Silverage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Θα μπορούσες να παρκάρεις και κάπου αλλού ξέρεις.Αν είναι χώρος φορτοεκφόρτοσης καλά κάναν και σε γράψαν.Δηλαδή ο άλλος που έχει το χώρο θα πρέπει να ψάχνει να βρεί πιος είναι αυτός που συνέχεια παρκάρει εκεί επειδή βρήκε μέρος εύκαιρο και τον εμποδίζει να δουλέψει και να τον παρακαλέσει;Θα φωνάξει Δημ. αστυνομία και θα ξεμπερδέψει.
chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει επάνω, το «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». Είναι δυνατόν να κόβει πρόστιμα για παράνομη στάθμευση... το λιμενικό; Έχουν δικαιοδοσία για κάποια μέτρα εντός των ακτών........
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Θα μπορούσες να παρκάρεις και κάπου αλλού ξέρεις.Αν είναι χώρος φορτοεκφόρτοσης καλά κάναν και σε γράψαν.Δηλαδή ο άλλος που έχει το χώρο θα πρέπει να ψάχνει να βρεί πιος είναι αυτός που συνέχεια παρκάρει εκεί επειδή βρήκε μέρος εύκαιρο και τον εμποδίζει να δουλέψει και να τον παρακαλέσει;Θα φωνάξει Δημ. αστυνομία και θα ξεμπερδέψει. το θεμα ειναι να ρθει και γερανος.γιατι η κληση μονη της δε κανει τιποτα
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το εχουμε πει και αλλες φορες, απο τη στιγμη που εισαι παρανομος να εισαι ετοιμος αν δεις κανενα ροζ χαρτακι στο παρπριζ. Το μονο αδικο στην ολη υποθεση ειναι για τον κοσμο που δουλευει κεντρο και δεν τον εξυπηρετουν τα ΜΜΜ και αναγκαζεται να παρει αυτοκινητο (για οσους δεν εχουν μηχανακι οπως εγω). Βαλε στο παραπανω οτι υπαρχουν ρουφ παντου (ειδικα απο ιδιωτικα parking) τα οποια απλα ριχνουν το σημα και ερχονται για γραψιμο.
BritGreek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εμένα με έγραψαν πριν από 5 χρόνια στη Μαρίνα Ζέας για στάθμευση μπροστά σε Μουσείο (Παπανικολής). Είχα παρκάρει από τη μεριά της θάλασσας και δεν κατάλαβα ποτέ την κλήση. Αν και διαμαρτυρήθηκα έντονα (αλλά ευγενικά) για το γεγονός ότι στις θέσεις που υπάρχουν κατεβαίνοντας δεξιά για Μαρίνα Ζέας υπάρχουν παρκαδόροι της Πισίνας και εγώ δεν ήθελα να δώσω κλειδιά κλπ, το πρόστιμο το πλήρωσα κανονικότατα. Τώρα, κατά πόσο είναι νόμιμοι οι παρκαδόροι σε δημόσιο πάρκινγκ, δεν το ξέρω, αν και έχω ακούσει ότι όλη την κάτω μεριά μέχρι την Πλατεία Αλεξάνδρας την έχει αγοράσει ιδιωτική εταιρεία και γι' αυτό υπάρχουν οι μπάρες και ιδιωτική εταιρεία security.
poedeer7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το εχουμε πει και αλλες φορες, απο τη στιγμη που εισαι παρανομος να εισαι ετοιμος αν δεις κανενα ροζ χαρτακι στο παρπριζ. Το μονο αδικο στην ολη υποθεση ειναι για τον κοσμο που δουλευει κεντρο και δεν τον εξυπηρετουν τα ΜΜΜ και αναγκαζεται να παρει αυτοκινητο (για οσους δεν εχουν μηχανακι οπως εγω). Βαλε στο παραπανω οτι υπαρχουν ρουφ παντου (ειδικα απο ιδιωτικα parking) τα οποια απλα ριχνουν το σημα και ερχονται για γραψιμο. μα δεν υπαρχει ελευθερη νομιμη θεση σταθμευσης στο κεντρο.Οπου και να παρκαρεις παρανομος εισαι και θα σε γραψουν αν δε πληρωσεις παρκομετρο ή παρκινγκ. Και ναι οι ρουφ ειναι παρα πολλοι... μηχανακι ftw για κεντρο.
-nick- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 μα δεν υπαρχει ελευθερη νομιμη θεση σταθμευσης στο κεντρο.Οπου και να παρκαρεις παρανομος εισαι και θα σε γραψουν αν δε πληρωσεις παρκομετρο ή παρκινγκ. Και ναι οι ρουφ ειναι παρα πολλοι... μηχανακι ftw για κεντρο. Η απλα μετρό
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Η απλα μετρό Γενικά μιλάμε, όχι σώνει και ντε για Αθήνα.
-nick- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Γενικά μιλάμε, όχι σώνει και ντε για Αθήνα. Ε υπομονη, σε λιγο καιρο θα χει κ η σαλονικα
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Still, υπάρχουν δεκάδες άλλες πόλεις με το ίδιο πρόβλημα στο παρκάρισμα και χωρίς μετρό (ούτε καν στα σχέδια).
-nick- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ειναι αρκετα μικρες ομως οποτε δεν ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ε υπομονη, σε λιγο καιρο θα χει κ η σαλονικα Αμε, το 2050 ισως.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ειναι αρκετα μικρες ομως οποτε δεν ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο! Ίσως να μην έχεις πάει ποτέ στο Ηράκλειο. Ή στα Χανιά. Ή στην Κέρκυρα.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ειναι αρκετα μικρες ομως οποτε δεν ειναι απαραιτητο το αυτοκινητο! Αυτό ποιος σου το είπε; Έχεις μείνει καθόλου σε κάποια απ' αυτές; Θα έλεγα ότι σε αυτές είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο, διότι δεν υπάρχουν τα ΜΜΜ της πρωτεύουσας. Χωρίς αυτοκίνητο σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις περιορίζεσαι απίστευτα πολύ στη μετακίνησή σου. Αθήνα υπάρχουν 200+ γραμμές λεωφορείων, μετρό, τραμ, προαστιακός... οργάνωση (κατά δύναμην) και φυσικά φθηνό και ενιαίο εισιτήριο. Στην επαρχία <15 λεωφορειακές γραμμές με πολύ αραιά δρομολόγια, πανάκριβο εισιτήριο και κάκιστες υπηρεσίες.
sugata Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλώς τα δεχτήκαμε... Οπότε ένα 40άρι θα μας φύγει θέλοντας και μη. Κάτσε να τσινήσω κι εγώ όμως, διότι έχουν απαγορεύσει τη στάθμευση σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει δρόμος που να επιτρέπεται ν' αφήσεις το αυτοκίνητο. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει επάνω, το «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». Είναι δυνατόν να κόβει πρόστιμα για παράνομη στάθμευση... το λιμενικό; Έχουν δικαιοδοσία για κάποια μέτρα εντός των ακτών........ What chill said. Καλά ρε Haldol, και συ εκεί βρήκες να το αφήσεις μεσημεριάτικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα