saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Περημενε ρε ινσομνιακ. Μπορουν ολες οι ιδεολογιες να εκφραστουν? Οπως εδω?: http://www.youtube.com/watch?v=7nMSKKeFrdc#t=8m30s http://www.youtube.com/watch?v=dhQQ-2DHm80 http://www.youtube.com/watch?v=xfn8ZG9rrw4 http://www.youtube.com/watch?v=myDDwnI5isg http://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg Αυτο ειναι εκφραση ιδεων? Αυτο το βλεπω εγω σαν τραμπουκισμο και μονο. Εγω παντως οταν ημουν στο πανεπιστημιο ετρεχα και δεν προλαβαινα με τα μαθηματα. Αυτα ολα τα ζωα του κωλου/αυριανος καρκινος της κοινωνιας ποτε προλαβαινουν να παρακολουθησουν μαθηματα? Τομ τραμπουκισμο που τον ειδες;Ενα βιντεο ειδα τα αλλα δεν επιχειρω κατι ζαβα που γωναζουν ενα συνθημα για 11 χρονια ειναι .Τι εγινε πριν 11 χρονια;Ποιος πηρε πρωταθλημα τοτε; Τι λες ρε? Αυτο ειναι διακηνηση ιδεων? Σε ενοχλει τι λεει ο Α? Δεν πας να του κανεις τον τραμπουκο οταν μιλαει γαμω τον αρη. Μιλας και εσυ καποια αλλη στιγμη και λες "παιδια ο Α δεν τα ειπε σωστα, εγω πιστευω αυτο γιατι εκεινο" Μετα απορουμε γιατι η χωρα ειναι μπουρδελο. Στην μαγειρικη εχουμε εναν κανονα. Απο τα σκατα, θα φτιαξεις σκατα. Οτι και να κανεις αμα δεν εχεις καλο προιον, δεν θα κανεις θαυματα, παντα στο τελος το καλυτερο προιον θα "τραγουδησει" πιο δυνατα. Δεν γινεται να λες "α γιατι η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο" οταν εχεις σπειρει σκατα καρπους. Παντα σκατα θα τρως. Τουφα ,του κατηχητικου εισαι παιδι μου;
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι λιγες φορες τα εχουν σπασει σε δημοτικα .Εξωσχολικοι ειναι.. Ναι χαίρω πολύ, εγώ ανέφερα το τι γίνεται σε καταλήψεις από τους ίδιους τους μαθητές. Και βέβαια όταν αυτοί μεγαλώσουν μάντεψε τί θα κάνουν στις σχολές τους, πόσοι από αυτούς θα πατήσουν πάνω στο άσυλο ασκώντας είτε υλική είτε ψυχολογική βία. Όλα αυτά δεν τα λέω για να συγκρίνω σχολεία με σχολές, αλλά γιατι προσπαθώ να καταλάβω πότε και πως όλοι αυτοί ξαφνικά απέκτησαν την μπασταρδεμένη ιδέα που έχουν για το άσυλο. Τούφα άστο boy, απ'ότι φαίνεται η διακίνηση ιδεών ισχύει μόνο για όσες ιδέες αρέσουν σε εμάς.
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το οτι γινεται πολιτικη συνελευση μεσα σε χωρο μορφωσης ας το καταπιω. Το οτι φωναζουν σαν ζωα συνθηματα λες και ειναι σε γηπεδο (δεν θα πω μπουρδελο, γιατι το μπουρδελο τουλαχιστον εχει καποιους κανονες) δεν ειναι ανταλλαγη γαμωιδεων οσο και να το θες. Με το να φημωνεις την ιδεα που ειναι αντιθετη απο την δικια σου σε κανει το λιγοτερο φασιστα. Και για να σε προλαβω, το "θελω ασυλο γιατι ισως θελω να παω σε διαδηλωση και δεν θελω να μπουν τα ματ" δεν ειναι ιδεα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εχει καποιος λινκ με ΟΛΟ τον νομο οπως ψηφιστηκε ?Θελω να τον διαβασω αυτες τις μερες
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το οτι γινεται πολιτικη συνελευση μεσα σε χωρο μορφωσης ας το καταπιω. Το οτι φωναζουν σαν ζωα συνθηματα λες και ειναι σε γηπεδο (δεν θα πω μπουρδελο, γιατι το μπουρδελο τουλαχιστον εχει καποιους κανονες) δεν ειναι ανταλλαγη γαμωιδεων οσο και να το θες. Με το να φημωνεις την ιδεα που ειναι αντιθετη απο την δικια σου σε κανει το λιγοτερο φασιστα. Και για να σε προλαβω, το "θελω ασυλο γιατι ισως θελω να παω σε διαδηλωση και δεν θελω να μπουν τα ματ" δεν ειναι ιδεα. Ναοι ανθρωποι ειστε ,μην ειστε τοσο αρτιοσκληρωτικοι .Ελεος ...συνθηματα φωναξανε ,δεν σκοτωσαν κανενα .Τι προτεινεις;Να τους βαλουμε ρασα και να διαβαζουν την κοινη διαθηκη 3 φορες την ημερα .Αυτα σε μοναστηρι..
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή το να απαιτείς από τους άλλους να ακούσουν την άποψή σου και μετά να εκφράσουν δημοκρατικά την δική τους, το debate με λίγα λόγια είναι του μοναστηρίου. Το ακούσαμε και αυτό.
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναοι ανθρωποι ειστε ,μην ειστε τοσο αρτιοσκληρωτικοι .Ελεος ...συνθηματα φωναξανε ,δεν σκοτωσαν κανενα .Τι προτεινεις;Να τους βαλουμε ρασα και να διαβαζουν την κοινη διαθηκη 3 φορες την ημερα .Αυτα σε μοναστηρι.. Φωναξανε συνθηματα σε χωρο που εχουν μαθημα οι αλλοι. Δηλαδη στα @@ μας το μαθημα σας σκατοφλωροι, δαπ και πασπ και αου αου. Για το οτι ο καθενας μπορει να μπει σε ενα πανεπιστημιο να κανει οτι θελει, γαργαρα. Μετα απορουσανε καποιοι γιατι δεν εχουμε ερευνα στα ελληνικα πανεπιστημια <=>γιατι σχολες σαν το πολυτεχνειο δεν ειναι στις 500 καλυτερες του πλανητη. Παω στοιχημα οτι ενα μεγαλο ποσοστο μαθητων δεν θα ξερει τι ωρες εχει μαθημα, αλλα ποτε θα βρεθει με την πολιτικη νεο-λερα θα το ξερει. Α και ποτε εχει εκδρομη και ποτε θα παρει τις σημειωσεις.
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Για να καταλάβω: Είμαστε σε χώρο συζητήσεων και έχουμε αντίθετη άποψη επάνω στο θέμα. Αν, την ώρα που εκφράζεις τις δικιές σου απόψεις, εγώ αρχίσω να ποστάρω επανειλλημένα συνθήματα, απειλές και βρισιές χωρίς να σε αφήσω να εκφραστείς, θα με δικαιολογήσεις αφού "ε άνθρωπος είναι"; Αν φάω μπάν για όλα αυτά θα πείς οτι ο μοντ ήταν φασίστας και αντιδημοκρατικός και μου στέρησε το δικαίωμα της επιβολ... διακίνησης ιδεών;
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή το να απαιτείς από τους άλλους να ακούσουν την άποψή σου και μετά να εκφράσουν δημοκρατικά την δική τους, το debate με λίγα λόγια είναι του μοναστηρίου. Το ακούσαμε και αυτό. Σαν συντηρητικοι 45αρηδες κανετε .Δεν δειχνει τιποτα τετοιο το βιντεο που ειδα .Μια χαρα υσηχα στην θεση τους καθοταν και φωναζαν το συνθημα τους .Δεν ξερω προβληματιζομαι .Τοσο νοι ανθρωποι τετοια συντηρικλα .Και ηταν και αυτα που λεγονταν πριν παλι απο εσενα Τουφα,νομιζω οτι πολλοι θελουμ λεει την χουντα πισω.Ο παπας να χοροστατησει μας λειπει και θα ειμαστε κομπλε .Υστερα μου αρεσει που συζηταμε για ελευθεριες και ασυλο .Ποιες ελευθεριες .Μου θελουν και συγκεντρωσεις και πολιτικες συζητησεις και τετοια τα παλιοπαιδα .Αντι νμα διοαβαζουν τα μαθηματα τους και να κοιμουνται απο τις 9 .Τηλεοραση απαγορευεται εννοειται .Του σατανα..
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σαν συντηρητικοι 45αρηδες κανετε .Δεν δειχνει τιποτα τετοιο το βιντεο που ειδα .Μια χαρα υσηχα στην θεση τους καθοταν και φωναζαν το συνθημα τους .Δεν ξερω προβληματιζομαι .Τοσο νοι ανθρωποι τετοια συντηρικλα .Και ηταν και αυτα που λεγονταν πριν παλι απο εσενα Τουφα,νομιζω οτι πολλοι θελουμ λεει την χουντα πισω.Ο παπας να χοροστατησει μας λειπει και θα ειμαστε κομπλε .Υστερα μου αρεσει που συζηταμε για ελευθεριες και ασυλο .Ποιες ελευθεριες .Μου θελουν και συγκεντρωσεις και πολιτικες συζητησεις και τετοια τα παλιοπαιδα .Αντι νμα διοαβαζουν τα μαθηματα τους και να κοιμουνται απο τις 9 .Τηλεοραση απαγορευεται εννοειται .Του σατανα.. Get your facts straight, ΔΕΝ αναφέρθηκα τόσο στα βίντεο, αλλά σε αυτό: Ναοι ανθρωποι ειστε ,μην ειστε τοσο αρτιοσκληρωτικοι .Ελεος ...συνθηματα φωναξανε ,δεν σκοτωσαν κανενα . Περιμένω να μου απαντήσεις στην προηγούμενη ρητορική μου ερώτηση.
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Get your facts straight, ΔΕΝ αναφέρθηκα τόσο στα βίντεο, αλλά σε αυτό: Περιμένω να μου απαντήσεις στην προηγούμενη ρητορική μου ερώτηση. Δεν ξερω ακπε πλεον τι να απαντησω .Νομιζω απλα ,οτι ανηκω σε αλλη σχολη ως προς την διαπαιδαγωγηση των παιδιων και γενικα των ανθρωπων απο εσας .Ειμαι πιο μοντερνα και μου αρεσει..
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω στο πανεπηστιμιο πηγα για να σπουδασω, οχι για να μπω σε πολιτικη παραταξη και να γινω ενας ακομα τσατσος οπως ολοι τους. Να το παμε και αξιοκρατικα? Γιατι να παει σε μια σχολη καποιος που θα παει για να μπει στην καθε πολιτικη νεολερα, και να μην παει καποιος που θελει να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. Γιατι να φαει ο καθε τραμπουκος πχ την δικια μου την θεση? Σου ακουγεται ομορφο αυτο? Δεν ξερω ακπε πλεον τι να απαντησω .Νομιζω απλα ,οτι ανηκω σε αλλη σχολη ως προς την διαπαιδαγωγηση των παιδιων και γενικα των ανθρωπων απο εσας .Ειμαι πιο μοντερνα και μου αρεσει.. Σαγια θα πω κατι βαρυ. Ευχομαι να παθεις κατι μεσα στο πανεπιστημιακο χωρο και να μην μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Να σε δω να δικαιολογεις καταστασεις τοτε.
saya Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω στο πανεπηστιμιο πηγα για να σπουδασω, οχι για να μπω σε πολιτικη παραταξη και να γινω ενας ακομα τσατσος οπως ολοι τους. Να το παμε και αξιοκρατικα? Γιατι να παει σε μια σχολη καποιος που θα παει για να μπει στην καθε πολιτικη νεολερα, και να μην παει καποιος που θελει να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. Γιατι να φαει ο καθε τραμπουκος πχ την δικια μου την θεση? Σου ακουγεται ομορφο αυτο? Κοιτα για εσενα αυτο ειναι τραμπουκισμος .Εγω δεν βλεπω τραμπουκοσμο ομως και αντικειμενικα δεν ειναι κιολα ..τελος παντων.Αν παω σε φανατικο παπα και του πω οτι οι κοντες φουστες δεν ειναι αμαρτια μπορει και να με αφορισει .Ο κθενας με τις αποψεις του. Εγω ξερω στο πανεπηστιμιο πηγα για να σπουδασω, οχι για να μπω σε πολιτικη παραταξη και να γινω ενας ακομα τσατσος οπως ολοι τους. Να το παμε και αξιοκρατικα? Γιατι να παει σε μια σχολη καποιος που θα παει για να μπει στην καθε πολιτικη νεολερα, και να μην παει καποιος που θελει να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. Γιατι να φαει ο καθε τραμπουκος πχ την δικια μου την θεση? Σου ακουγεται ομορφο αυτο? Σαγια θα πω κατι βαρυ. Ευχομαι να παθεις κατι μεσα στο πανεπιστημιακο χωρο και να μην μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Να σε δω να δικαιολογεις καταστασεις τοτε. Λες να περασω μεσα και να με δειρουν τα μωρα με τα ταμπουρλα;
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Θα πας εσυ στον χωρο του παπα να του πεις οτι αυτο που πιστευει ειναι μαλακια ή θα κανεις εσυ μια ομιλια σε καποιον αλλο χωρο και θα παρουσιασεις την ιδεα σου? Ελα τωρα που γυριζει ποιο απο τα 2 ειναι σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα