Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[*]4. Αυτό με τα νοσοκομεία δεν το έχω πιάσει. Γιατί οφείλει η πολιτεία να βρει πάρκινγκ στους επισκέπτες του νοσοκομείου; Όλα δικά μας τα θέλουμε, ε; Υπάρχει λίγος χώρος (ειδικά στο κέντρο) και τεράστια πυκνότητα επισκεπτών γύρω από τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται να βρίσκουν όλοι τσάμπα πάρκινγκ. Ειδικά για τον Ευαγγελισμό... iSixtir. Έχει δική του στάση μετρό, έτσι;

Μέχρι να το χρειαστείς, δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβεις.

Δημοσ.

Μέχρι να το χρειαστείς, δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβεις.

Εγώ που το χω χρειαστεί και πρόσφατα (ΚΑΤ) και παλιότερα (Ευαγγελισμός) πάλι δεν καταλαβαίνω πλήρως. Συγκοινωνία & parking χρησιμοποιούσα. Ναι, ιδανικό θα ταν να υπήρχε προβλεπόμενος, δωρεάν χώρος στάθμευσης αλλά δυστυχώς δεν (αν και στο ΚΑΤ το parking του νοσοκομείου είναι προκλητικά άδειο το απόγευμα αλλά είναι μόνο για το προσωπικό).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ετυχε σε ενα φίλο να του παρουν τις πινακίδες για 20 μέρες, υπάρχει περιπτωση να μπορέσει να τις παρει πισω, το αμαξι δεν ειναι στο ονομα του και ο κατοχος το χρειάζεται για τη δουλεια του. Οχι να σβηστει το πρόστιμο, να παρει πισω τις πινακιδες. Υπάρχει περίπτωση να το δεχτουν, οι πινακίδες μαλιστα ειναι από αλλη πολη.

Δημοσ.

αυτό πάντως είναι μεγάλη βλακεία, να τιμωρούν το αυτοκίνητο για μαλακία που έκανε ο οδηγός του. Πάρτου το δίπλωμα, βάλτου πρόστιμο, ρίξτου πόντους στο point system, αλλά το αμάξι τι σου φταίει. Είναι αλλουνού πχ, είναι του αφεντικού, ή θα οδηγάει η γνιέκαμ να πάμε τα παιδιά στο πάρκο ξερωγώ.

Κρις, ξέρω παραδείγματα γνωστών που πήραν τις πινακίδες με λίγη κλάψα και πληρώνοντας άμεσα το πρόστιμο. Ας δοκιμάσει...

Δημοσ.

αυτό πάντως είναι μεγάλη βλακεία, να τιμωρούν το αυτοκίνητο για μαλακία που έκανε ο οδηγός του. Πάρτου το δίπλωμα, βάλτου πρόστιμο, ρίξτου πόντους στο point system, αλλά το αμάξι τι σου φταίει. Είναι αλλουνού πχ, είναι του αφεντικού, ή θα οδηγάει η γνιέκαμ να πάμε τα παιδιά στο πάρκο ξερωγώ.

Κρις, ξέρω παραδείγματα γνωστών που πήραν τις πινακίδες με λίγη κλάψα και πληρώνοντας άμεσα το πρόστιμο. Ας δοκιμάσει...

να μην του το εδινε τοτε

εγω το αμαξι μου δε το δινω σε κανεναν

αν το δωσω σε καποιον βλακα και τον γραψουνε η το τρακαρει θα ειναι δικη μου ευθυνη.

Δημοσ.

Ναι και αυτος τα ιδια λέει, καλύτερα να πόντους στο point system ή μεγαλύτερο πρόστιμο παρα αυτο. Καλα το αμαξι του πατερα του ειναι αλλά το χρειάζεται. Μαθαινω παντως ότι ο Μπουταρης δεν μασαει από κλαψα και δεν χαριζεται ευκολα, γι' αυτο και καποιος αγανακτισμένος δημότης θα του ξεριζωσε 7 στρέματα αμπελι.

