Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα δε λένε και πολλά. Με 500W μοτέρ δεν πας πουθενά, άσε που σου το κλέβουν για πλάκα διότι φαίνεται ακριβό (και δεν έχει συναγερμό). Ηλεκτρικό σκούτερ από την άλλη, λέει άσχημα. Το μόνο μείον είναι ότι είναι πανάκριβα, δηλαδή είναι μόνο για τους έχοντες...
hurin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τους τελευταίους 2 μήνες είχα συχνές επισκέψεις στον Ευαγγελισμό. Σαν τα κοράκια έκαναν βόλτα οι δημοτόμπατσοι, μάλιστα με έγραψαν 2 φορές. Είναι τόσο αναίσθητοι που σε γράφουν έξω από νοσοκομείο???
Luxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σημερα μου εκοψε κληση η δημοτικη αστυνομια. Η μλκ ειναι οτι πηγα στο μοναστηρακι και δε ηξερ καλα τα μερη εκει. Δε καταλαβα οτι απαγορευοταν να παρκαρω, και ειχε παντου αμαξια. Τεσπα. Που παω να την πληρωσω; Στα ΕΛΤΑ; Μετα παω καπου την αποδειξη; Σκεφτομαι και να μη την πληρωσω, θα δω..
xri_ni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Σημερα μου εκοψε κληση η δημοτικη αστυνομια. Η μλκ ειναι οτι πηγα στο μοναστηρακι και δε ηξερ καλα τα μερη εκει. Δε καταλαβα οτι απαγορευοταν να παρκαρω, και ειχε παντου αμαξια. Τεσπα. Που παω να την πληρωσω; Στα ΕΛΤΑ; Μετα παω καπου την αποδειξη; Σκεφτομαι και να μη την πληρωσω, θα δω.. Ή στο δημο ή στα ΕΛΤΑ πας.Αν δεν εχεις να στη σβησουν πληρωσε τη...δε τη γλυτωνεις απο αυτους!Εξαλλου εντος 10 ημερων πληρωνεις τα μισα ενω αν την αφησεις θα παιρνει προσαυξησεις απο τη στιγμη που θα την περασουν στο συστημα!
strychnine Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Εγώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δουλέυω στο κέντρο σε μεγάλο νοσοκομείο που γύρω γύρω δε βρίσκεις να παρκαρεις ποτέ!2 τα τινα λοιπόν, ή το βάζεις σε πάρκινγκ, δηλαδή 100 ευρώ ελάχιστο ποσό μηνιαίως ή το παρκάρεις σε γωνίες πριν τις γραμμές του παρκόμετου...και έρχονται μετά τα τσ....νια της δημοτικής και σε γράφουν για παρκάρισμα 5 μέτρα πριν τη γωνία...ελά όμως που και η ίδια η πληρωμένη θέση είναι 5 μέτρα πριν τη γωνία;;;;Εκεί δηλαδή ο δήμος δεν παρανομεί;;;Όχι....δε συμφωνώ....άλλο να γράφεις αυτούς που κλείνουν ράμπες ή διπλοπαρκάρουν και άλλο να παρκάρεις κανονικά και να κοιτάνε το βράδυ τα τσιράκια με φακό το παμπρίζ -ναι, ναι μπροστά στη μονή Πετράκη μες στα σκοτάδια κυκλοφορούσαν με τους φακούς- για να δουν αν έχεις παρκόμετρο ή όχι.....και στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο οι κάτοικοί, αλλά και οι εργαζόμενοι...και ειδικά σε περιόδους όπως τώρα που ξεκινάμε και με τον καφέ από τα σπίτι μας δεν περισσεύουν 100 ευρώ στο πάρκινγκ για τη δουλειά κάθε μέρα
Alxnks Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Προκειμένου να αποφύγεις όλα αυτα...τα ΜΜΜ δεν βολεύουν; 45 ευρώ η μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα, 450 η ετήσια (σου βγαίνουν και 2 μήνες δωρεάν). Sent from my HTC Desire using Tapatalk
subdee Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δε σε λυπάμαι. Στο κέντρο μπορείς να πάς με οποιοδήποτε ΜΜΜ αν μένεις σε απόσταση 20-30 χιλιομέτρων απο το κέντρο. Το να βάζεις το αυτοκίνητο στο κέντρο όχι μόνο δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος για τους υπόλοιπους αλλά βρωμίζει/μολύνει τον αέρα της πόλης κάντοντάς την λιγότερο βιώσιμη. Αλλά τι κάθομαι και λέω, το τομάρι μας να βολέψουμε...
hurin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αν το νοσοκομείο που αναφέρει είναι ο Ευαγγελισμός, τότε είμαι χίλια % μαζί του. Απαράδεκτο να πρέπει να πληρώνεις για να παρκάρεις έξω από νοσοκομείο το οποίο άλλωστε δεν διαθέτει parking!
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αν το νοσοκομείο που αναφέρει είναι ο Ευαγγελισμός, τότε είμαι χίλια % μαζί του. Απαράδεκτο να πρέπει να πληρώνεις για να παρκάρεις έξω από νοσοκομείο το οποίο άλλωστε δεν διαθέτει parking! αμα το βαζε μπροστα στο γκαραζ σου θα λεγες τα ιδια?
hurin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αμα το βαζε μπροστα στο γκαραζ σου θα λεγες τα ιδια? Ποιά είναι η σχέση του χώρου στάθμευσης των πολυκατοικιών με τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου?
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ποιά είναι η σχέση του χώρου στάθμευσης των πολυκατοικιών με τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου? περιβαλλοντας χωρος του νοσοκομειου ειναι και οι γωνιες,οι διαβασεις,τα φαναρια,οι ραμπες αναπηρων. το οτι ειναι εξω απο νοσοκομειο δε δικαιολογει τη παρανομια.
hurin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 περιβαλλοντας χωρος του νοσοκομειου ειναι και οι γωνιες,οι διαβασεις,τα φαναρια,οι ραμπες αναπηρων. το οτι ειναι εξω απο νοσοκομειο δε δικαιολογει τη παρανομια. Για να καταλάβω, μόνο αν πληρώνεις κάρτα είναι νόμιμο? Και τέλος πάντων, που διάολο θα παρκάρουν οι συγγενείς των ασθενών, ειδικά αυτοί που έρχονται από επαρχία?
Alxnks Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Για να καταλάβω, μόνο αν πληρώνεις κάρτα είναι νόμιμο? Και τέλος πάντων, που διάολο θα παρκάρουν οι συγγενείς των ασθενών, ειδικά αυτοί που έρχονται από επαρχία? Όπου επιτρεπεται (υπάρχουν και τα υπόγεια, υπαίθρια πάρκινγκ κτλ).- Sent from my HTC Desire using Tapatalk
SilverCloak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω η xri_ni ουσιαστικά έκλεισε το topic. Πάντως bear in mind τα ακόλουθα: 1. Στο κέντρο η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά (Αθήνα). Δεν κατεβαίνει ο κάθε μπαστουνόβλαχος (μου έχει κολλήσει αυτό τελευταία - είναι πολύ αστείο!) με το αυτοκίνητό του για καφέ ή για ψώνια στην Ερμού επειδή μπορεί. Πλέον δεν μπορεί. Εκτός και αν πληρώνει. 2. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα (αυτό με τις ζώνες - όχι το παλιό) είναι έργο που ανατέθηκε σε Ολλανδική εταιρία. Το υλοποίησε αυτή και ο έλεγχος έχει περάσει στους δημοτόμπατσους. Παίρνει μερίδιο από τις εισπράξεις από τις κλήσεις, εκτός από τα πρώτα που πήρε. Μάλιστα το 2007 νομίζω είχε στείλει εξώδικο στο δήμο Αθηναίων γιατί οι δημοτόμπατσοι τα ξύνανε (δεν γράφανε) και δεν έπαιρνε φράγκα. Τα παραπάνω τα μεταφέρω με επιφύλαξη. Νομίζω στο μπλόκα.gr το είχα διαβάσει. 3. Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμος Αθηναίων το έχει ως εισπρακτικό μέτρο. Παρόλα αυτά, κάποιες περιοχές τις έχει βελτιώσει. Εμένα πάντως μου έχει κάνει τη ζωή μου κόλαση, μιας και φίλοι και φίλη δεν μπορούν να έρθουν σπίτι μου δύσκολες ώρες χωρίς να πληρώσουν και άρα δεν έρχονται. 4. Αυτό με τα νοσοκομεία δεν το έχω πιάσει. Γιατί οφείλει η πολιτεία να βρει πάρκινγκ στους επισκέπτες του νοσοκομείου; Όλα δικά μας τα θέλουμε, ε; Υπάρχει λίγος χώρος (ειδικά στο κέντρο) και τεράστια πυκνότητα επισκεπτών γύρω από τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται να βρίσκουν όλοι τσάμπα πάρκινγκ. Ειδικά για τον Ευαγγελισμό... iSixtir. Έχει δική του στάση μετρό, έτσι; 5. Αν κινείσαι στο κέντρο και θέλεις αυτονομία (δηλαδή όχι ΜΜΜ) πρέπει να έχεις μηχανή ή ποδήλατο. Το τουτού last year. Εξευρωπαϊστήκαμε! Αν μπορούσαμε να αφανίσουμε και τους ταρίφες για να μην κινδυνεύουμε συνέχεια με τα δίκυκλα θα ήταν εξαιρετική φάση. Έστω να είχαμε ποδηλατόδρομους. Δεν βαριέσαι, που λεφτά και θέληση, πάνε στα υποβρύχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα