YiN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν έτοιμες κομμένες σαλάτες σε όλα τα σουπερ μάρκετ.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κοίτα τα συγκεκριμένα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Αλλά μου φαίνονται για κατεψυγμένα τα οποία δεν είναι και τα καλύτερα π.χ. όπως οι κατεψυγμένες πατάτες. Και λέω καλύτερα φρέσκα και αφιερώνεις 2-3 λεπτά για να τα πλύνεις και να τα κόψεις (αν δεν βαριέσαι βέβαια )
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κοίτα τα συγκεκριμένα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Αλλά μου φαίνονται για κατεψυγμένα τα οποία δεν είναι και τα καλύτερα π.χ. όπως οι κατεψυγμένες πατάτες. Και λέω καλύτερα φρέσκα και αφιερώνεις 2-3 λεπτά για να τα πλύνεις και να τα κόψεις (αν δεν βαριέσαι βέβαια ) δεν γινεται να καταψυξεις το μαρουλι. η φωτογραφια ειναι μια ραντομ φωτογραφια απο το google. Ξαναλεω οτι ειναι ΦΡΕΣΚΑ, ετοιμες κομμενες σαλατες οπως λεει και η Γιν. δεν εχουν καμια διαφορα απο το μαρουλι που θα το παρεις ολοκληρο και θα το πλυνεις και θα το κοψεις. απλα ειναι ετοιμο, τα εχουν κανει αυτοι για σενα.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 χμ.. τελοσπάντων δεν έχω δει ποτέ τέτοιο οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οπότε πάσο αλλά θα επιμείνω ότι είναι προτιμότερο να τα φτιάξεις μόνος σου γιατί αυτά όλο και κάποιο συντηρητικό θα έχουν φαντάζομαι.
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν είναι κατεψυγμένα αλλά όσες φόρες έχω αγοράσει βρωμάει και την πλένω εκατό ώρες ... δεν ξέρω δεν τις εμπιστεύομαι...
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 :shock: :shock: τι λετε ρε παιδια εκει; Ξαναρωταω, τι σκατα σας πουλανε σε αυτη την χωρα; υγ, εδω τουλαχιστον δεν βαζουν συντηριτικα αλλιως θα αντεχαν παραπανω απο 5 μερες. δευτερον οτι ειναι σε σακουλα δεν ειναι ντε και καλα κακο.
YiN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παρντον, αλλα δεν μου έχει τυχει ποτέ να βρωμάει έτοιμη σαλάτα και να την πλένω 100 ώρες. Άσε που όταν παίρνεις φαϊ για ένα άτομο είναι εξυπηρετικό το σύστημα γιατί αν πάρεις ολόκληρο μαρούλι πχ. θα χαλάσει πριν προλάβεις να το φας.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κοίτα δεν ξέρω που μένεις αλλά στο εξωτερικό μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι λαχανικά και τα φρούτα ήταν χειρότερα απ'ότι εδώ (καταρχάς στις βόρειες χώρες τα εισάγουν λόγω κλίματος τα περισσότερα και είναι και πανάκριβα, βλέπε καρπούζι εδώ τα παίρνουμε 10-10 και έξω τα πουλάνε με την φέτα). Τι να λέμε τώρα για το νερό με ανθρακικό αυτό το τρισάθλιο ξινό κατασκεύασμα που πίνουν;;
Mika Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ποιο κατεψυγμενο; στο ψυγειο ειναι και μαλιστα ολοφρεσκα και τραγανουλια. ακου σαπια ειλικρινα τι σκατα σας πασαρουν σε αυτη την χωρα; ολοφρεσκα;;; σε καποια αλλη χωρα μαλλον πασαρουν σκατα και καποιος τσιμπαει
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κοίτα δεν ξέρω που μένεις αλλά στο εξωτερικό μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι λαχανικά και τα φρούτα ήταν χειρότερα απ'ότι εδώ (καταρχάς στις βόρειες χώρες τα εισάγουν λόγω κλίματος τα περισσότερα και είναι και πανάκριβα, βλέπε καρπούζι εδώ τα παίρνουμε 10-10 και έξω τα πουλάνε με την φέτα). Τι να λέμε τώρα για το νερό με ανθρακικό αυτό το τρισάθλιο κατασκεύασμα που πίνουν;; Βελγιο μενω, μην κανεις συγκριση του φαγητου. τα σουπερμακετ στην δυτικη ευρωπη ειναι 8πλασια σε μεγεθος απ αυτα στην ελλαδα. ολοφρεσκα;;; σε καποια αλλη χωρα μαλλον πασαρουν σκατα και καποιος τσιμπαει θες μα παω να αγορασω τετοια σαλατα και να την βγαλω φωτογραφιες να την δεις;
Mika Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μωρε και γω αυτες τρωω γιατι βαριεμαι να κοβω, αλλα σαν φρεσκο μαρουλακι δεν ειναι.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τα σούπερ μάρκετ στο εξωτερικό είναι σαφώς μεγαλύτερα αλλά τα προϊόντα είναι καλύτερα;; Γιατί αφήνουν σε σούπερ μάρκετ τα ληγμένα 1-2 ημερών στα ράφια με την δικαιολογία (δεν προλάβαμε να τα βγάλουμε) και πρέπει να είσαι υπερπροσεκτικός (καλά και εδώ μπορεί να συμβεί αλλά με μικρότερη συχνότητα);
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μωρε και γω αυτες τρωω γιατι βαριεμαι να κοβω, αλλα σαν φρεσκο μαρουλακι δεν ειναι. ιδιο ακριβως ειναι, μπορει και καλυτερο γτ εχει διαφορα λαχανικα μεσα. Τα σούπερ μάρκετ στο εξωτερικό είναι σαφώς μεγαλύτερα αλλά τα προϊόντα είναι καλύτερα;; Γιατί αφήνουν σε σούπερ μάρκετ τα ληγμένα 1-2 ημερών στα ράφια με την δικαιολογία (δεν προλάβαμε να τα βγάλουμε) και πρέπει να είσαι υπερπροσεκτικός (καλά και εδώ μπορεί να συμβεί αλλά με μικρότερη συχνότητα); 7 χρονια, να εχω πεσει 1-2 φορες σε ληγμενο πραμα θεμα ειναι.
Mika Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ιδιο ακριβως ειναι, μπορει και καλυτερο γτ εχει διαφορα λαχανικα μεσα. ok γνωμη σου. προσωπικα ειμαι λιγο πιο εκλεκτικος σε αυτα που τρωω οταν θυμαμαι. αλλα οπως ειπα συνηθως προτιμω την ευκολη λυση που δεν ειναι και η καλυτερη γευστικα για μενα.
ExaByte Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ιδιο ακριβως ειναι, μπορει και καλυτερο γτ εχει διαφορα λαχανικα μεσα. 7 χρονια, να εχω πεσει 1-2 φορες σε ληγμενο πραμα θεμα ειναι. κοίτα καλύτερο δεν είναι σίγουρα. τώρα το ότι έχει διάφορα λαχανικά, μπορείς κάλλιστα να βάλεις και εσύ μέσα ότι θες για αυτό εξάλλου λέγεται σαλάτα. νταξ δεν είπα όλα είναι ληγμένα αλλά πρέπει να προσέχεις περισσότερο απότι στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα