Προς το περιεχόμενο

Γενικευμενη συρραξη στο Συνταγμα τωρα...

rikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπουκάλι άμστελ με μίνιο ΑΣΗΜΙ για βάρκες και τριμμένο αλουμίνιο μέσα και πέταμα στην ωραία κεραία που είναι μεγάλος και ιδανικός στόχος. Τον πούλο το όπλο. Έτσι απλά. Αν ήταν αποτελεσματικό θα το χρησιμοποιούσαν περισσότερο.

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να πάθει κανένα κοκο μπλόκο το μηχάνημα και να κάνει τους διαδηλωτές ψητούς, να δούμε μετά που θα κρυφτούν και ποιος θα τους γλυτώσει.

Δημοσ.

Mπουκάλι άμστελ με μίνιο ΑΣΗΜΙ για βάρκες και τριμμένο αλουμίνιο μέσα και πέταμα στην ωραία κεραία που είναι μεγάλος και ιδανικός στόχος. Τον πούλο το όπλο. Έτσι απλά. Αν ήταν αποτελεσματικό θα το χρησιμοποιούσαν περισσότερο.

Να πω και γω τη χαζομάρα μου ...

Άν φορέσεις μεταλλικό ρούχο (σαν τις πυράντοχες τον πυροσβεστών πχ) έχει πρόβλημα ?

... και ακόμα πιο δραστικά από την wifi-molotof δε θα ήταν καλύτερο να ξαναστήλεις την "ακτίνα" πίσω στην πηγή της πχ με κάτι σαν πιάτο ?

Δημοσ.

Έχω πεθάνει... Σούλα τρεεε-εεε-εεχα να δεις τι κάνουν. ,

Ήθελα να κατέβω στο λιβάδι αλλά τώρα μπααα-αα-ααα. :D

Περίμενα το κογιότ να περάσει πίσω από την αστυνομία, στον προαύλιο χώρο του σφαγείου. Για την προστασία του πάντα.

Δημοσ.

Η αγανάκτιση πιστεύω δεν φτάνει....Ο έλληνας πρέπει να φτάσει σε έσχατο σημείο....

Σε σημείο πτώχευσης , και σε σημείο που όλες οι καταθέσεις του , και οι μισθοί του θα δεσμευτούνε....

Τότε , όταν θα ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαί , τότε θα δείς ότι γίνανε στην Αλβανία το '90.

Γιαγιάδες με μολότωφ , αστυνομικούς να πετάνε τα όπλα , στρατιωτικους να τα παρατάνε , να κάνουνε ντου στις οπλαποθήκες με τα G3 και να βγένουνε έξω μέχρι και οι φυλακόβιοι.

Και εκει , θα φύγουνε πραγματικά με ελικόπτερο...αν προλαβουνε....

Επιστημονική φαντασία? Χμ....Ισως....

Δείτε λίγο τι έγινε στην Αργεντινή.

Όσο για τα όπλα που ετοιμάζουνε.....Λίγο ασφυξιογόνα ( όχι δακρυγόνα , είναι ντεμοντέ και για κανα γαυροβαζέλικο αγώνα) , λίγο αντλίες νερού , λίγο πλαστικές σφαίρες , λίγο αποδιοπομπαία τραγιά που θα μπούνε φυλακή για να τρομάξουνε οι γύρω , λίγο λίγο λίγο...........

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου......τον πεινασμένο να φοβάσαι...

Είναι ικανός για τα πάντα , και δεν μασάει τίποτε....γιατί πολύ απλά δεν έχει τίποτε να χάσει!

Δημοσ.

Η αγανάκτιση πιστεύω δεν φτάνει....Ο έλληνας πρέπει να φτάσει σε έσχατο σημείο....

Σε σημείο πτώχευσης , και σε σημείο που όλες οι καταθέσεις του , και οι μισθοί του θα δεσμευτούνε....

Τότε , όταν θα ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαί , τότε θα δείς ότι γίνανε στην Αλβανία το '90.

Γιαγιάδες με μολότωφ , αστυνομικούς να πετάνε τα όπλα , στρατιωτικους να τα παρατάνε , να κάνουνε ντου στις οπλαποθήκες με τα G3 και να βγένουνε έξω μέχρι και οι φυλακόβιοι.

Και εκει , θα φύγουνε πραγματικά με ελικόπτερο...αν προλαβουνε....

Επιστημονική φαντασία? Χμ....Ισως....

Δείτε λίγο τι έγινε στην Αργεντινή.

Όσο για τα όπλα που ετοιμάζουνε.....Λίγο ασφυξιογόνα ( όχι δακρυγόνα , είναι ντεμοντέ και για κανα γαυροβαζέλικο αγώνα) , λίγο αντλίες νερού , λίγο πλαστικές σφαίρες , λίγο αποδιοπομπαία τραγιά που θα μπούνε φυλακή για να τρομάξουνε οι γύρω , λίγο λίγο λίγο...........

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου......τον πεινασμένο να φοβάσαι...

Είναι ικανός για τα πάντα , και δεν μασάει τίποτε....γιατί πολύ απλά δεν έχει τίποτε να χάσει!

σωστα.ακριβως αυτο ειναι που το Συστημα τρεμει: οι Αγανακτισμενοι να γινονται Απελπισμενοι. γιατι τοτε ειναι που θα πεσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...