Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε το όλο θέμα καταλήγει στο

1) Κόβεις το junk σε οποιαδήποτε μορφή

2) Γυμνάζεσαι

3) Τρως φρούτα και λαχανικά

4) Κρέας και ψάρια όσο καλύτερης ποιότητας γίνεται

Σιγά τα πράγματα αυτά τα ξέρει όλος ο κόσμος. Και δεν θέλουν όλοι να γίνουν μοντέλα, θέλουν απλά να φτάσουν ωραία κιλά για να κάθονται ωραία τα ρούχα πάνω τους.

Το θέμα είναι , όπως το βλέπω εγώ , μια δίαιτα προσαρμοσμένη στο δικό μου τρόπο ζωής. Από τις πληροφορίες που έχω δώσει επάνω , τι πρέπει να αλλάξω ή να βελτιώσω ? Και χρειάζεται? Ή είναι εντάξει για το σκοπό που τη θέλω? Γιατί υπάρχει και το ''φίλε όπως το διαβάζω είσαι OK''

Δημοσ.

Έγραψα σε προηγούμενο post ότι σπουδάζω διαιτολογία, επειδή όμως είμαι στα πρώτα εξάμηνα δεν έχω τις γνώσεις για να εκφέρω "εξειδικευμένη" άποψη (γενικότερα στα όσα γράφετε στις τελευταίες κυρίως σελίδες). Απλά και μόνο εμπειρικά όμως, ως ένα μέσο 20χρονο άτομο, φαντάζομαι πόσο ωραία θα νιώθεις αμέσως μετά απ' αυτό το υπερ-χορταστικό γεύμα και η κοιλιά σου σε τι επίπεδα θα φτάνει... Προσωπικά θα λάτρευα να τρώω ένα υπερ-πλήρες γεύμα αλλά η αίσθηση που θα μου άφηνε μετά (φούσκωμα), θα με αποθάρρυνε χωρίς δεύτερη σκέψη, θα ξέφευγα και μετά από ένα ικανό διάστημα θα τα παρατούσα. Ενώ με τα μικρά γεύματα, μπορεί για τους περισσότερους να ισχύει αυτό που λες, αλλά αν μη τι άλλο νιώθεις πάντα καλά σωματικά.

Και να σε ρωτήσω κάτι αν μου επιτρέπεις, χωρίς ίχνος επιθετικής διάθεσης: ποιος ο λόγος να επιμένεις τόσο με αυτή τη μέθοδο διατροφής; Ωραία, την απολαμβάνεις και πιστεύεις ότι είναι αποτελεσματική αλλά... γιατί προσπαθείς τόσο; Έχεις αφιερώσει ατελείωτα κατεβατά αναφερόμενος σε αυτήν... Αν είναι απλά λόγω της διάθεσής σου για υγιή διάλογο, πάω πάσο :-)

Δεν εχω κανενα φουσκωμα γιατι το στομαχι μου εχει συνηθισει να τρωω ελεγχομενα και γιατι δεν τρωω καθολου βρωμικη η παχαιντικη διατροφη.Καθολου ψωμια,τυρια,λαδια,σαλτσες κ.τ.λ. Μαρουλακι ,με αγουρακι η ντοματουλα,με ελαχιστο λαδι(ενα κουταλι της σουπας)ξυδι μπαλσαμικο και ψαρι η κοτοπουλο στην σχαρα.Δεν γινεται να φουσκωσεις.Μονο αν τρως γρηγορα,εγω τρωω παναργα,μασαω καλα την τροφη μου,το απολαμβανω.

Και ακομη και μια δυο φορες την βδομαδα αν φαω χαμπουγκερ η κρεπα,η σουβλακι(οχι ομως τωρα το καλοκαιρι με την ζεστη γιατι δεν θελω βαρια φαγητα)παλι δεν εχω ιχνος βαρυστομαχιας.

Τελος δεν επιμενω,απλα οταν καποιος μου απευθυνει τον λογο,ειναι στοιχειωδης ευγενεια να του απαντησω οπως ο Μανωλης και αλλα παιδια,δεν ειναι στην ανατροφη μου να με ρωτανε κατι καλοπιστα και ευγενικα και εγω να αδιαφορησω.Οσο με ρωτανε ,εγω απανταω.Και οταν παρανοουν αυτα που γραφω αθελα τους,επεξηγω. :-D

Είναι απλά τα πράγματα , καμμιά φορά το κάνεις γιατί είναι και ωραία η κουβέντα , ειδικά αν κυμαίνεται σε πολιτισμένα επίπεδα. Σε μερικούς αρέσει να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και το σκεπτικό τους. Πχ, εμένα το σκεπτικό του benign μου αρέσει και το βλέπω εφικτό και θα ήθελα να δοκιμάσω να το κάνω. Δεν ξέρω όμως αν ακολουθεί αυστηρά την Παλέο-δίαιτα ή την έχει προσαρμόσει σε πιο καθημερινά δεδομένα.

Πχ ας πούμε πως θα το δοκίμαζα εγώ χωρίς να ξέρω τίποτα και στα μέτρα τα δικά μου με δεδομένο ότι πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα, δουλεύω σε γραφείο είμαι 1.90 115 κιλά.

Πρωί ξυπνάω 8:40. Τρώω μια χούφτα φουντούκια ή αμύγδαλα και 1 φρούτο. Πίνω μέχρι το απόγευμα 1 καφέ (γαλλικό ή φρέντο ) μέτριο.

Αν πεινάσω τρώω ένα φρούτο .

Απόγευμα 5:40-6:00 τρώω πλήρες γεύμα ότι έχει φτιάξει η μάνα μου ή η κοπέλα μου ή εγώ. Συνοδεύω με σαλάτα και τυρί και 1 φέτα του τοστ πολύσπορο.

Ίσως το απόγευμα πιω άλλο ένα καφέ μέτριο.

21:00 γυμναστήριο

Γυρίζω και τρώω μια κουταλιά μέλι και λίγα (5-6) ξηροκάρπια.

Κοιμάμαι 24:00-2:00 (παίζει το πότε θα πέσω)

Πίνω 3 μερίδες 5cl ουίσκυ την εβδομάδα το πολύ (είμαι φαν του καλού ουισκιού)

Προφανώς υπάρχουν παρασπονδίες όπως το αλκοολ εδώ πέρα και ίσως σοβαρές. Ανταποκρίνεται αυτό το γενικότατο όμως πλάνο στη δίαιτα που συστήνει ο benign? Είναι επικίνδυνη σε αυτή την πολύ καθημερινή μορφή? Πως την βλέπει κάποιος άλλος? Πως θα την βελτίωνε ο benign χωρίς να με βάλει να μαγειρεύω?

Καλη μου φαινεται η διατροφη σου σε γενικες γραμμες,δεν βλεπω τιποτε κακο.Θλεις να χασεις βαρος η λιπος η και τα δυο,η εισαι ενταξει?

Δημοσ.

χαχα σωστά.

κοίτα ο καθένας είναι διαφορετικός όπως και να το κάνουμε.

γιατί κακά τα ψέματα αν ήμουν υγιείς και σε λίγα κιλά και καθημερινά έτρωγα ότι γούσταρα, θα συνέχιζα να το κάνω.

για εσένα τώρα χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις αλλά από τα γενικά που ξέρω + την τελευταία δίαιτα που ανακάλυψα θα σου πω τα εξής (σύμφωνα με το πρόγραμμα που δίνεις).

- μην βάζεις ζάχαρη στον καφέ (διότι με την μία χαλάς την warrior diet από την αρχή μιας και διαταράσσεις ινσουλίνη)

- τρως "νωρίς" το γεύμα σου οπότε είναι λίγο πιο δύσκολο το πράγμα εδώ....αν μπορούσες να έτρωγες μετά το γυμναστήριο σίγουρα θα ήταν ιδανικό (δλδ έχεις αλλάξει για εμένα το βασικό μοτίβο με την ώρα που τρως οπότε σίγουρα ο οργανισμός δεν έχει όσες ώρες θα μπορούσε για να κάψει λίπος (βέβαια θα μου πεις σιγά για 2-3 ώρες νωρίτερα και θα σου απαντήσω "δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς")

- ε στο φαΐ δεν μας λες ακριβώς τι τρως άλλα περιόρισε το ψωμί, τα μακαρόνια και αυτά. δλδ αν το φαΐ έχει βάση τους υδατάνθρακες απόφυγε το*

- 2ος μέτριος not good :P

- όλα τα άλλα νορμαλ μου φαίνονται, για το ουίσκι και πάλι είναι κάτι που δεν προτείνεται όπως και να το κάνουμε **

Λόγω των ωρών που τρως και των μη-σωστών-επιλογών πριν το κυρίως γεύμα δεν ακολουθεί το πλάνο της δίαιτας που συστήνει ο benign

* το οτι μπορεί να κάνεις παρασπονδίες 1-3 φορές την εβδομάδα δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό ειδικά αν χάνεις βάρος. απλά αν θες να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα μην κάνεις την παρασπονδία της μακαρονάδας για πχ

** ο καθένας έχει τις συνηθιές του και ξέρει καλύτερα αυτός για τον εαυτό του τι γίνεται και πως λειτουργεί. δλδ ακόμα και με το πρόγραμμα που λες ότι κάνεις χωρίς να αλλάξουμε ούτε τόνο αν εσύ χάνεις κιλά (λίπους κυρίως) δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Ενολίγης, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε αν λειτουργεί για εμάς.

για μέγιστα αποτελέσματα όμως ακολουθούμε όσο μπορούμε την "σωστή" δίαιτα.

Εγώ εκτός από κιλά με ενδιαφέρει και υγεία (έχω ένα κομματάκι) οπότε δεν θα κοιτάξω μόνο ζυγαριά.

Και τέλος αν σου έκαναν τα ρούχα πιο ωραία μετά από ένα μήνα και στην ζυγαριά βλέπεις "μικρές" διαφορές των 2-3 κιλών μην σε ανησυχεί γιατί το λίπος ζυγίζει λιγότερο από την μυική μάζα οπότε αν ήταν καθαρά 2-3 κιλά λίπους και καθόλου μυική μάζα είσαι άρχοντας.

Γενικά δλδ εμένα δεν με απασχολούν τα κιλά, ας γράφει η ζυγαριά 2 τόνους. Αν στον καθρέπτη βλέπω γράμμωση και σιξ πακ (καλά είπαμε χαχα) τότε δεν με νοιάζει :)

αυτα

Δημοσ.

Βασικά λίπος θέλω να χάσω. Στα 100-105 κιλά είμαι αρκετά καλός για μένα. Λοιπόν προτείνω να κόψω το δεύτερο καφέ και να παίρνω ένα παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη , lipton και έτσι? Κόβω και το ψωμί.

Ε τι ώρα να τρώω? 22:00 είναι καλύτερα από 6? Γιατί στις 18:00 πηγαίνω πάλι στο γραφείο μέχρι 20:30.

Τελικά είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Santana βλεπω τα εχεις καταλαβει καλυτερα κι απο μενα. :-D

Εδω να πω οτι ο Ori Hofmekler ειναι συγγραφεας και καλλιτεχνης,την διαιτα την εμπευστηκε οταν ηταν στις Ισραηλινες ειδικες δυναμεις γιατι ετσι τους ετρεφαν εκει.

Ιδου και ο συγγραφεας:

Δημοσ.

χαχα ναι με έχει εμπνεύσει :P

dakonblackblade κοίταξε αν τελειώσεις το γεύμα σου στις 22:00 και κοιμηθείς στης 00:00 είσαι κομπλέ

κοίταξε τώρα κάτι για την ζάχαρη και όλα αυτά.

αν προσέξεις δεν θέτει κάποιο όριο ούτε στο φαί ούτε στα "καλά" λίπη ούτε πουθενά. Αρκεί να είναι καθαρή η τροφή και να μην είναι πολύ ποτισμένη με χημικά και τα λοιπά επειδή όλες οι χημικές ουσίες και τα λοιπά δημιουργούν οιστογώνα στον οργανισμό και το stubborn fat (το λίπος που δεν λέει να φύγει) έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα στα οιστογώνα. Κάνοντας λοιπόν μια anti-estogonic diet βοηθάς στον τομέα να μεταβολίζεις γρηγορότερα το λίπος και αν κάνεις καλύτερη αποτοξίνωση οργανισμού. Θέλω να πω πως δεν σημαίνει επειδή η coca cola zero έχει 0 ή 1 θερμίδες δεν παχαίνει. Ναι σύμφωνα απο θερμιδικής απόψεως καθόλου....όμως όλα τα σύνθετα στοιχεία και οι χημικές "κακές" ενώσεις που έχει κάνουν τον οργανισμό μου να μην δουλεύει σωστά και να μην καίει τόσο εύκολα το λίπος και ειδικά το stubborn λίπος.

Γνώμη μου, και με το Light ice tea που έχει υποκατάστατα ζάχαρης πάλι θα χάσεις κιλά. Απλά όταν θα θες να φανούν οι 42 κοιλιακοί του ori τότε πρέπει να προσέχεις την κάθε λεπτομέρεια.

και benign να σου πω μια γνώμη μου χωρίς να θέλω να "θίξω" την μέχρι τώρα διατροφή σου. Μου φαίνεται πως τρως λιγο. 1 κουταλιά της σούπας λάδι μου φαίνεται λίγη. Αν τρως στην διάρκεια της μέρας μισή χούφτα καρύδια τότε καλυτερεύει για εμένα. Λες ότι έχει πέσει στα κιλά στο γυμναστήριο, ο Ori λέει πως έχει διατροφή και για πολύ ενεργούς ανθρώπους και επαγγελματίες αθλητές που καταναλώνουν φυσικά ποιο πολύ πρωτεΐνη. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο του βιβλίου αλλά δεν θα με απασχολήσει και πολύ μιας και δεν αναζητώ κάτι τέτοιο προσωπικά. Όπως βλέπεις το σώμα σου στον καθρέπτη παρατηρείς να έχεις λίπος (δεν μιλάω για το stubborn λίπος όμως); Αν ναι τότε ίσως αυξάνοντας λιγο φρούτα μέσα στην μέρα, χτυπώντας κανα συμπλήρωμα (εννοώ πχ καροτόζουμο που κάνω εγώ καθημερινά σε αποχυμωτή) γιατί αν δεις τι τρώει αυτός χαχαχ παίρνει 480 συμπληρώματα (ναι δεν λέω φυσικά, ελεγμένα) αλλά θες μια περιουσία και θες να αναζητείς την τελειότητα για αν τα πάρεις. Αν και μερικά απο αυτά τονίζει πως έχουν να κάνουν με την ηλικία, γιατί όταν γερνάς χάνεις ένζυμα που χωνεύουν πιο εύκολα και τα λοιπά...

Εκτός του ότι δεν έχω φτάσει στο στάδιό σου είμαστε και διαφορετικοί άνθρωποι και όντως αν πχ αυξήσεις κάτα 1 κ.ς. λάδι να μην χάνεις το 1κιλό το μήνα που λες, οκ πάω πάσο απλά είπα μια γνώμη :)

Δημοσ.

χαχα ναι με έχει εμπνεύσει :P

dakonblackblade κοίταξε αν τελειώσεις το γεύμα σου στις 22:00 και κοιμηθείς στης 00:00 είσαι κομπλέ

κοίταξε τώρα κάτι για την ζάχαρη και όλα αυτά.