να μην του το εδινε τοτε

αν το δωσω σε καποιον βλακα και τον γραψουνε η το τρακαρει θα ειναι δικη μου ευθυνη.

Δεν τιμωρείς τον κιτ επειδη ο hasselhoff ειναι βλακας :-D

Δημοσ.

Γενικα τις παιρνεις ευκολα αν πεις την καταλληλη μαλακια .Εγω τις πηρα σε 2 μερες[με χαλασε λιγο βεβαια γιατι εκανα 2 φορες τη διαδρομη ανατολικα μεχρι το Σταθμο που ειναι τα γραφεια]. Ας παει να πληρωσει την κληση[ειναι λιγο μπουρδελε η φαση] και την ιδια μερα να καταθεση και μια ενσταση(γραπτως γινεται σε πρωτη φαση) και σε καλουν σε 3 μερες το πολυ για την αποφαση.

Δημοσ.

Αφ'ενός δεν είναι ιδιωτικός υπάλληλος, οι δήμοι είναι ΝΠΔΔ (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου).

Συνεπώς ο Δημοτικός Αστυνομικός είναι υπάλληλος ΝΠΔΔ.

Αφεδύο, οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας περιγράφονται για πρώτη φορά επακριβώς στο Προεδρικό Διάταγμα 23/2002. Μέσα στις αρμοδιότητες περιλαμβάνεται και "ο έλεγχος της τήρησης των διατάξεων που αφορούν τη στάθμευση των οχημάτων" (άρθρο 2 παρ. Α12 του ανωτέρω Π.Δ.).

Οι αρμοδιότητες 'ανανεώνονται' και διευρύνονται με το Νόμο 3731/2008, όπου στο άρθρο 1 παρ. 1(8) αναφέρεται ως αρμοδιότητα της Δ.Α. το εξής:

"Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβων από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση τους επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση."

Σημειωτέον ότι οι αρμοδιότητες αυτές ανήκαν μεν στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης (νυν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) αλλά μεταβιβάστηκαν στους ΟΤΑ με το άρθρο 3 του Νόμου 2647/1998.

Paredwse εχεις σπουδασει νομικη?

android.png

Δημοσ.

Τρώει ψωμάκι απ' αυτά.

Βάλε ρε χασοδίκη τη παλιά υπογραφή,αυτή με τα ναρκωτικά και την υπεράσπισή τους,να ξέρει ο κόσμος και να μη ρωτάει μετά.

Δημοσ.

να μην του το εδινε τοτε

Το αμαξι του πατερα σου δεν το πηρες ποτε; Αν σου ζητουσε το αμαξι ο πατερας σου, η μανα σου ο αδερφος/η, θα του ελεγες οχι;

Δημοσ.

Άστα να πάνε και μένα χτες με γράψανε στη Βέροια. Η κλήση έλεγε ότι ήταν από την δημοτική αστυνομία επειδή δεν είχα κάρτα parking και το ποσό που έπρεπε να πληρώσω 20 ευρώ (10 αν πληρωθεί σε 10 μέρες). Και όχι τίποτα άλλο. Είχα γυρίσει όλη την αγορά για να βρω τις φθηνότερες δυνατές τιμές σε κάτι ρούχα που ήθελα να πάρω. Τα λεφτα που θα κέρδιζα ήταν λιγότερα από 10 ευρώ. Άλλη φορά δεν ξαναπατάω εκεί για ψώνια.

Δημοσ.

Παντως και εγω πού ειχα φαει κάποτε μια κλήση απο δημοτική αστυνομία της Αθηνας δεν πληρωσα ποτέ και ουτε ποτέ με ψάξανε!

Δημοσ.

Το αμαξι του πατερα σου δεν το πηρες ποτε; Αν σου ζητουσε το αμαξι ο πατερας σου, η μανα σου ο αδερφος/η, θα του ελεγες οχι;

ναι το πηρα.

αλλα με δικη του ευθυνη.αν το τρακαρα αυτος θα πληρωνε

αν με γραφανε παλι αυτος θα πληρωνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...