mercu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, όταν κάποιος δεν πληρώση κλήση δημοτικής αστυνομίας 80ευρώ(εντός 10 ημερών 40ευρώ), το ποσό των 80 προστίθεται στις φολογικές του υποχρεώσεις; Αν ναι, μένει ακέραιο το 80 ή αυξάνεται σταδιακά; όπου λέω "πληρώση" εννοώ "πληρώσει" κι όπου λέω "φολογικές" εννοώ "φορολογικές"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, όταν κάποιος δεν πληρώση κλήση δημοτικής αστυνομίας 80ευρώ(εντός 10 ημερών 40ευρώ), το ποσό των 80 προστίθεται στις φολογικές του υποχρεώσεις; Αν ναι, μένει ακέραιο το 80 ή αυξάνεται σταδιακά; Οι περισσότεροι δήμοι πλέον βεβαιώνουν τις κλήσεις στις αρμόδιες ΔΟΥ, οι οποίες με τη σειρά τους τις μετακυλούν στον υπόχρεο. Το ποσό προσαυξάνεται κάθε χρόνο με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Highlander Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω 3 δημοτικές κλήσεις των 20 εδώ και μια πενταετία. Δεν ανησυχώ. Στο πόσο παραγράφονται ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω 3 δημοτικές κλήσεις των 20 εδώ και μια πενταετία. Δεν ανησυχώ. Στο πόσο παραγράφονται ; Δεν παραγράφονται. Αν βεβαιωθούν στην εφορία, θα "σκάσουν" κάποια στιγμή.
mercu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν παραγράφονται. Αν βεβαιωθούν στην εφορία, θα "σκάσουν" κάποια στιγμή. θα σκάσουν 20+20+20=60 ή με τίποτα επιπρόσθετα ποσά;
traganeus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εμένα μου έσκασε σήμερα μια απο το 2007 στην Αθήνα, που τότε δεν το είχα στο όνομά μου το αμάξι. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω τι χαρτιά χρειάζονται για να μην την πληρώσω. 65€
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 θα σκάσουν 20+20+20=60 ή με τίποτα επιπρόσθετα ποσά; Θα σκάσουν με επιπρόσθετα ποσά (επιβαρύνσεις).
Highlander Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλά, παραγράφονται αδικίματα, εγκλήματα, μίζες, βατοπέδια και δεν παραγράφονται οι κλήσεις ; WTF στην Ελλάδα ζούμε ; 1
FedonasP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλά, παραγράφονται αδικίματα, εγκλήματα, μίζες, βατοπέδια και δεν παραγράφονται οι κλήσεις ; WTF στην Ελλάδα ζούμε ; Μαρέσει που δυσανασχετείς για την χωρα σου λες και αυτή φταίει.. το γεγονός ότι εσύ θα πάρκαρες παράνομα πχ πάνω σε διάζωμα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, στο πεζοδρόμιο επάνω ή διπλοπαρκάρισμα κτλ.. δεν σε πείραξε ... Τώρα που πρέπει να πληρώσεις έγινες ξαφνικά ευρωπαίος με απαιτήσεις! Η ελλάδα αποτελείται από τους έλληνες... όσο σωστοί είναι αυτοί τόσο σωστή θα είναι και η ελλάδα! τουλάχιστον όσο αφορά τα καθημερινά ζητήματα.. 1
apd453 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 2 φορές μέχρι τώρα (πριν 3 χρόνια η τελευταία) έχω μανουριάσει στο δήμο Καλαμαριάς και μου κάνανε καλύτερη τιμή!!!!... Την πρώτη φορά δε το πίστευα αλλά γίνεται σε κάποιους δήμους. τράι ιτ. Συγκεκριμένα την πρώτη φορά είχα κλήση 15 ευρώ και μου λένε στο τέλος (αφού είχα πάει στον προϊστάμενο του προϊστάμενου) δώσε 5 ευρώ και είσαι εντάξει.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μαρέσει που δυσανασχετείς για την χωρα σου λες και αυτή φταίει.. το γεγονός ότι εσύ θα πάρκαρες παράνομα πχ πάνω σε διάζωμα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, στο πεζοδρόμιο επάνω ή διπλοπαρκάρισμα κτλ.. δεν σε πείραξε ... Τώρα που πρέπει να πληρώσεις έγινες ξαφνικά ευρωπαίος με απαιτήσεις! Η ελλάδα αποτελείται από τους έλληνες... όσο σωστοί είναι αυτοί τόσο σωστή θα είναι και η ελλάδα! τουλάχιστον όσο αφορά τα καθημερινά ζητήματα.. εμενα με ενοχλει το επιλεκτικο γραψιμο η τους γραφεις ολους συνεχεια και τους σηκωνεις με γερανο η δε γραφεις κανεναν και καταργεις τα απαγορευτικα το γραφω οποτε μου καβλωσει ειναι απαραδεκτο
Haldol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλώς τα δεχτήκαμε... Οπότε ένα 40άρι θα μας φύγει θέλοντας και μη. Κάτσε να τσινήσω κι εγώ όμως, διότι έχουν απαγορεύσει τη στάθμευση σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει δρόμος που να επιτρέπεται ν' αφήσεις το αυτοκίνητο. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει επάνω, το «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». Είναι δυνατόν να κόβει πρόστιμα για παράνομη στάθμευση... το λιμενικό;
poedeer7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλώς τα δεχτήκαμε... Οπότε ένα 40άρι θα μας φύγει θέλοντας και μη. Κάτσε να τσινήσω κι εγώ όμως, διότι έχουν απαγορεύσει τη στάθμευση σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει δρόμος που να επιτρέπεται ν' αφήσεις το αυτοκίνητο. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει επάνω, το «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». Είναι δυνατόν να κόβει πρόστιμα για παράνομη στάθμευση... το λιμενικό; μα αυτη ειναι η λογικη τους σε ολες τις μεγαλες πολεις. Η να πληρωσεις παρκομετρο ή να σε γραψουν γιατι πουθενα δεν επιτρεπεται!
Highlander Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μαρέσει που δυσανασχετείς για την χωρα σου λες και αυτή φταίει.. το γεγονός ότι εσύ θα πάρκαρες παράνομα πχ πάνω σε διάζωμα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, στο πεζοδρόμιο επάνω ή διπλοπαρκάρισμα κτλ.. δεν σε πείραξε ... Τώρα που πρέπει να πληρώσεις έγινες ξαφνικά ευρωπαίος με απαιτήσεις! Η ελλάδα αποτελείται από τους έλληνες... όσο σωστοί είναι αυτοί τόσο σωστή θα είναι και η ελλάδα! τουλάχιστον όσο αφορά τα καθημερινά ζητήματα.. Ξέρεις τι σημαίνει στην Πάτρα να έχεις αυτοκίνητο με πινακίδες Αττικής ; Αν δεν ξέρεις, απλά χαλάρωσε λίγο. Και τις 3 φορές που με έχουν γράψει, είναι μεσημέρι (3-4) σε χώρο και καλά φορτοεκφόρτωσης. Τώρα αν είσαι (που πιθανόν) Δημοτικός "Αστυνομικός" να ξέρεις πως ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνεις ΠΟΤΕ ! Έχουν απίστευτο ύφος "Are you talking to me?" λέμε. μα αυτη ειναι η λογικη τους σε ολες τις μεγαλες πολεις. Η να πληρωσεις παρκομετρο ή να σε γραψουν γιατι πουθενα δεν επιτρεπεται! Του λιμενικού πάνε αφορία σε χρόνο DT. Πριν 15 χρόνια που δούλευα στο λιμάνι, είχα 2 κλήσεις (πριν πάρουμε άδεια εισόδου/εξόδου/στάθμευσης) και πηγαν σφαίρα στη ΔΟΥ μου.
xri_ni Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν δεν εχετε κανα γνωστο να σας σβησει την κληση πληρωστε την εντος του 10ημερου(μετρανε και τα σκ μεσα στο 10ημερο) αλλιως ειδικα αν μαζευτουν πολλες και υπερβουν ενα ποσο(νομιζω κοντα στα 800-900 μπορει να κανω κ λαθος, δε θυμαμαι καλα) μπλοκαρουν το αφμ σας στην εφορια αρα αν πατε για φορολογικη ενημερωτητα θα σας στειλουν στο δημο να πληρωσετε τα "σπασμενα". Επισης απο τη στιγμη που θα βεβαιωθουν οι κλησεις, δηλαδη θα περαστουν απο το χαρτι στο συστημα του δημου αρχιζουν οι προσαυξησεις. Ολα αυτα τα ξερω γιατι εκανα πρακτικη σε δημο, και μαντεψτε τι εκανα, περναγα τις κλησεις και εστελνα "ραβασακια" !Και ειχε ερθει θυμαμαι καποιος γιατι ηθελε φορολογικη ενημερωτητα και πληρωσε κλησεις ανω των 2.000 ευρωπουλακιων!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα