The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν παίζουν ρόλο μόνο οι θερμίδες αλλά και η διατροφική αξία του φαγητού. Οταν λαμβάνονται οι θερμίδες από κοκα-κολα και τούρτες δεν είναι το ίδιο με τις θερμίδες από τα λιπαρά ψάρια. Επίσης οι υδατάνθρακες δεν παχαίνουν όπως τόσο πολύ ακούγεται, αντιθέτως είναι πολύ βασικό μέρος της διατροφής.
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ενταξει παιδια αυριο θα σας την περιγραψω σε γενικες γραμμες και θα σας παραπεμψω σε ebooks και video μεσω ''θειου'' να διαβασετε και να αποφασισετε.Συγνωμη που δεν γραφω σχετικα τωρα αλλα ειχα καποια δουλεια και ειμαι κουρασμενος. Ενα θα πω προς το παρον.Σε αυτην την διαιτα ξεχνας καθε προπαρασκευασμενη τροφη με χημικα,τυπου κρουασαν,και γενικα junk food,αντιθετα τρως φρουτα με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη, λαχανικα και αργα απελευθερωμενους υδατανθρακες,μη αλατισμενους ξηρους καρπους,πολυ λιγο λαδι,καθολου βουτυρο και καθαρα κρεατα με βασικη προτιμηση σε ψαρι και κοτοπουλο και λιγοτερο μοσχαρι γιατι τους κανουν ενεσεις με ολεθριες επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο.
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει παιδια αυριο θα σας την περιγραψω σε γενικες γραμμες και θα σας παραπεμψω σε ebooks και video μεσω ''θειου'' να διαβασετε και να αποφασισετε.Συγνωμη που δεν γραφω σχετικα τωρα αλλα ειχα καποια δουλεια και ειμαι κουρασμενος. Ενα θα πω προς το παρον.Σε αυτην την διαιτα ξεχνας καθε προπαρασκευασμενη τροφη με χημικα,τυπου κρουασαν,και γενικα junk food,αντιθετα τρως φρουτα με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη, λαχανικα και αργα απελευθερωμενους υδατανθρακες,μη αλατισμενους ξηρους καρπους,πολυ λιγο λαδι,καθολου βουτυρο και καθαρα κρεατα με βασικη προτιμηση σε ψαρι και κοτοπουλο και λιγοτερο μοσχαρι γιατι τους κανουν ενεσεις με ολεθριες επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο. γι αυτο και μονο ειναι γτπ
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ε ναι, πώς θα κατεβαίνει το ουίσκη και οι μπύρες με ανάλατους;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εύα την Κυριακή ήμουν σε κάτι βαφτίσα, έφαγα μισό αρνί μόνο πέτσες χώρια τα προκαταρκτικά, σήμερα είναι Παρασκευή και είμαι -1 κιλό. Πώς σου φάνηκε;
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εχω ενα καλο να σου απαντησω εδω αλλα θα μου κρεμασουν κουδουνια οποτε το αφηνω.
kuzko21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εύα την Κυριακή ήμουν σε κάτι βαφτίσα, έφαγα μισό αρνί μόνο πέτσες χώρια τα προκαταρκτικά, σήμερα είναι Παρασκευή και είμαι -1 κιλό. Πώς σου φάνηκε; χωρις να ειμαι η ευα (για να σε προλαβω πριν μου πεις εσυ τι πεταγεσε ) αιντε και εισαι -1 κιλο, +? τριγλικεριδια/χοληστερινες/κλπ κλπ κλπ εισαι? τα μετρησες?
kk1991 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ναι αλλα ειναι αρνακι...... ψητο αρνακι.... χαλαλι και τα τριγλυκεριδια και οι χοληστερηνες.....ε?
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ναι αλλα ειναι αρνακι...... ψητο αρνακι.... χαλαλι και τα τριγλυκεριδια και οι χοληστερηνες.....ε? οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει. μονο οι γαλλοι ξερουν να μαγειρευουν αρνι χωρις να θες να ξερασεις οταν το μυριζεις.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν ξέρετε ακόμα για τις δίαιτες. Τα πράγματα είναι απλά. Κομμένα τα γλυκά, κομμένο το αλκοολ, κομμένα τα αναψυκτικά και οι χυμοί. Νερό, αποφεύγουμε τα λιπαρά , τρώμε πολυ ελαφριά μετά τις 8 και κάνουμε γυμναστική. Πχ εγώ είμαι 190cm 115 κιλά,30 ετών. Τρώω τα kellogs μου το πρωι στις 8-9 με κανένα φρούτο και αρκετό νερό, 11-12 τρώω ένα σάντουιτσ (όχι και τόσο ελαφρύ) , μεσημέρι 2-3 κανονικά χωρίς ψωμί(έφαγα στο σάντουιτς). 6-7 φρούτο ή άπαχο γάλα και το βράδυ γιαούρτι με μέλι ή σαλάτα. Και γυμναστική. Έχασα 12 κιλά σε 2 μήνες. Τα ξαναπήρα μόλις σταμάτησα να γυμνάζομαι, όπου και έσκισα ΚΑΙ τη διατροφή. Ε δεν μπορώ να πω ότι πεινούσα. Μια χαρά ήμουν
kk1991 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει. μονο οι γαλλοι ξερουν να μαγειρευουν αρνι χωρις να θες να ξερασεις οταν το μυριζεις. σαν το αρνακι που σουβλιζει ο μπαμπακας μου με τις πετσες και τα γλυκαδια του δεν εχει..... σε ολα τα φαγητα δεχομαι γαστρονομιες περιεργες αλα στο αρνι δε κανω υποχωρησεις.... αντε να το δεχτω μεχρι ψητο στο φουρνο, βεβαια καθε φορα κατεβαζω 12 κιλα μαρουλι για να μην γινω σαν την μαμα-προβατινα.....
kuzko21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει. μονο οι γαλλοι ξερουν να μαγειρευουν αρνι χωρις να θες να ξερασεις οταν το μυριζεις. καποιος που με καταλαβαινει... ΚΚ το πασχα ε....το τρωμε πριν το βγαλουμε απο τη σουβλα ε? ε? σαν το αρνακι που σουβλιζει ο μπαμπακας μου με τις πετσες και τα γλυκαδια του δεν εχει.....σε ολα τα φαγητα δεχομαι γαστρονομιες περιεργες αλα στο αρνι δε κανω υποχωρησεις.... αντε να το δεχτω μεχρι ψητο στο φουρνο, βεβαια καθε φορα κατεβαζω 12 κιλα μαρουλι για να μην γινω σαν την μαμα-προβατινα..... παψε! ειστε βαρβαροι ολοι...δεν αφηνετε τιποτα απο μεσα που να μην το τρωτε! μαο-μαο γιναμε!
kk1991 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καποιος που με καταλαβαινει... ΚΚ το πασχα ε....το τρωμε πριν το βγαλουμε απο τη σουβλα ε? ε? τι να κανω αδυναμιες..... :wub:
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καποιος που με καταλαβαινει... ΚΚ το πασχα ε....το τρωμε πριν το βγαλουμε απο τη σουβλα ε? ε? παψε! ειστε βαρβαροι ολοι...δεν αφηνετε τιποτα απο μεσα που να μην το τρωτε! μαο-μαο γιναμε! μα ρε παιδι μου βρωμαει οπως και να το κανεις. ασε τα εσωτερικα οργανα απορω πως βρωμανε τοσο αυτα τα ζωα ενω τρωνε ολο χορταρια και τα γουρουνια που τρωνε σκατα δεν βρωμανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα