feodor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλησπερα Θα ηθελα να αγορασω ενα UPS Εχει να προτεινει καποιος κανενα σχετικα φθηνο και αξιοπιστο? Σας ευχαριστω προκαταβολικα
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εκτός στο τι θέλεις να βάλεις επάνω στο ups και πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις.
feodor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Οκ λοιπον, να πως εχει το πραγμα Το ups ειναι για ενα φιλο μου, ο ποιος εχει λαπτοπ. Sony vaio τριετιας με core duo επεξεργαστη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για το τελευταιο. Θα τον ρωτησω για να μαθω ακριβως τη σειρα. Το λειτουργει απευθειας απ το ρευμα (για καποιο λογο δεν εχει μπαταρια) και φοβαται μηπως του παθει τπτ κατα τις διακοπες ρευματος. Γι αυτο και θελει το ups. Τα χρηματα που δινει ειναι 40 με 50 ευρω. Ενταξει, αμα ξερετε καμια καλη περιπτωση με 60, ριξτε την στη συζητηση. Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω. Υπαρχουν ups, που αν τους τελειωσει η αυτονομια ρευματος ενω το pc δουλευει, να κλεινει αυτοματα το pc? To ρωταω γιατι το ειχα ακουσει παλια απο ενα παιδι, αλλα δνε ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα. Αυτα Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια
trelomhxmhx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 αυτό που ζητάς με το σβήσιμο του υπολογιστή λογικά γίνεται μέσω του λογισμικού του και προφανώς πρέπει να πάρεις ups που να παρέχει σύνδεση με το pc http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=ups&page=1&price_max=60&price_min= από δω τίποτα δε θα βρεις σε καμιά ηχηρή μάρκα αυτό της konig δεν είναι κακό (δεν είναι ηχηρή αλλά αξιόλογη) το πιο φθηνό στα 27€ είναι αγνώστου πατρός μετά πας στα nilox τα οποία δεν ξέρω τι κουμάσια είναι και έτσι το πιο φθηνό που μπορώ να εγγυηθώ είναι της lamtech στα 42€ μόνο και μόνο επειδή έχω ένα στα 1000VA και μέχρι στιγμής δεν μου χει κάνει κανένα πρόβλημα ούτε ζεσταίνεται ούτε με χει αφήσει ποτέ και μάλιστα με έχει σώσει από αυτές τις απότομες (αυξο)μειώσεις της τάσης που συμβαίνουν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και προ ups μου έσβηναν το pc χωρίς να ξέρω ποιες ήταν επιπτώσεις αυτού
feodor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Σ ευχαριστω φιλος Θα τις εχω υποψη τις επιλογες που προτεινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.