Προς το περιεχόμενο

Σπυράκια(ερεθισμός) μετά το ξύρισμα ηβικής περιοχής και κοιλιάς

Jonny Depp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ειμαι ανδρας 26 ετων

Πριν αρχίσω να πω οτι πηγα ήδη σε ιατρό-δερματολόγο

Πριν 12 μέρες περίπου ξυρίστικα για 1η φόρα στην ηβική περιοχή και στην κοιλία και στο στήθος.

Το θέμα είναι οτι δεν ήξερα και ξυριστικα με μία ανδρική ξυριστική μηχανή mach3 την οποία την χρησιμοποιούσα 4 μηνες στο πρόσωπο πριν.

Τελος παντων μετά απο κάποιες ώρες έβγαλα ερεθισμούς (κόκκινα μικρά σπυράκια).Τα έβγαλα στην κοιλιά και πάνω απο την περιοχή του ανδρικού μορίου μου.

Πήγα την επόμενη μέρα σε δερματολόγο ,με είδε και μου γραψε μια αλοιφή,την fucicort.Την οποία την έβαζα για 8 μέρες χωρίς να δω κανένα αποτέλεσμα.

Υστερα αφου τελείωσα την αγωγή με την fucicort, πήγα σε άλλη δερματολόγο ,με είδε κι αυτή και της είπα οτι είχα πάει σε άλλη δερματολόγο πριν και μου γραψε την fucicort.Και τότε μου είπε να πάρω το υγρό "dalacin".

Ε εδώ και 3 μέρες βάζω και την dalacin και δεν εχω δει κανένα αποτέλεσμα ουτε με αυτην.

Τι άλλο να κάνω? έχω αγανακτήσει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως εχουν γυρισει μεσα οι τριχες;

παντως το παλιο ξυραφι στην εκανε κατα πασα πιθανοτητα την δουλεια. αλλη φορα καινουργιο και να το βρεχεις με καυτο νερο.

Δημοσ.

Τώρα που το ξαναπαρατήρησα είδα οτι έχουνε γυρίσει προς τα μέσα άλλα μόνο 3-4 τρίχες.

Η δερματολόγος η 2η μου είπε οτι είναι θυλακίτιδα.

Αν έχουνε γυρίσει προς τα μέσα τι πρέπει να κάνει κάποιος?

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πόση την έχεις;

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε τα χω παίξει ,εχω βγάλει κοκκινα σπυράκια και δε φεύγουνε εδω και 13 μερες ουτε με αλοιφή

εχουν γυρισει στανταρ οι τριχες μεσα. αυτο ειναι νομιζω η θυλακιτιδα. την γαμησες, για να ηρεμισει πρεπει να βγουν οι τριχες εξω.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 30 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πόση την έχεις;

39.jpg

Δημοσ.

και με τι τρόπο θα τις βγάλω?

υπαρχουν κρεμες γι αυτο, πρεπει να σου εδωσε τετοια η γιατρος σου. αλλιως σπλατερ αλλα με τετοιο εκτεταμενο ερεθισμο δεν θα στο συνιστουσα.

Δημοσ.

Αν έχουνε γυρίσει προς τα μέσα τι πρέπει να κάνει κάποιος?

ειχα εναν συμμαθητη

καποτε

δεν μπορουσε να κατσει μια μερα

μετα τον χανω για κανα μηνα

ξαναρχεται στην ταξη και κουτσαινε

long story short

ειχε γυρισει μια κωλοτριχα μεσα στο κωλομαγουλο

και τον χειρουργησανε για να την βγαλουνε

καλημερα

Δημοσ.

Μην πας και βγάζεις μόνος σου τις τρίχες έξω, θα επιμολυνθεί και θα τρέχεις.

Να βάλεις τη dalacin όσες μέρες σου είπε ο δερματολόγος και μετά να πας στον ίδιο, να τα δει και να σου πει. Μπορεί να σου δώσει αντιβίωση από το στόμα ή κάτι άλλο, κρίνοντας από την πορεία. Μην πηγαίνεις συνέχεια σε άλλον γιατρό, καλό είναι να βλέπει ο ίδιος την εξέλιξη.

Δημοσ.

Τι είναι το σπλατερ?By the way, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα ξαναπάω στην δερματολόγο μου να τις πω οτι γύρισαν οι τρίχες να μου δώσει την σωστη κρέμα.

Δημοσ.

Τι είναι το σπλατερ?By the way, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις θα ξαναπάω στην δερματολόγο μου να τις πω οτι γύρισαν οι τρίχες να μου δώσει την σωστη κρέμα.

αυτο που λεει ο φιλιπος απο πανω, αλλα μην το κανεις. αν ηταν για μια τριχα παει στο διαολο αλλα εσυ εχεις γεμισει και θα παθεις χοντρη ζημια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...