αν προσέξεις δεν θέτει κάποιο όριο ούτε στο φαί ούτε στα "καλά" λίπη ούτε πουθενά. Αρκεί να είναι καθαρή η τροφή και να μην είναι πολύ ποτισμένη με χημικά και τα λοιπά επειδή όλες οι χημικές ουσίες και τα λοιπά δημιουργούν οιστογώνα στον οργανισμό και το stubborn fat (το λίπος που δεν λέει να φύγει) έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα στα οιστογώνα. Κάνοντας λοιπόν μια anti-estogonic diet βοηθάς στον τομέα να μεταβολίζεις γρηγορότερα το λίπος και αν κάνεις καλύτερη αποτοξίνωση οργανισμού. Θέλω να πω πως δεν σημαίνει επειδή η coca cola zero έχει 0 ή 1 θερμίδες δεν παχαίνει. Ναι σύμφωνα απο θερμιδικής απόψεως καθόλου....όμως όλα τα σύνθετα στοιχεία και οι χημικές "κακές" ενώσεις που έχει κάνουν τον οργανισμό μου να μην δουλεύει σωστά και να μην καίει τόσο εύκολα το λίπος και ειδικά το stubborn λίπος.

Γνώμη μου, και με το Light ice tea που έχει υποκατάστατα ζάχαρης πάλι θα χάσεις κιλά. Απλά όταν θα θες να φανούν οι 42 κοιλιακοί του ori τότε πρέπει να προσέχεις την κάθε λεπτομέρεια.

και benign να σου πω μια γνώμη μου χωρίς να θέλω να "θίξω" την μέχρι τώρα διατροφή σου. Μου φαίνεται πως τρως λιγο. 1 κουταλιά της σούπας λάδι μου φαίνεται λίγη. Αν τρως στην διάρκεια της μέρας μισή χούφτα καρύδια τότε καλυτερεύει για εμένα. Λες ότι έχει πέσει στα κιλά στο γυμναστήριο, ο Ori λέει πως έχει διατροφή και για πολύ ενεργούς ανθρώπους και επαγγελματίες αθλητές που καταναλώνουν φυσικά ποιο πολύ πρωτεΐνη. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο του βιβλίου αλλά δεν θα με απασχολήσει και πολύ μιας και δεν αναζητώ κάτι τέτοιο προσωπικά. Όπως βλέπεις το σώμα σου στον καθρέπτη παρατηρείς να έχεις λίπος (δεν μιλάω για το stubborn λίπος όμως); Αν ναι τότε ίσως αυξάνοντας λιγο φρούτα μέσα στην μέρα, χτυπώντας κανα συμπλήρωμα (εννοώ πχ καροτόζουμο που κάνω εγώ καθημερινά σε αποχυμωτή) γιατί αν δεις τι τρώει αυτός χαχαχ παίρνει 480 συμπληρώματα (ναι δεν λέω φυσικά, ελεγμένα) αλλά θες μια περιουσία και θες να αναζητείς την τελειότητα για αν τα πάρεις. Αν και μερικά απο αυτά τονίζει πως έχουν να κάνουν με την ηλικία, γιατί όταν γερνάς χάνεις ένζυμα που χωνεύουν πιο εύκολα και τα λοιπά...

Εκτός του ότι δεν έχω φτάσει στο στάδιό σου είμαστε και διαφορετικοί άνθρωποι και όντως αν πχ αυξήσεις κάτα 1 κ.ς. λάδι να μην χάνεις το 1κιλό το μήνα που λες, οκ πάω πάσο απλά είπα μια γνώμη :)

Μια χαρα τα λες και εισαι και φιλικοτατος και ανοικτομυαλος συνομιλητης. Κοιτα εγω εχω μια ιδομορφια,δεν παιρνω ευκολα βαρος,αλλα ουτε χανω ευκολα,ολες μου οι εξετασεις ειναι τελειες,τι στο καλο γινεται δεν ξερω.

Δεν πειραζει,το εχω αποδεχτει και απολαμβανω την διατροφη μου και την γυμναστικη.

Για να σου πω και ενα βρωμικο μυστικο,καμμια φορα (2 φορες την βδομαδα)πεφτει καμμια μηλοπιτα Στεργιου μετα την προπονηση.:devil:

Δημοσ.

χαχαχαχα όλοι έχουν βρώμικα μυστικά μωρέ χαχαχαχα

εγώ δεν έχω φτάσει στο επίπεδο και το βρίσκω και δύσκολο να με απωθήσει η εκάστοτε "μηλoπιτα Στεργιου" αλλά θα δείξει....ίσως! χαχαχ

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανενας τι μπορω να κανω με τις ραγαδες?

Παντα ειχα λογω του οτι επαιρνα/εχανα κιλα αρκετα ευκολα.

Τωρα εχω χασει παλι γυρω στα 20 κιλα και εχουν χειροτερεψει πολυ, η κοιλια γεματη ραγαδες ειναι και μερικες σστα χερια-ωμους

Δημοσ.

Τωρα εχω χασει παλι γυρω στα 20 κιλα και εχουν χειροτερεψει πολυ' date=' η κοιλια γεματη ραγαδες ειναι και μερικες σστα χερια-ωμους[/quote']

Η αυξομειώσεις βάρους έχουν δυστυχώς αυτα..

Πάρε μια γνώμη απο φαρμακοποιο να σου προτείνει μια αλοιφη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τωρα εχω χασει παλι γυρω στα 20 κιλα και εχουν χειροτερεψει πολυ, η κοιλια γεματη ραγαδες ειναι και μερικες σστα χερια-ωμους

δυστυχως οι ραγαδες δεν φευγουν ποτε. αν ειναι κοκκινες θα ασπρισουν καποια στιγμη. για να βελτιωσεις την οψη τους και να προλαβεις την εμφανιση καινουργιων θελει καλη ενυδατωση το δερμα ωστε να ειναι ελαστικο. στο φαρμακειο οπως λεει και ο συμφορουμιτης εχουν κρεμες για τις ραγαδες που ειναι για τις εγκυες συνηθως αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις κι εσυ. αν δεν θες κατι σε φαρμακειο υπαρχει και το body shop, η shea butter και η cocoa butter που εχουν δεν εχουν εντονη γυναικεια μυρωδια και ειναι εξαιρετικα ενυδατικες, πιο δυνατες κρεμες δεν εχω βρει πουθενα αλλου και μιλαμε εχω βαλει πανω μου οτι μπορεις να φανταστεις.

Δημοσ.

δυστυχως οι ραγαδες δεν φευγουν ποτε. αν ειναι κοκκινες θα ασπρισουν καποια στιγμη. για να βελτιωσεις την οψη τους και να προλαβεις την εμφανιση καινουργιων θελει καλη ενυδατωση το δερμα ωστε να ειναι ελαστικο. στο φαρμακειο οπως λεει και ο συμφορουμιτης εχουν κρεμες για τις ραγαδες που ειναι για τις εγκυες συνηθως αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις κι εσυ. αν δεν θες κατι σε φαρμακειο υπαρχει και το body shop, η shea butter και η cocoa butter που εχουν δεν εχουν εντονη γυναικεια μυρωδια και ειναι εξαιρετικα ενυδατικες, πιο δυνατες κρεμες δεν εχω βρει πουθενα αλλου και μιλαμε εχω βαλει πανω μου οτι μπορεις να φανταστεις.

Ασπρες ειναι, οποτε δεν προκειτε να εξαφανιστουν με τιπτα ε?

Νταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, ζω και με αυτες. Ελπιζω να μην ξαναπαχυνω οποτε να μην εμφανιστουν αλλες :P

Θα δοκιμασω καμια κρεμα μπας και κανει τιποτα αλλα αν ειναι πρωσωρινο δεν εχω ορεξη να καθομαι καθημερινα με κρεμες

Δημοσ.

μόνο σε πλαστικό χειρούργο με ένα lazerακι.

και όσον αφορά τα φρουτα, με προσοχη. Υπαρχουν φρουτα που καλυτερα να ετρωγες παστες αντι γι αυτα. Αποφευγουμε μπανάνες, συκα, κερασια, φραουλες και προτιμούμε εσπεριδοειδή και μηλα πρασινα.

Δημοσ.

Υπερβολή. Ειδικά αν γυμνάζεσαι και τα φρούτα τα τρως πριν ή μετά δεν υπάρχει θέμα. Δεν είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...