MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αυτος που πλητεται και μονο ειναι η δημοκρατια . Κατι πιο συγκεκριμενο? Καποια πολιτικη ομαδα, καποια κοινωνικη ομαδα? Ελα ελα μπορεις και καλυτερα. Πχ εγω σε διαβεβαιω οτι δεν με επηρεαζει σε τιποτα καθως εχω να πατησω σε Πανεπιστημιο 3 χρονια απο τοτε που πηρα πτυχιο. Και δε σκοπευω να ξαναπατησω στη ζωη μου, αλλα και να ξαναπαω παλι δεν με ενοχλει το οτι δε θα υπαρχει ασυλο. Εσυ που κοπτεσαι σε τι επηρεαζεσαι? Αν δεν επηρεαζεσαι ουτε εσυ, πες μας ΜΙΑ κοινωνικη ομαδα, ΜΙΑ ομαδα εστω, ΕΝΑΝ ανθρωπο τελος παντων που επηρεαζεται τοσο πολυ, ωστε να κοπτεται οπως εσυ. Μπορεις η οχι? btw αλλος λεει οτι δεν εχουμε ακριβως δημοκρατια, αλλος λεει οτι πλητεται η δημοκρατια, νταξει ζαλιζομαι.
b_real Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και αλλοι βγαζουν οτι συμπερασμα θελουν απο τα λεγομενα του αλλου και αν δεν μπορουν να αποδειξουν αυτα που υποστηριζουν οταν ερωτηθουν κανουν τις παπιες
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πήγαινε σε Γενική Συνέλευση στο ΕΜΠ και αν πεις ελεύθερα τις συντηρητικές σου απόψεις να δεις πως θα τρέξουν όλοι να προστατέψουν το δικαίωμά σου να τις πεις στο "άσυλο ιδεών"... Η μόνη χρήση του άσυλου τα τελευταία 30 χρόνια είναι για να γλυτώνουν οι μ@λ@κες που κάνουν επεισόδια και κρύβονται σαν κοριτσάκια πίσω από την κουρτίνα του ασύλου και για να στήνουν τα τσαντίρια(Προπύλαια) και την πραμάτεια τους οι κάθε λογής λαθρομετανάστες κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος αυτού που έχουμε σαν μοναδική χώρα. Γι'αυτό λοιπόν στο καλό να πάει και το άσυλο και περιμένω πως και πως στις επόμενες ταραχές να δω που θα τρέξουν να κρυφτούν οι μ@λ@κες με τις μολότοφ, έχω να τους προτείνω να πάνε στα τσακίδια. Πολύ κράτησε η φαρσοκωμωδία. Όποιος είναι άντρας λέει τις απόψεις του, τις υποστηρίζει χωρίς να τον νοιάζουν οι επιπτώσεις, αλλά πήξαμε στους θρασύδειλους. Ναι αλλη δουλεια δεν εχουν θα δειρουν εσενα επειδη εχεις αλλες αποψεις .Μηπως ειναι στο κεφαλι σου ολα αυτα;Λεω εγω; Κατι πιο συγκεκριμενο? Καποια πολιτικη ομαδα, καποια κοινωνικη ομαδα? Ελα ελα μπορεις και καλυτερα. Πχ εγω σε διαβεβαιω οτι δεν με επηρεαζει σε τιποτα καθως εχω να πατησω σε Πανεπιστημιο 3 χρονια απο τοτε που πηρα πτυχιο. Και δε σκοπευω να ξαναπατησω στη ζωη μου, αλλα και να ξαναπαω παλι δεν με ενοχλει το οτι δε θα υπαρχει ασυλο. Εσυ που κοπτεσαι σε τι επηρεαζεσαι? Αν δεν επηρεαζεσαι ουτε εσυ, πες μας ΜΙΑ κοινωνικη ομαδα, ΜΙΑ ομαδα εστω, ΕΝΑΝ ανθρωπο τελος παντων που επηρεαζεται τοσο πολυ, ωστε να κοπτεται οπως εσυ. Μπορεις η οχι? btw αλλος λεει οτι δεν εχουμε ακριβως δημοκρατια, αλλος λεει οτι πλητεται η δημοκρατια, νταξει ζαλιζομαι. Τι εχουμε;Η δημοκρατια αφορα ολες τις κοινωνικες ομαδες..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και αλλοι βγαζουν οτι συμπερασμα θελουν απο τα λεγομενα του αλλου και αν δεν μπορουν να αποδειξουν αυτα που υποστηριζουν οταν ερωτηθουν κανουν τις παπιες Εσυ οταν καταθεσεις την αποψη σου για το ζητημα ισως παρεις απαντηση απο μενα τουλαχιστον. Ως τωρα στα προηγουμενα 3 ποστ σου ουτε εχεις απαντησει σε κατι, ουτε εχεις εκφρασει αποψη πανω στο θεμα του ασυλου, αρα ειμαστε σε αναμονη. Το να μας λες για το τι γινεται στην Ομονοια και να μην ασχολουμαι να σου απαντησω γιατι το θεωρω οφφτοπικ δε σημαινει οτι κανω και την παπια . Οσον αφορα μια ερωτηση σου σχετικα με το ποιες σχολες καταστρεφονται/καταλαμβανονται/παρεμποδιζονται να λειτουργησουν 2 φορες το χρονο: ΑΣΟΕΕ.
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εσυ οταν καταθεσεις την αποψη σου για το ζητημα ισως παρεις απαντηση απο μενα τουλαχιστον. Ως τωρα στα προηγουμενα 3 ποστ σου ουτε εχεις απαντησει σε κατι, ουτε εχεις εκφρασει αποψη πανω στο θεμα του ασυλου, αρα ειμαστε σε αναμονη. Το να μας λες για το τι γινεται στην Ομονοια και να μην ασχολουμαι να σου απαντησω γιατι το θεωρω οφφτοπικ δε σημαινει οτι κανω και την παπια . Οσον αφορα μια ερωτηση σου σχετικα με το ποιες σχολες καταστρεφονται 2 φορες το χρονο: ΑΣΟΕΕ. Νομιζω οτι δεν του απαντας γιατι ακριβως σε αποστομωσε .Στην ομονοια υπαρχει ασυλο και γινεται διακινηση;Εχει δικιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι δεν του απαντας γιατι ακριβως σε αποστομωσε .Στην ομονοια υπαρχει ασυλο και γινεται διακινηση;Εχει δικιο. Δε θελει δικηγορο, εσυ μπορεις να συνεχισεις να λες τα δικα σου τα οποια δυστυχως για σενα θελουν πολλη προσπαθεια μεχρι να αποστομωσουν τον καθενα. Μιλαω για οσα βγαζουν νοημα, τα αλλα δεν τα λαμβανω υποψιν. Η Ομονοια δεν εχει ουδεμια σχεση με το παρον ζητημα. Το οτι το κρατος ειναι μπουρδελο, κατι που ξερουμε ολοι, δε σημαινει ουτε αποτελει δικαιολογια για να μην ψηφιζονται νομοι αναγκαιοι απο δω και περα. Περιμενω απο σας να μου πειτε μισο/ενα λογο που το ασυλο ειναι αναγκαιο, εδω και σελιδες και μιλατε για Ομονοιες και δημοκρατιες. Εσυ δε που μιλας για το οτι η δημοκρατια παρεμποδιζεται θελω να μου αναφερεις καποια πραδειγματα πιο συγκεκριμενα. Γιατι εγω με τη σειρα μου σου απανταω ενα ξερο "η δημοκρατια διευκολυνεται με την καταργηση του ασυλου" και τρεχα γυρευε. Περιμενω να δικαιολογησεις αυτο που λες περι δημοκρατιας με επιχειρηματα. Μπορεις?
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αρα και ολοι οι υπολοιποι δικαιουμαστε να μην ακολουθουμε τους νομους και μεσα σε αυτους και το νομο περι ασυλου. Διτι η ηθικη του καθενος καλως η κακως δεν ειναι η ιδια. Εμενα πχ η ηθικη μου, υποδικνυει οτι η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια, αρα οι προσωπικοι μου νομοι αποδεχονται τη δολοφονια ως μια απολυτως φυσιολογικη πραξη. Δωσε λιγο τη διαφορα των κανονων και των θεσμοθετημενων νομων. Καλα ,δεν εννοει οτι θα κανει και φονο .Μαλλον εννοει οτι δικαιο ειναι το δικαιο του εργατη η κατι τετοιο.. Δε θελει δικηγορο, εσυ μπορεις να συνεχισεις να λες τα δικα σου τα οποια δυστυχως για σενα θελουν πολλη προσπαθεια μεχρι να αποστομωσουν τον καθενα. Μιλαω για οσα βγαζουν νοημα. Καλε μου,ολα βγαζουν νοημα ,απλως καποιοι ανθρωποι θελουν καποιον να τους εξηγησει .Δεν ειναι κακο .Τους αγαπαμε και ετσι .. Ειπα αφου δεν απαντας σε αυτον ,μηπως απαντησεις σε εμενα αλλα αδικος κοπος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλε μου,ολα βγαζουν νοημα ,απλως καποιοι ανθρωποι θελουν καποιον να τους εξηγησει .Δεν ειναι κακο .Τους αγαπαμε και ετσι .. Ειπα αφου δεν απαντας σε αυτον ,μηπως απαντησεις σε εμενα αλλα αδικος κοπος. Οι παπιες που λεγαμε παραπανω...Τα ερωτηματα που σου θετω για πολλοστη φορα και παλι δεν απαντας, να υποθεσω οτι λογω μυωπιας δε τα βλεπεις εδω και κατι σελιδες? Και απαντας μονο περι ανεμων και υδατων μεχρι να βαρεθει ο αλλος και να σου πει δε συζηταω αλλο μαζι σου, για να του απαντησεις "ειναι που δεν εχεις επιχειρηματα απεναντι μου". Καλη εισαι
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οι παπιες που λεγαμε παραπανω...Τα ερωτηματα που σου θετω για πολλοστη φορα και παλι δεν απαντας, να υποθεσω οτι λογω μυωπιας δε τα βλεπεις εδω και κατι σελιδες? Και απαντας μονο περι ανεμων και υδατων μεχρι να βαρεθει ο αλλος και να σου πει δε συζηταω αλλο μαζι σου, για να του απαντησεις "ειναι που δεν εχεις επιχειρηματα απεναντι μου". Καλη εισαι Σιγα τα ερωτηματα που δεν μπορω να απαντησω κιολα ..εχω απαντησει ,αν δεν θυμασαι εσυ ,δεν σου φταιω εγω.
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγω το εχω ρωτησει εδω και μηνες το ιδιο πραγμα και ακομα περιμενω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Midi χαρά στο κουράγιο σου άνθρωπε μου. Κατσε και κοντευω σε γνωματευση σε λιγο
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σιγα τα ερωτηματα που δεν μπορω να απαντησω κιολα ..εχω απαντησει ,αν δεν θυμασαι εσυ ,δεν σου φταιω εγω. ΣΑΓΙΑ: Τι δεν θα μπορεις να κανεις με το να μην υπαρχει ασυλο?
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Midi χαρά στο κουράγιο σου άνθρωπε μου. Δεν χρειαζεται κουραγιο .Αγνοια κινδυνου χρειαζεται.. ΣΑΓΙΑ: Τι δεν θα μπορεις να κανεις με το να μην υπαρχει ασυλο? Δεν θα μπορουμε να ανταλλασουμε συνταγες μαζι.. :-D αυτα τα παραδειγματα που εδινα για τις διαμαρτυριες περι δικαιωματων μεταναστων τα θυμαστε;Ε εγω μπορει να θελω να παω στην διαμαρτυρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα