msakis01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 with all the respect γιατί να επιλέξω sata II όταν υπάρχει ο sata III και επίσης γιατί να επιλέξω buffer size 32mb όταν υπάρχει 64mb....επίσης η κάρτα λες ότι είναι για επαγγελματική χρήση....άρα την προτείνεις επειδή την θεωρείς καλύτερη από την 6970 παρά το γεγονός ότι είναι 100+ευρώ κάτω σε τιμή....Συγνώμη παιδιά αν το κουράζω αλλά πραγματικά είμαι 26 ετών και θέλω επιχειρήματα για να πειστώ για κάτι....χωρίς να θέλω να θίξω κανένα πάντα with L.O.V.E. όπως έλεγε και ο MJ Εννοείς αν κατάλαβα καλά ότι η έκδοση του autocad για Mac έχει μικρότερες απαιτήσεις από την έκδοση για pc....πάντως στο επίσημο site της εν λόγο εταιρίας δεν έχει χωριστά απαιτήσεις για Mac και για pc....Άσε που τώρα είδα και εγώ τα requirements και ψιλοφρίκαρα.... Δεν ξερω για το autocad αλλα αυτο που ξερω γενικα στης εφαρμογες εχει λιγοτερες απιτησεις ενα mac...
kostas_six Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω για το autocad αλλα αυτο που ξερω γενικα στης εφαρμογες εχει λιγοτερες απιτησεις ενα mac... μάλλον εννοείς ότι οι εφαρμογές έχουν λιγότερες απαιτήσεις σε ένα mac και όχι ότι το mac έχει λιγότερες απαιτήσεις....θα μπορούσες να μου δόσεις ένα παράδειγμα εφαργμογής?Ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως....
msakis01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μάλλον εννοείς ότι οι εφαρμογές έχουν λιγότερες απαιτήσεις σε ένα mac και όχι ότι το mac έχει λιγότερες απαιτήσεις....θα μπορούσες να μου δόσεις ένα παράδειγμα εφαργμογής?Ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως.... Λοιπον ειδα διαφορα σε μερικες εφαρμοφες : adobe photoshop,vlc player,toast γραφοντας dvd ποτε μα ποτε δεν μου εκαψε εστω και ενα dvd, ταυτοχρονα δουλευοντας και με το ιντερνετ - η βλεποντας ταινια.Απο παιχνιδια το call of dyti3 στο pc ζηταει περισσοτερα χαρακτηριστικα ειδηκα σε καρτα φραφικων.Ειναι και αλλα που δεν τα θυμαμαι....
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 with all the respect γιατί να επιλέξω sata II όταν υπάρχει ο sata III και επίσης γιατί να επιλέξω buffer size 32mb όταν υπάρχει 64mb....επίσης η κάρτα λες ότι είναι για επαγγελματική χρήση....άρα την προτείνεις επειδή την θεωρείς καλύτερη από την 6970 παρά το γεγονός ότι είναι 100+ευρώ κάτω σε τιμή....Συγνώμη παιδιά αν το κουράζω αλλά πραγματικά είμαι 26 ετών και θέλω επιχειρήματα για να πειστώ για κάτι....χωρίς να θέλω να θίξω κανένα πάντα with L.O.V.E. όπως έλεγε και ο MJ Η διαφορές ανάμεσα στο sata 2 με το sata 3 είναι πολύ μικρές σους hdd σκληρούς δίσκους ενώ στους ssd (οπού σου έβαλα και στην σύνθεση sata 3) βλέπουμε αρκετές διαφορές και σε ταχύτητα ανάγνωσης άλλα και εγράφης. Όσον αναφορά την κάρτα γραφικών περίμενε να βρω κάποιο συγκριτικό στο internet
elpadrino Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη... Φιλε μου αν πράγματικα είσαι διατεθειμένος να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω και θες το μηχάνημά σου να είναι για τη δουλειά σου, θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα Mac Pro (4πυρηνο, 6πυρηνο, 8πυρηνο, 12πυρηνο όποιο θες. Αν και για να μη ξεφυγεις με τα χρήματα και το 4πυρηνο μια χαρα είναι). Πίστεψε με, επειδή κι εγώ Mac Pro εχω για τη δουλειά μου, απλά δεν υπάρχουν οι επιδόσεις του. Επίσης είναι σε αρκετούς τομείς αναβαθμίσιμο (μνήμες, κάρτες κτλ) και θα σε βγάλει για πολλά χρόνια. Αν αργότερα κιόλας θες ασχοληθείς περισσότερο και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς ακόμα και τους επεξεργαστές να αλλάξεις! Αν και νομίζω οτι αυτο δεν θα χρειαστεί ποτέ... Τέλος αν δεν το βιαζεσαι πάρα πολύ κανε υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου - αρχές Αυγούστου που θα βγει το καινούριο το οποίο κατα 99,9% θα έχει και τουλάχιστον μια θύρα thunderbolt (εκτός απο καινούριους επεξεργαστές κτλ). Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το thunderbolt ή να έχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη τελευταία γενιά επεξεργαστων, θα σου πρότεινα και πάλι να περιμένεις το καινούριο και να πάρεις το τρέχον μοντέλο σε πολύ καλή τιμή. Γιατί ολο και κάποιο μαγαζί στοκάρει κανά-δυο και μετά αναγκάζονται να τα δώσουν σε καλύτερες τιμές.
gaig Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 @msakis01.....πραγματικά ψάχνω έναν άνθρωπο να με πείσει να πάρω τον iMac αλλά επειδή είμαι άνθρωπος των αριθμών θέλω να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό που λες....Γιατί είναι καλύτερος ο iMac από την σύνθεση????Γιατί στα χαρτιά τουλάχιστον τον βλέπω για πιο κάτω....PS.Respect όσον αφορά το design και την ποιότητα εικόνας....Ελπίζω να μην κουράζω.... δεν υπαρχουν αριθμοι στους fanboyσμους, trolling, flames, κτλ.. Το pc που θα φτιαξεις θα εχει σιγουρα μεγαλυτερες επιδοσεις απο το mac. Και αν λεφτα υπαρχουν, οπως λες, παρε την 27αρα Cinema Display για να εχεις και κατι απο mac. Βεβαια, η αντιστοιχη της dell ισως ειναι και καλυτερη σε ποιοτητα. Και ανθρωπος των αριθμων δεν εισαι.. Αν ησουν θα ειχες ηδη επιλεξει.
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Προσωπικά θα επέλεγα έναν iMac 27άρη. Δεν θα το μετανιώσεις...
kostas_six Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Τελικά κατέληξα στο Pc και θα χτυπήσω και ένα ipad2 για να έχω και κάτι από apple...
pavlospav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μη χαρίσεις τα λεφτά σου στην ψωνίσμένη απλ. Δεν αξίζει. Το έχουν παρακανεί με τισ τιμές. Με τα λεφτά που έχει το αι........πέρνεις κλάσεις ανώτερο πισι. Κ πρόσθεου πες μου ένα λόγο να πάρεις αιπαντ!?! Πάρε αιφον αν δεν έχεις. Μόνο αυτό αξίζει αν κ αυτό είναι πολύ ακριβό. Πολύ καλή η σύνθεση του ραφαήλ αν και πιστεύω πως είναι μικρο το τροφοδότικό κ υπερβολικές οι μνήμες.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μόνο η 27άρα οθόνη, το OSX και το All ine One - minimal, είναι εμπειρία! Σε τιμή από 1400Ευρώ, έστω και i3! Ωραίο το PC και εγώ δεν το αλλάζω, αλλά θεωρώ ότι πλέον και ένας iMac ή κάτι τέλος πάντων που να τρέχει OSX είναι ωραία φάση!
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μη χαρίσεις τα λεφτά σου στην ψωνίσμένη απλ. Δεν αξίζει. Το έχουν παρακανεί με τισ τιμές. Με τα λεφτά που έχει το αι........πέρνεις κλάσεις ανώτερο πισι. Κ πρόσθεου πες μου ένα λόγο να πάρεις αιπαντ!?! Πάρε αιφον αν δεν έχεις. Μόνο αυτό αξίζει αν κ αυτό είναι πολύ ακριβό. Πολύ καλή η σύνθεση του ραφαήλ αν και πιστεύω πως είναι μικρο το τροφοδότικό κ υπερβολικές οι μνήμες. Το τροφοδοτικό είναι αρκετό δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω αφού απαιτητική κάρτα γραφικών δεν έχει .Η χρήση στο pc είναι autocad,3d max και γενικά βαριά προγράμματα που θέλουν αρκετή μνήμη ram.
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πάντως αν πας σε PC με την U2410, δώσε 150€ ακόμα για την U2711 τώρα που ανέβηκε η πρώτη και έπεσε η δεύτερη, δε θα το μετανιώσεις. Και θα έχεις την ανάλυση του iMac που θες, το οποίο φοράει το ίδιο panel με τη U2711, με AG Coating βέβαια, αλλά σαφώς ευρύτερα Gamut.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πάντως αν πας σε PC με την U2410, δώσε 150€ ακόμα για την U2711 τώρα που ανέβηκε η πρώτη και έπεσε η δεύτερη, δε θα το μετανιώσεις. +1 Τουλάχιστον μία 27άρα!
ThanosA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 imac εγω θα επαιρνα στη θεση σου και imac εχω....απο windows μακρυα ...εκτος και αν επιχειρησεις να βαλεις hackintosh ....αλλα και παλι δεν ειναι το ιδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.