Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει e-shop στην Ελλάδα που να έχει ξενόγλωσσα βιβλία φαντασίας?
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ αλλά δεν έχει αυτά που θέλω. Άσχετο, αλλά στο Amazon μπορώ να κάνω αγορά με Prepaid Visa?
salazar1991 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει e-shop στην Ελλάδα που να έχει ξενόγλωσσα βιβλία φαντασίας? Το papasotiriou εχει αρκετα ξενογλωσσα βιβλια..Ριξε μια ματια
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Έριξα μια ματιά και εκεί όπως και στο Amazon αλλά ρε παιδιά η διαφορά στις τιμές είναι τραγική.. Δηλαδή πως δικαιολογείτε να βρίσκω τα 3 βιβλία που θέλω στο Amazon με 19ε μαζί με τα μεταφορικά ενώ στον Παπασωτηρίου πχ να κοστίζουν 35ε χωρίς μεταφορικα?..
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τότε γιατί ψάχνεις ελληνικό e-shop και δεν τα παίρνεις κατευθείαν από εκεί; Ναι, μπορείς με prepaid στο amazon.
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Προσπαθώ πάντα να υποστηρίζω Ελληνικές προσπάθειες.. Αλλά από οτι φαίνεται για Amazon.co.uk πάω..
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν η ελληνική προσπάθεια συνοδεύεται από γδάρσιμο, thanks but no thanks. Το τσάμπα πέθανε. Για να μην μιλήσω για τη συμπεριφορά 15 καρδιναλίων που έλαβα την τελευταία φορά που πήγα σε γνωστό κεντρικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης πο φέρνει ξενόγλωσσα, και φυσικά δεν με ξαναείδαν. Παρεμπιπτόντως, μπορείς να πάρεις και από amazon.com (στέλνει βιβλία παρόό που είναι αμερική), και ένα καλό site για βιβλια είναι επίσης το the book depository, με πολύ καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά.
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δηλαδή τι σου είπαν στο κεντρικό βιβλιοπωλείο?
DhZou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν έχεις κοντά σου κάισσα μπορείς να πας να δεις, αλλιώς amazon. Εγώ απ το amazon τα παίρνω που είναι και πολύ πιο φτηνα.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Με κοιτούσαν λες και μου κάνουν χάρη, λες και έπρεπε να τους κάνω πάνω από 500ε τζίρο για να ασχοληθούν, Επίσης, επειδή εκείνη την ώρα μου φάνηκε ακριβή η παραγγελία (για αυτούς τους γαλαζοαίματους μάλλον ψίχουλα πρέπει να ήταν), τους είπα ότι πρέπει να το σκεφτώ λιγάκι. Όταν επέστρεψα (καθαρά επειδή μου έδωσε συγκεκριμένες μέρες παραλαβής, κάτι που δεν μπορείς να έχεις όταν κάνεις παραγγελίες μόνος), δεν ασχολήθηκαν καθόλου, σε στυλ "το έχασες το τραίνο τώρα". Να δω αν πάω τώρα πως θα μου φερθούν, που το βιβλίο έγινε είδος πρώτης ανάγκης και κάνουν όλοι ουρές στα βιβλιοπωλεία. :X Oh, wait: δεν θα ξαναπάω.
Merdock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ναι αλλά δεν έχει όλα τα προϊόντα.Καλύτερα πέρνα από κάποιο μαγαζί ή πάρε τηλέφωνο.
Darky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 http://www.bookdepository.co.uk/ χωρις εξοδα αποστολης και χαμηλες τιμες σε επιπεδο amazon
Traumatias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Υπάρχει επίσης το Solaris το οποίο έχει μεγάλη ποικιλία σε βιβλία φαντασίας και έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Μετά πρωτοπορία, δεν ξέρω από ξενόγλωσσα τι ποικιλία έχει αλλά από ελληνικά είναι άπειρα... Επίσης υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο με ξενόγλωσσα στην Ακαδημίας στο ύψος της Μπενάκη, έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν θυμάμαι πως λένε το βιβλιοπωλείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.