίδρυμα, αλλά τελικά πάλι η αστυνομία έφταιγε που δεν τους έπιανε!

Αν επενέβαινε, βέβαια, εκείνη την εποχή, αυτό που θα επακολουθούσε από μεριά των αριστερών κομμάτων και των <<προοδευτικών>> πολιτών.....

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που υπάρχει, οι ακροδεξιοί δεν θα μπορούν να μπούν;

Οχι,ειναι πιο πολλοι οι αλλοι μεσα.Ενω με την αστυνομια;Μια χαρα..

Λοιπόν αυτή η παράγραφος μου θύμισε την εποχή (μέσα 90's νομίζω) που ήταν ο Μαρκάτος πρύτανης, και φυσικά, λάβρος υπέρ του ασύλου, σε κάποια στιγμή είπε πως <<αν η αστυνομία θέλει να επέμβει από εμένα θα πάρει άδεια;>>

Δηλαδή από την μία επ' ουδενί δεν έπρεπε η αστυνομία να κάνει το.. μέγα έγκλημα να πιάσει τους αλητήριους μέσα στο ίδρυμα, αλλά τελικά πάλι η αστυνομία έφταιγε που δεν τους έπιανε!

Αν επενέβαινε, βέβαια, εκείνη την εποχή, αυτό που θα επακολουθούσε από μεριά των αριστερών κομμάτων και των <<προοδευτικών>> πολιτών.....

Εννουσε οτι αν γινει πχ φονος η πιασει φωτια δεν χρειαζεται αδεια .Μπαινουν και μονοι τους.Αλλα σου ειπα να ελεγχουν τους πρυτανεις.

Δημοσ.

και να φανταστώ οτι οι ξενιτεμένοι που μιλούσες ούτε είχαν ακούσει για ναρκωτικά μέσα στο πανεπιστήμιο ε;

Δημοσ.

Που θα γινεται η διαμαρτυρια για τους μεταναστες? Μεσα στην ΑΣΟΕΕ ξερω γω? Τι δουλεια εχει?

Αντε και εγινε, αντε και ΕΧΟΥΜΕ ασυλο. Σε ξαναρωτω, ακροδεξιοι δε γινεται να μπουν?

Δηλαδη αποτι καταλαβαινω το προβλημα σου με την καταργηση του ασυλου εγκειται στο οτι υποθετικα θα κανουν διαδηλωση μεσα στο Πανεπιστημιο (?) οι ακροαριστεροι (οι οποιοι συνηθως δεν ειναι καν φοιτητες), μετα υποθετικα θα μπαινουν οι ακροδεξιοι (μη φοιτητες επισης) και μετα θα εισβαλει η αστυνομια και υποθετικα θα συλλαμβανει μονο τους ακροαριστερους.

Ενω θα ηταν ολα καλα σε αυτο το μπαχαλο, αν υπηρχε ασυλο και δε μπορουσε να μπει η αστυνομια και σφαζοντουσαν μεταξυ τους, χωρις συλληψεις ακροαριστερων ξερωγω? Κατι τετοιο?

Αδυνατω να σε παρακολουθησω σοβαρα.

MiDi_MiLiZ οταν κάνεις quote προσπάθησε τουλάχιστον να απαντάς στα ερωτήματα και μην λες μόνο τα δικά σου.

Ειναι τελικά άσυλο η πλατέια ομονοίας και οι αστυνομικοί κάθονται και κοιτάνε γι'αυτο τον λόγο ναι η όχι;

Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναφέρεσαι συνέχεια σε βανδαλισμούς και διαλυμένες σχολές σαν να πρόκειται για την καθημερινότητα,στην ίδια χωρα ζούμε δεν είμαστε εξωγήινοι,ξέρουμε τι γίνεται και τι όχι

Οι γενικεύσεις και οι υπερβολές είναι πολύ προφανής μέθοδος για να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου

Το προβλημα δεν ειναι αν γενικυεω εγω, αλλα οτι ποσταρεις εσυ για να μιλησεις για Ομονοιες κλπ που ουδεμια σχεση εχουν.

Για να ξεκινησουμε λοιπον μια συζητηση, μπορεις να μου πεις εσυ σε τι σε ενοχλει το ασυλο? Μεχρι τωρα αυτο που εχεις πει ειναι οτι επειδη δεν εχουμε παταξη του εγκληματος στην Ομονοια, πρεπει να συνεχισει να δινεται νομικο ασυλο και στο εγκλημα των Πανεπιστημιων, σωστα καταλαβα? Αυτο ειναι το θεμα σου εσενα?

Ναι και επειδη ζουμε στην ιδια χωρα ειναι ΣΑΝ καθημερινο φαινομενο να διαλυονται οι σχολες παραπανω απο 2 φορες το χρονο και να τελουν υπο καταληψη απο ΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ για εβδομαδες ΚΑΘΕ χρονο.

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να γίνει φόνος ή πυρκαϊά, αλλά όταν βανδαλίζεται το κτήριο ή πετάγονται πέτρες μολότωφ από μέσα προς τα έξω και μια Πανεπιστημίου είναι κωλοχανείο <<εντάξει μωρέ, τα παιδιά είναι μέσα σε ένα φρούριο της δημοκρατίας και την υπερασπίζονται>> ;;;

Δημοσ.

Που θα γινεται η διαμαρτυρια για τους μεταναστες? Μεσα στην ΑΣΟΕΕ ξερω γω? Τι δουλεια εχει?

Αντε και εγινε, αντε και ΕΧΟΥΜΕ ασυλο. Σε ξαναρωτω, ακροδεξιοι δε γινεται να μπουν?

Δηλαδη αποτι καταλαβαινω το προβλημα σου με την καταργηση του ασυλου εγκειται στο οτι υποθετικα θα κανουν διαδηλωση μεσα στο Πανεπιστημιο (?) οι ακροαριστεροι (οι οποιοι συνηθως δεν ειναι καν φοιτητες), μετα υποθετικα θα μπαινουν οι ακροδεξιοι (μη φοιτητες επισης) και μετα θα εισβαλει η αστυνομια και υποθετικα θα συλλαμβανει μονο τους ακροαριστερους.

Ενω θα ηταν ολα καλα σε αυτο το μπαχαλο, αν υπηρχε ασυλο και δε μπορουσε να μπει η αστυνομια και σφαζοντουσαν μεταξυ τους, χωρις συλληψεις ακροαριστερων ξερωγω? Κατι τετοιο?

Αδυνατω να σε παρακολουθησω σοβαρα.

Εχω δεν εχω δει μεχρι τωρα ακροδεξιους στο ασυλο .Πρπφανως φοβουνταν γιατι οι αλλοι ειναι 10πλασιοι ενω τωρα με την αστυνομια .Γιατι προφανως τα πανε καλυτερα με την αστυνομια απο τους αλλους;

Δηλαδή πρέπει να γίνει φόνος ή πυρκαϊά, αλλά όταν βανδαλίζεται το κτήριο ή πετάγονται πέτρες μολότωφ από μέσα προς τα έξω και μια Πανεπιστημίου είναι κωλοχανείο <<εντάξει μωρέ, τα παιδιά είναι μέσα σε ένα φρούριο της δημοκρατίας και την υπερασπίζονται>> ;;;

Οχι ,αλλα αυτα τα εχουμε ξαναπει .Διαβασε λιγο πριν ξαναρωτησεις.

Δημοσ.

Εχω δεν εχω δει μεχρι τωρα ακροδεξιους στο ασυλο .Πρπφανως φοβουνταν γιατι οι αλλοι ειναι 10πλασιοι ενω τωρα με την αστυνομια .Γιατι προφανως τα πανε καλυτερα με την αστυνομια απο τους αλλους;

Α ωραια καταληξαμε στο συμπερασμα τωρα. Το ασυλο καταργηθηκε για να μπορουν να βοηθηθουν οι λιγοστοι ακροδεξιοι απο την αστυνομια για να πανε να δειρουν τους ακροαριστερους. Και γιαυτο εσυ εισαι εναντιον. Νταξ παραιτουμαι.

Δημοσ.

Α ωραια καταληξαμε στο συμπερασμα τωρα. Το ασυλο καταργηθηκε για να μπορουν να βοηθηθουν οι λιγοστοι ακροδεξιοι απο την αστυνομια για να πανε να δειρουν τους ακροαριστερους. Και γιαυτο εσυ εισαι εναντιον. Νταξ παραιτουμαι.

Δεν νομιζω ακριβως .Αυτος ειναι ο λογος που το θελαν καποιοι .Αλλοι λογοι ηταν οτι καποια πραγματα που γιναν τελευταια ενοχλησαν γενικα .Οπως αυτο που ειπες με τους μεταναστες .Δεν νομιζω οτι ο μεσος Ελληνας καιγεται τοσο αν η ταδε παραταξη οργανωσει ομιλια υπερ των ματαναστων πχ στην ταδε σχολη .Αλλα την στιγμη που υπηρχε πλαισιο να το προστατευει δεν ειχαμε προβληματα .Τωρα δεν ξερω τι θα γινει .Γιατι εξω ειναι και ικανοι .Εδω θα σκοτωθουμε παλι και θα λεμε η σφαιρα χτυπησε σε ουφο πανω και λοξοδρομησε .Και αμα βρεις ακρη πες μου.

Δημοσ.

Την άποψή μου την είπα προηγουμένως B)

[...]Η αδυναμία της αστυνομίας να επιχειρήσει στην ομόνοια (λόγω φόβου ή/και συμφερόντων)[...]

Multiquote FTW!

Δες weeds να δεις τι διακινηση ουσιων γινεται στην Αμερικη στις σχολες..

Σοβαρά τώρα, βασίζεσαι σε μια τηλεοπτική σειρά; :P

και να φανταστώ οτι οι ξενιτεμένοι που μιλούσες ούτε είχαν ακούσει για ναρκωτικά μέσα στο πανεπιστήμιο ε;

Δεν έκανα τέτοιες συζητήσεις διότι έχω προσωπικό κόλλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Το οτι γίνεται διακίνηση σίγουρα γίνεται, αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης όμως; Μας λες πως γινόμαστε υπερβολικοί, και την ίδια στιγμή ανάμεσα σε μπαχαλάκηδες, κόμματα και χίλια δυο άλλα προβλήματα που έχουν άμεση επίδραση στην ποιότητα της εκπαίδευσης επιλέγεις να συγκρίνεις τα ναρκωτικά. Έστω, εδώ δηλαδή δεν γίνεται διακίνηση;

Με τη διαφορά πως αν εδώ δείς εναν (λέμε τώρα) να μοιράζει χόρτο η σκόνη, τυπικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και, αν κάνεις, παίζει και να σε βαπτίσουν φασίστα. B)

Δημοσ.

Την άποψή μου την είπα προηγουμένως B)

Multiquote FTW!

Σοβαρά τώρα, βασίζεσαι σε μια τηλεοπτική σειρά; :P

Δεν έκανα τέτοιες συζητήσεις διότι έχω προσωπικό κόλλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Το οτι γίνεται διακίνηση σίγουρα γίνεται, αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης όμως; Μας λες πως γινόμαστε υπερβολικοί, και την ίδια στιγμή ανάμεσα σε μπαχαλάκηδες, κόμματα και χίλια δυο άλλα προβλήματα που έχουν άμεση επίδραση στην ποιότητα της εκπαίδευσης επιλέγεις να συγκρίνεις τα ναρκωτικά. Έστω, εδώ δηλαδή δεν γίνεται διακίνηση;

Με τη διαφορά πως αν εδώ δείς εναν (λέμε τώρα) να μοιράζει χόρτο η σκόνη, τυπικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και, αν κάνεις, παίζει και να σε βαπτίσουν φασίστα. B)

Ο

Ο κοσμος το εχει τουμπανο οτι στα αμερικανικα κολλεγια υπαρχει διακινηση και εμεις κρυφο καμαρι .Οχι , η Αμερικη δεν ειναι ο αποστερωμενος χωρος που ονειρευεσαι .Σε πολλα πραγματα ειναι πιο φιλελευθεροι απο εμας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...