louisbeats2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει Ειμαι Άνδρας Ηλικία 16,5 Υψος 201cm Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+ Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFOKLIS junior Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει Ειμαι Άνδρας Ηλικία 16,5 Υψος 201cm Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+ Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFOKLIS junior Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑι Sent from my iPhone using Insomnia το εχεις γραψει σε 3 διαφορετικα τοπικ.. τι κερδισες με αυτο?? αλλαξε διατροφη και σηκω απο την καρεκλα για αρχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα