BritGreek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γεια χαρά σε όλους. Έχω αρκετά cd-roms με εκπαιδευτικό λογισμικό, τα οποία είναι κλειδωμένα είτε με securom είτε με laserlock. Έχω αγοράσει και το clone cd και το alcohol, ακριβώς για να κάνω αντίγραφα ασφαλείας, θέλοντας να προστατέψω τα πρωτότυπα. Δυστυχώς, ακόμα και με το alcohol και τις σωστές ρυθμίσεις, τα αντίγραφα δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα cd-roms κάποια στιγμή να καταστρέφονται και να τα αγοράζω ξανά και ξανά, επειδή μ' αυτά ασχολούνται τα παιδιά μου. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνω αντίγραφα ασφαλείας που να λειτουργούν, γιατί έχω βαρεθεί να πετάω άχρηστα cds και να τρέχω στα βιβλιοπωλεία για να αγοράσω ξανά τα εκπαιδευτικά cdroms για τα παιδιά μου. Έκανα αναζήτηση στο google, αλλά δεν με καλύπτει καμία από τις λύσεις που δίνουν. Μέχρι τεχνικό-προγραμματιστή έφερα στο σπίτι, μόνο και μόνο για να μου πει "ναι, σωστά, δεν αντιγράφονται". Παρακαλώ, όποιον ξέρει, να με βοηθήσει γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους... Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.