FedonasP Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 lol ναι και εγώ τις είδα αυτές... στις γωνιές στην βουλή έχου δει όμως και αγοράκια μαζί τους λέτε να τα αγοράκια αυτά να είναι "του αλλου στρατοπέδου" και να ζητήσανε και αυτά τηλεφωνα από τους μπάτσους?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πωπω πολυ τρεξιμο σημερα. Μα να μπουνε στην πλατεια οι γελοιοι? Για να βγουνε μετα απο 7 λεπτα? Τι ηταν αυτο? Επιδειξη δυναμης και καλα? Ενας θεος ξερει πως δεν σκοτωθηκαμε εκει στις σκαλες στο Μετρο. Πριν το μπραφ βεβαια γινοταν σκοτωμος στο κατω μερος του Συνταγματος (οπως και την Τριτη δηλαδη) και οι τυποι που πεταγαν πετρες τρεχαν παντα μεσα στην πλατεια για καλυψη. Δεν ξερω αν υπηρχε αλλος τροπος να τους μαζεψουν αυτους* (που υποτιθεται οτι ηταν η δουλεια τους) αλλα τα δακρυγονα και αυτη η πολιορκια της πλατειας ολο το μεσημερι δεν ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ σωστος τροπος. Συνεχεια ριχναν δακρυγονα μεσα στην πλατεια, ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και το χειροτερο δεν ηταν αυτο. Γιατι πες ξερω'γω πως εισαι καχυποπτος ΒΛΑΚΑΣ και λες οτι καλα καναν και μπηκαν στην πλατεια και τους απωθησαν ολους μεσα στο Μετρο για να μην συνεχισουν να πετανε πετρες καποιοι στην Σταδιου, Οθωνος, Φιλλεληνων, και σια. Φαφαριες μεντολες βεβαια αλλα ας το δεχτω ως επιχειρημα. Μετα το πεσιμο στην πλατεια ομως και αφου ησυχασαν λιγο τα πραματα, ανεβηκαμε πανω στην Αμαλιας να παρουμε λιγο αερα και να κατσουμε εκει μπροστα να ξεκουραστουμε. Υπηρξαν κατι αψιμαχιες μεταξυ διαδηλωτων (μην πετατε πετρες τους δινεται αφορμη καποιοι, ριξαν δακρυγονα πριν γινει το οτιδηποτε πρεπει να αμυνθουμε οι αλλοι), τελοσπαντων οχι τιποτα σοβαρο. Ε δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα οι μπατσοι αποφασισαν οτι στην Αμαλιας πανω δεν πρεπει να ειναι κανεις και μας τρεξαν μεχρι το Πανεπιστημιο. Μας ΤΡΕΞΑΝ ομως. Και μιλαμε για τον κοσμο που ηταν εξω απο τη Βουλη. Δεν επεσαν ποτε πετρες εκει. Ποτε κατα τη διαρκεια της ημερας. Εμεις στριψαμε και πηγαμε στην Ακαδημιας εξω απο την Νομικη, το υπολοιπο πληθος το τρεξανε στην Ομονοια. Εντωμεταξυ κατι αναλογο γινοταν και κατω στην Σταδιου γιατι υπηρχε και εκει κοσμος. Εδιωχναν τον κοσμο απο το Συνταγμα πολυ απλα. Και ολοι αυτοι που ημασταν στην Αμαλιας μεσα σε 45 λεπτα μας διασκορπησαν σε Προπυλαια και πανω Κολωνακι μεχρι Ομονοια. Και απ'οσο ειδα και εμαθα το ιδιο γινοταν και κατω Ερμου και Μοναστηρακι οπου Δελταδες επιτεθηκαν ακομα και στην Μητροπολεως. Παλι καλα που'χαμε μασκες και γυαλια εμεις, τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν μπορουσαν να ανασανουν. Χημικος πολεμος παντως. Ανα διαστηματα που τα ριχναν με το κιλο δεν εβλεπες πουθενα λογο καπνου. *που ηταν παρα πολλοι ομως. Δηλαδη εκτος απο τους μπαχαλακηδες-χομπιστες που φαινοντουσαν οτι το απολαμβανουν το σκηνικο (αναμεσα σε αυτους και πολλα πιστιρικια φυσικα, οχι ομως τοσα οσα παλιοτερες φορες) υπηρχε και παρα πολυς απλος κοσμος που πεταγε πετρες. Και ξαναλεω, ο αριθμος τους ηταν αρκετα μεγαλος ειδικα αν σκεφτειτε οτι γινοντουσαν τετοια σκηνικα σε 3 σημεια ταυτοχρονα. Μια πρεπει να ειναι η απαντηση στην συμπεριφορα της αστυνομιας παντως. Βενζινη και φωτια.
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 που ειναι εκεινος ο καθυστερημενος που εγραφε οτι τα ξυλα τα μαζευαν τα ματ για να μη τα πιασουν αναρχικοι?
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλά εντάξει, καδρόνι κ μπουκάλι πλέον, και τον κάθε κωλόμπατσο αλλά ΚΑΙ την οικογενειά του ξεκλήρισμα κατευθείαν. Σιχαμεροί ε σιχαμεροί....
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οοοοχιι τα ματ δεν μπηκανε κατα τα αλλα στο μετρο Link δεν μπηκανε απεξω την πεταξανε αλλα γενικα εχει πολυ γελιο το παιχνιδι μου σκας μια σου σκαω μια κανεις ενα βημα μπροστα κανω ενα βημα πισω κτλ
rikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 δεν μπηκανε απεξω την πεταξανε αλλα γενικα εχει πολυ γελιο το παιχνιδι μου σκας μια σου σκαω μια κανεις ενα βημα μπροστα κανω ενα βημα πισω κτλ Viper : Η ψυχραιμη φωνη του insomnia
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως απορώ με τα αναρχόπουλα... Γιατί όταν τρέχει κατά πάνω τους ένας - δύο μπάτσοι... εκείνοι γίνονται μπουχός; Αντί να του ορμήσουν και αυτοί, να του πάρουν ασπίδα, κράνος κτλ κτλ κτλ; Στις φάσεις που παίζονται από TV, οι μπάτσοι που την πέφτουν είναι λιγότεροι από τα αναρχόπουλα, στα στενάκια ή σε μεμονωμένες φάσεις και όχι στο κύριο μπάχαλο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μηνύματα που προτρέπουν σε εγκληματικές πράξεις διαγράφονται και επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως απορώ με τα αναρχόπουλα... Γιατί όταν τρέχει κατά πάνω τους ένας - δύο μπάτσοι... εκείνοι γίνονται μπουχός; Αντί να του ορμήσουν και αυτοί, να του πάρουν ασπίδα, κράνος κτλ κτλ κτλ; Στις φάσεις που παίζονται από TV, οι μπάτσοι που την πέφτουν είναι λιγότεροι από τα αναρχόπουλα, στα στενάκια ή σε μεμονωμένες φάσεις και όχι στο κύριο μπάχαλο. γιατι ειναι ανοργανωτοι. και εκτος αυτου οι μπατσοι εχουν και οπλα..δε ρισκαρεις. καμια καλη πατεντα θα ηταν ενα διχτυ να τους πιασεις μεσα
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Viper : Η ψυχραιμη φωνη του insomnia you are very king.jpg
Dropsreef Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάρω εδώ η στο ανάλογο topic: Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή http://www.youtube.com/watch?v=GiGuakpGfE8
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αυτή η Μακρή μου προκάλεσε πονοκέφαλο , πραγματικά.. (έχε χάρη που δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.